Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aerial Rescue

Екстремни височинно въжени операции

За нас няма ограничения и граници във въжедостъпните дейности на многоетажни сгради, спешно реагиране, бързо отстраняване на незакрепени предмети и ремонт натруднодостъпни места. Решенията Иван Кристоф  за операции на екстремни височини и спасяване са изиграли важна роля в изследването на вертикалността и създаване на нови тенденции в работата с въжета.

Vertical Rescue

Въздушно въжени хеликоптерни операции

Иван Кристоф представя иновативни концепции за въздушни височинно/въжени операции на Дубай Хелишоу – Международното биенале за граждански и военни хеликоптерни технологии и операции бе домакин на глобални гиганти в хеликоптерната индустрия,  военната промишленост, вътрешната сигурност, гражданска защита, авио медицински и спасителни сектори.

Institute for rope access

Проект за височинна планинска тренировка

“Проекта Е.В.Е.Р.Е.С.Т. – E.V.E.R.E.S.T. е една инициатива в която можем да включим екип от доброволци спасители, които да обучаваме в България и в района на самия вр. Еверест. Идеята е спасителите, които ще обучаване на аварийно-спасителни дейности и въжение операции на всякакви височини, да бъдат обучавани от едни от най-добрите височинни гидове и шерпи в света.

от катер на Морската администрация

Спонсориране на студентски клуб

Презентация за “Спонсорство на културни и творчески инициативи на Клуб ЕКСTРИЙМ”

от хеликоптер

Създаване на доброволчески организации

Презентация за сдружение с нестопанска цел „Специализиран отряд за спасяване”

Екстремна фотография с мотор

1000км моторизиран преход през България

Концепция за първата и най-голяма моторизирана ПР обиколка в България

1991

Откриване на първия ни офис в Торонто

1997

Първия ни световен рекорд по спускане с въже от хеликоптер

2002

Първия ни световен рекорд по катеране по въже от хеликоптер

2003

Първия ни световен рекорд за работа с въжета на най-високата сграда в света

Нови технологии на екстремни височини

Създаваме иновативен проект, който ще стартира в района на вр. Еверест и тенденция за ново постижение, с нова методология за специализирано трениране на спасителни екипи, които да отреагират при всякакви височини и планини.

World's First E.V.E.R.E.S.T. VR Е.В.Е.Р.ЕС.Т. - 34 години след първото българско икзачване и 65 години след покоряването на Върхът, е време да направим това, което никой друг не е правил! Искате ли да се включите в този новаторски проект?fb.com/ProjectExtreme

GET SOCIAL WITH US

LINKEDIN

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FACEBOOK

КАКВО ПРАВИМ

Нашата творческа реклама прави огромна разлика. Ние се фокусираме върху новаторски идеи, които влияят положително и  оформят успеха на една марка и маркетинга на преживяването. Ние използваме най-ефективните начини за изграждане на едно незабравимо преживяване с брандове/марки и целевите им аудитория.

Ние създаваме мощни връзка за нашите клиенти и техните марки в местните и международните пазари, както и популяризираме събития в международните медии

Различният подход в PR и маркетинг

Нашата творческа реклама прави огромна разлика. Ние се фокусираме върху новаторски идеи, които влияят положително и се оформят успеха на една марка и от опита за пускане на пазара.

Специални събития

Ние сме бутикова маркетингова и спортно спонсорска агенция, със специализирани умения в събитиен мениджмънт, уеб ТВ и създаването на дигитално съдържание и професионални експертни програми за референции на продукти.

Графична, TV и видео продукция

Предлагаме високо качествена рекламни и вайръл цифрово съдържание. Имаме студио за фотография с видео производствени съоръжения за креативен дизайн, редактиране и специални ефекти, телевизионни сериали, и т.н.

Маркетинг и управление на проекти

Ние създаваме концепции за креативни рекламни, медийни и PR изпълнения, уебсайт и интеграция на социални медии, корпоративни и лични комуникации, B2B мрежи и развитие на бизнеса, за изпълнение спонсорство и т.н.

Комуникации

Ефективна публичност, която увеличава обществената осведоменост с изпълнението на новости  и заслужаващи новинарски каузи чрез креативни решения, стратегическо планиране, както и рекламни тактики за атрактивни проекти.

Оптимизация за социалните медии

Ние правим вътрешни продукции на информационни бюлетини, списания, книги, TV Series, както и интересни истории и копирайтърско съдържание за съобщения до медиите и публиката.

КОНСУЛТИРАНЕ ЗА ЕКСТРЕМНИ ОПЕРАЦИИ ЗА СПАСИТЕЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Иван Кристоф решава проблеми във вертикалната и въздушна среда на супер високи сгради и инициира иновативни концепции като Mid Air Rope Access (MARS) Един от неговите фирми приключи първия въжен достъп върху външната върха на най-високата кула в света през 2003 г. Той също така е създал Highrise Emergency Aerial Response Team (H.E.A.R.T.).

С нас можете да сформирате нови тенденции

Иван Кристоф ще представи развитието на концепцията си за Ultimate Rescue – M.A.R.S. Той е лектор по работа с въжен достъп и обучение по въздушни аварийно-спасителни дейности и използването на най-модерната GPS технология и мобилни комуникационни технологии за мониторинг в реално време на презентации

    Sorry, no posts matched your criteria.

World’s Firsts, Unique Experience, Creative Solutions and Know-How