#UnitedForBulgaria

We join forces to Achieve New Heights in Exploration and showcase Innovation in Aviation with the Bulgarian national flag

 

The Bulgarian Initiative: For the Rescuer of the Future

THE MISSION

 

MISSION POSSIBLE: To help volunteer organizations, start-ups and the business with new technology and initiatives that can be beneficial during the coronavirus crisis.

The American experience of Ivan Kristoff in collaborating with 911 and EMS organizations, filming industry, TV production companies and media have been shared in Bulgaria since the end of last century. He was the first Bulgarian to introduce 25 years ago the idea for volunteer rescue organizations in Bulgaria and after passing the Test of time with the Canadian Highrise Emergency Aerial Response Team (H.E.A.R.T.), he created a volunteer rescue organization S.O.S. in Bulgaria, teaches kids, students and adults in the world of remote access, rope rescue, vertical emergency response and new technology. He has presented new opportunities and strategy plans how to train volunteer rescuers across the world with a unique approach.

To realize that goal, Ivan Kristoff has brought in a container his off-road emergency truck and motorcycle, along with rescue equipment for his new initiative in Bulgaria. With international partners he created a new company MotoItalia LTD to support the SOS non-profit organization and with friends he is organizing a new start up called International Volunteer stArtup and Network.

МИСИЯТА

Мисията на Иван Кристоф е да създаде първата безплатна доброволческа спасителна служба за екстрeмни операции, да популяризира различните форми на спасяване, оцеляване и управления за кризи, като осигурява широката общественост с информация относно новостите в тези сфери. С участие с форуми, във вътрешни и международни екпсозиции със свои проекти и програми за финансиране  на дейности свързани с мисията си, да подпомага развиването на новаторски инициативи в спасяването, да предава знанията си създава следващото поколение спасители.

ФОРУМ  И ДИГИТАЛНО VR ОБУЧЕНИЕ

Ще се организира Форум и създаде курс, в който се разяснява и става ясно какъв е новият закон за дроновете. Класове, категории, разрешителни, къде може и къде не може да се лети, с камера или без камера и т.н.т. Може ли да се лети със “самоделки”, трябва ли да се озаконяват, електронна идентификация…

 

Ще се наблегне върху сигурността, личното пространство и безопастността, както и възможни последици и санкции от неспазването на закона. Има хора, които дори не подозират, че съществува такъв закон и неволно или умишлено го нарушават.

 

Ще се създаде нов тип дистанционно/дигитално обучение.

 

Една от инициативите ни е да се направят експериментални полети със съпътстващи безмоторни летателни средства и ще се работи с насока към новаторство и тестване на нови комуникационни системи.

 

The Prime Minister of Bulgaria (2017-2021) for Ivan Kristoff’s project

 
#BelchinAirShow

Отворихме нова глава в историята на вертикалния достъп с въжета.

С първата височинно въжена работа над 500метра и фото мониторинг в реално време над 550м при високо микровълново облъчване на върхът на най-високата кула в света. Преди повече от две десетилетия Иван Кристоф въведе концепцията за екип за бързо реагиране в извънредни ситуации на супервисоки сгради и го приложи на върха на най-високата структура в света през 2003 г.

Extreme Vertical Rescue

Сега можем да отворим нова глава от историята на въздушното спасяване в България.

На 6 май, 2002г. с ВВС на България, Иван Кристоф постигна нов световен рекорд за Българската армия от борда на хеликоптер Ми-17. Целта ни е за Новото 20, в Деня на храбростта да почетем новите герои на саможертвата в борбата с короновируса. Ще работим по този проект с нов екип и ще координираме снимането и създаване на уеб телевизионна мрежа и екстремна ТВ серия.

#BelchinAirShow

Сега можем да се обединим и да бъдете част нов вид спасяване.

Въз основа на целите на проекта, специално за да помогнем на българите по време на кризата, свързана с коронавируса, ще превърнем този 4х4 всъдеход Нисан Xtera, докаран от Северна Америка и с канадска регистрация, в аварийно-спасителна кола с българска регистрация, която да бъде екипирана с най-новата техника за Търсене и спасяване. Колата ще се превърне и в специализирана мобилна уебТВ станция за предаване в реално време на репортажи от труднодостъпни места и ще бъде екипиран с дронове и сателитна хибридна комуникация екстремна журналистика.

Мисията възможна: Въздушни полети за пациенти с COVID-19 в България След като получихме днес поздравите и пожелания за много здраве
Подготвямe виртуален тенис мач и ако има хора, в който можем да създадем аватари и дигитална платформа, в която
За полетите За мисията За каузата За дарението За иновации За знамето За репортери За проекта За България /*! elementor - v3.15.0 - 26-07-2023 */.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading
Здравейте, за тези, които имат желание Планината да отиде при тях и да се направи външна 3етажна стена изкуствено
When you need a competitive advantage with the spread of COVID-19
Mountain Air Rescue Service
Innovation Forum

Скоро пускаме новинарска платформа за Innovation Forum, в която ще Ви се даде достъп да станете автори на стартии и видео репортажи. В последствие, ще можете да преентирате Ваши идеи по темата и ние да Ви намираме партньори, които искат да инвестират в тях а Ви да ги рекламирате в замяна. Вие сами ще решавате каква цена да обявите, къде да публикувате статията и преди всяко публикуване одобрявате съответната статия.

Също така ще видите нова секция за пилотите на българските ВВС в нашата платформа Extreme News, в която ще прочетете вълнуващи истории и хора, с които можете да летите и да се забавлявате във въздуха. Пишете ни, ако сте пилот и искате да споделите вълнуващи новини и снимки.

 

Mисия "Спасител на бъдещето"
във вертикалния свят