gsx-r Паяка щракна Торонто от покрива на света

Колата-призрак

Адвоката на дявола

Като видях тезата на Адвоката на дявола, който е изложил пред съда Тезата за Призрачния кръг около, колатата, която се вряза в колата на Милен Цветков, виждам, че сега става въпрос на Кола-призрак, в която “… нито камерите в околност били заснели лицето…, нито някой от свидетелите, извън полицаите, … не го бил посочил като шофьор на колата-убиец, причинилосмъртта”…, цитирано от сп. Правен свят, се хванах за главата. 

Ловът на призраци е процесът на проучване на места, за които се съобщава, че са преследвани от призраци. Ловците на Призраци използват различни технологии, включително видеокамери, записи и дори специални методи и мрежа от сътруници, които да им помагат в по-мащабна акция. Но явно, когато при смъртен случай, когато има записи от видеокамери и се вижда Сатаната в действие, адвоката на Дявола търси изкупителни жертви и напада случайните хора, които са се опитали да помогнат на жертвата – де факто: спасителите. Този сценарий сте го гледали нали?
 
Признавам, че ако адвоката на защитата,  ако е описал наистина, че в последвалите “недотам адекватни действия” на гражданите, които са му оказали първа помощ. Любомир Таков допълни, че няма опасност младежът да се укрие, а съдебното му минало е чисто – не е осъждан и няма криминалистически регистрации…” и описаните доводи, че няма записи на лицето на шофьора и други е вярно – то той си е свършил работата, като адвокат да защити клиента си и е много добър професионалист. Но дали това трябва да се допусне като казус и дори пример за добра защита, както стана в случая с Президента Клинтън, според който той не е правил секс с една жена,  защото”свирката” според него, не е била секс. А хайде обяснете това на жена си или както стана изведнъж заради един случай модерно: на Жената до… теб, че това не е…
 
Защото едно нещо стана ясно, че Президента Бил Клинтън промени Америка и нагласите за това, кое е истина и тълкуването на истината. За това и като случая със следващия Президент на Америка, номера му с ударите по Ирак, които ние пак така гледахме на видео на живо и след това, и в което имаше много лов на призраци, видяхме Ефекта на доминото от такива добре формирани заблуди. 
 
Това е сериозен казус, защото тук, в България май няма Самарянския закон, който в Канада например защитава тези, които са се опитали да спасят човешки живот и може да са допуснали грешки. Тук трябва да има Нулева толерантност към оневиняване на очевиден акт на престъпление и причинител на прехвърляне на отгорнорността. Без значение как завършва (бе отнет) живота на Милен Цветков, това се е случило от Фактора изненада, където най-малко я очакваш – като Нож в гърба, който буквално се врязва с огромна ударан вълна, като тази, която се сформира преди лавина да те помете. От там нататък се сформира, това, на което е правено научно изследователско проучване в следствие на смъртта на двама алпинисит, заради Търсенето и спасяването, има една верижна реакция, в която един хеликоптер се разбива високо в планината, екипажа оцелява по чудо и има сериозни последствия за спасителите, които по чудо оцеляват.
 
В Битието, Спасителя ни е предупреждвал, че дявола ще приеме различни форми и ще изкуши Човека… Аз съм си патил от такива нападки, при това публични, които бяха много добре подготвени и проведени именно на хората, които в един момент прецака и предаването на Милен Цветков и уговорките ни за казването на Истината и се заех с проучване по темата и стигнах до невероятни казуси, които смятам, че е редно да не се допускат повече в обществото ни. Затова и ни най-малко съм безразличен, към съдбата на ЧОВЕК,  с когото съм имал интересно разговори и съдбата ни е събирал случайно или не – на вечеря. Казват, че няма случайни неща, но явно съдбата си е съдба – тя те следва…

A self organizing system of events
Това е една поредица от само-организиращи се събития, които се пораждат в следствие на поредица от неправилно взети решения, в неправилното време и в неправилната среда. Краят е ясен – завършва с фатален случай, но за разлика от тук, в България, по света такива неща се взимат много на сериозно. Затова нищо ново не се е случило на Земята в Деня, когато се поздравявахмне със “Христос Воскресе” в Деня на възкресението на Спасителя. Нищо ново, за което Спасителя. Апостолите и Битието, да не ни е предупредило. Затова отговорността за знанието или незнанието, възпиремането или невъзприемането на тези послания и последствията от тях, си е изцяло наша. И тук заявавам: Вината е изцяло наша!

Вината ще е моя, вината ще е изцяло моя, ако оставя случая така, както от съжаление към “жената до” и децата на една жертва на спасение, пех вината на грешниците по един уникално организиран хаос и оставих случая, докато обществото само узреее, че е време да се вземат най-сериозни мерки да се преустанови практиката на стимулирането на безумието, чрез заблуди, лъжи и манипулации!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 

 

 

След като минаха Светлите празници, идва ред да се захванем заедно да свършим това, което ни е и гражданкия дълг.
 
Въпреки, че българската Църквата отново липсва там, където в моменти на мъка и страх от несигурността тя все отсътва и техните служители не са на Първа линия, да покажат поне тълкуванията на Библията и Божието слово, то ще го опиша от техния църковен език:
 
За да не победи Злото над доброто и Силите на злото, от нас си зависи как ще откликнем на тази вече сформирала се поредица от изненадващи факти, като християни имаме ангажимента да покажем на бял звят черното дело на Дявола. Вече виждам, че средствата и методите на дезинформация и манипулация на населениет се е задействала, търсят се изкушителни жертви и врагове, там където няма такива. Спасителите (както световната практика е показала, това са първите хора, които отреагират в дадена ситуация, под въздействието на шока. изнадата, уплахата, състраданието и желанието да помогнат, което ни е вродено) вече са нападнати и обвинени.
 
Войната е започнала. Кучетата на войната са захапали кокала. Следете какво става с развоя на разследването и не оставяйте безразлични. Ето това ще е и един пример за Истинска разследаща журналистика.