Здравейте приятели, партньори,
 
Надявам се, че се радвате на добро здраве, което е приоритет за всички нас в тази сложна обстановка.
 
Каня Ви като партньор на Първия свободен полет с топловъздушен балон над София и да влезем в историята на журналистиката с нов вид излъчване и монотиринг от въздуха. Подготвям #STAYHOME ЕXTREME FEST с полети и щом получим всички неоходими специални разрешителни и тези, които искаме да съгласуваме в предвид на мерките за коронавируса, ще Ви се обадя и видим как възможно най-много можем да сме от полза за маркетинга и емоционалното преживяване за за Вас, служителите Ви и клиентите Ви .
 
Сега са предизвикателни времена и тъй като досега в България развивах само некомерсиалната си кауза за развиването на технологично напреднало и ефективно доброволческо спасяване, то сега се фокусирам да подпомогна на най-близките си, приятелите си, сред които считам партньорите си и търся нови хора, които се интересуват от подобни каузи, новаторски методи за развиване на хобитата и бизнеса си и имат опит, с който да допринесат за интересните идеи по които работим с екипи.
 
Тук са описани ползите, които буквално ще подарим на партньорите си, с уникално събитие #StayHome Extreme Fest и преживаване, където ще можем да проведем онлайн урок на живо за работата с продуктите ВиС дронове и 360 градуса панорамно заснемане (вградено в Google Maps) направихме виртуален тур за предстоящето ни събполет и посредством AR, можем да направим нови вид реклама за бранда и продуктите на партньори. 
 
Финансово нямаме изисквания към Вас, не само защото ценим Вашата подкрепа, но и искаме да направим каквото е възможно и да излетим заедно в едно ново измерение. И тъй като полета ще бъде на мой 1,200кв.м. терен, имам свободата да правя уникални неща щом сложим 6 етажен строителен кран, който може и да се брандира. Ще можем и да Ви промотираме с дигитален маркетинг и сложим логата Ви, както  тук: /adrenalin (парола: superhosting) и да Ви преодставим рекламна площ на централни места на Бул. Братя Бъкстон 44, гр. София.
 
Линковете ще водят към парнтьорските сайтови, а и ние можем да наприщем интересен материали, както сме правили за статии в български и международни списания SEO, и всичко, което съм опи в линка за Партньорската ни програма и ползи за партньори и на това събитиe.
 
Aerial Rescue

Екстремни височинно въжени операции

За нас няма ограничения играници във въжедостъпните дейности на многоетажни сгради, спешнореагиране, бързоотстраняване нанезакрепени предметии ремонт натруднодостъпни места. РешениятаИванКристоф  заоперации наекстремнивисочинииспасяванеса изиграли важнароля визследването навертикалносттаисъздаване на новитенденции вработата с въжета.

Vertical Rescue

Въздушно въжени хеликоптерни операции

Иван Кристоф представя иновативни концепции за въздушни височинно/въжени операции на Дубай Хелишоу – Международното биенале за граждански и военни хеликоптерни технологии и операции бе домакин на глобални гиганти в хеликоптерната индустрия,  военната промишленост, вътрешната сигурност, гражданска защита, авио медицински и спасителни сектори.

Institute for rope access

Проект за височинна планинска тренировка

“Проекта Е.В.Е.Р.Е.С.Т. – E.V.E.R.E.S.T. е една инициатива в която можем да включим екип от доброволци спасители, които да обучаваме в България и в района на самия вр. Еверест. Идеята е спасителите, които ще обучаване на аварийно-спасителни дейности и въжение операции на всякакви височини, да бъдат обучавани от едни от най-добрите височинни гидове и шерпи в света.

от катер на Морската администрация

Спонсориране на студентски клуб

Презентация за “Спонсорство на културни и творчески инициативи на Клуб ЕКСTРИЙМ”

от хеликоптер

Създаване на доброволчески организации

Презентация за сдружение с нестопанска цел „Специализиран отряд за спасяване”

Екстремна фотография с мотор

1000км моторизиран преход през България

Концепция за първата и най-голяма моторизирана ПР обиколка в България

1991

Откриване на първия ни офис в Торонто

1997

Първия ни световен рекорд по спускане с въже от хеликоптер

2002

Първия ни световен рекорд по катеране по въже от хеликоптер

2003

Първия ни световен рекорд за работа с въжета на най-високата сграда в света

Нови технологии на екстремни височини

Създаваме иновативен проект, който ще стартира в района на вр. Еверест и тенденция за ново постижение, с нова методология за специализирано трениране на спасителни екипи, които да отреагират при всякакви височини и планини.

World's First E.V.E.R.E.S.T. VR Е.В.Е.Р.ЕС.Т. - 34 години след първото българско икзачване и 65 години след покоряването на Върхът, е време да направим това, което никой друг не е правил! Искате ли да се включите в този новаторски проект?fb.com/ProjectExtreme

GET SOCIAL WITH US

LINKEDIN

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FACEBOOK

КАКВО ПРАВИМ

Нашататворческарекламаправиогромна разлика. Ние се фокусираме върхуноваторски идеи, коитовлияят положително и оформятуспеха на еднамаркаимаркетинга на преживяването. Ние използваменай-ефективните начиниза изграждане наедно незабравимо преживяванесбрандове/маркиицелевите им аудитория.

Ние създавамемощнивръзказанашите клиенти и технитемаркивместнитеимеждународнитепазари, както и популяризираме събития вмеждународните медии

Различният подход в PR и маркетинг

Нашата творческа реклама прави огромна разлика. Ние се фокусираме върху новаторски идеи, които влияят положително и се оформят успеха на една марка и от опита за пускане на пазара.

Специални събития

Ние сме бутикова маркетингова и спортно спонсорска агенция, със специализирани умения в събитиен мениджмънт, уеб ТВ и създаването на дигитално съдържание и професионални експертни програми за референции на продукти.

Графична, TV и видео продукция

Предлагаме високо качествена рекламни и вайръл цифрово съдържание. Имаме студио за фотография с видео производствени съоръжения за креативен дизайн, редактиране и специални ефекти, телевизионни сериали, и т.н.

Маркетинг иуправление на проекти

Ние създаваме концепции за креативни рекламни, медийни и PR изпълнения, уебсайт и интеграция на социални медии, корпоративни и лични комуникации, B2B мрежи и развитие на бизнеса, за изпълнение спонсорство и т.н.

Комуникации

Ефективна публичност, която увеличава обществената осведоменостсизпълнениетона новости  и заслужаващи новинарски каузичрезкреативни решения,стратегическо планиране, както ирекламнитактики за атрактивнипроекти.

Оптимизация за социалните медии

Ние правимвътрешнипродукции наинформационни бюлетини,списания, книги, TVSeries,както иинтересниистории и копирайтърско съдържаниезасъобщения до медиитеи публиката.

КОНСУЛТИРАНЕ ЗА ЕКСТРЕМНИ ОПЕРАЦИИ ЗА СПАСИТЕЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Иван Кристоф решава проблеми във вертикалната и въздушна среда на супер високи сгради и инициира иновативни концепции като Mid Air Rope Access (MARS) Един от неговите фирми приключи първия въжен достъп върху външната върха на най-високата кула в света през 2003 г. Той също така е създал Highrise Emergency Aerial Response Team (H.E.A.R.T.).

С нас можете да сформирате нови тенденции

Иван Кристоф ще представи развитието на концепцията си за Ultimate Rescue – M.A.R.S. Той е лектор по работа с въжен достъп и обучение по въздушни аварийно-спасителни дейности и използването на най-модерната GPS технология и мобилни комуникационни технологии за мониторинг в реално време на презентации

    Sorry, no posts matched your criteria.

World’s Firsts, Unique Experience, Creative Solutions and Know-How