Здравейте приятели, партньори,
 
Надявам се, че се радвате на добро здраве, което е приоритет за всички нас в тази сложна обстановка.
 
Каня Ви като партньор на Първия свободен полет с топловъздушен балон над София и да влезем в историята на журналистиката с нов вид излъчване и монотиринг от въздуха. Подготвям Aerial Rescue Forum с полети и щом получим всички неоходими специални разрешителни и тези, които искаме да съгласуваме в предвид на мерките за коронавируса, ще Ви се обадя и видим как възможно най-много можем да сме от полза за маркетинга и емоционалното преживяване за Вас, служителите Ви и клиентите Ви.
 
Сега са предизвикателни времена и тъй като досега в България развивах само некомерсиалната си кауза за развиването на технологично напреднало и ефективно доброволческо спасяване, то сега се фокусирам да подпомогна на най-близките си, приятелите си, сред които считам партньорите си и търся нови хора, които се интересуват от подобни каузи, новаторски методи за развиване на хобитата и бизнеса си и имат опит, с който да допринесат за интересните идеи по които работим с екипи.
 
Тук са описани ползите, които буквално ще подарим на партньорите си, с уникално събитие #StayHome Extreme Fest и преживаване, където ще можем да проведем онлайн урок на живо за работата с продуктите ВиС дронове и 360 градуса панорамно заснемане (вградено в Google Maps) направихме виртуален тур за предстоящето ни събполет и посредством AR, можем да направим нови вид реклама за бранда и продуктите на партньори. 
 
Финансово нямаме изисквания към Вас, не само защото ценим Вашата подкрепа, но и искаме да направим каквото е възможно и да излетим заедно в едно ново измерение. И тъй като полета ще бъде на мой 1,200кв.м. терен, имам свободата да правя уникални неща щом сложим 6 етажен строителен кран, който може и да се брандира. Ще можем и да Ви промотираме с дигитален маркетинг и сложим логата Ви, както тук: /adrenalin и да Ви преодставим рекламна площ на централни места на Бул. Братя Бъкстон 44, гр. София.
 
Линковете ще водят към парнтьорските сайтови, а и ние можем да наприщем интересен материали, както сме правили за статии в български и международни списания SEO, и всичко, което съм опи в линка за Партньорската ни програма и ползи за партньори и на това събитиe.

С богат опит и обширни познания, придобити от ИТ комуникациите в Университета в Торонто и масовите комуникации в НБУ, се утвърдих и валидирам концепцията си за екстремен фото журналист (ivankristoff.com/embedded) , автор на множество статии за списания, новини и вестници:

https://ivankristoff.com/baselworld2015, https://ivankristoff.com/special-training-with-the-strongest-man-on-the-planet, https://ivankristoff.com/news, https://ivankristoff.com/category/publications

Писах материали за събития от световна значимост като Baselworld 2015, специални тренировки със световния шампион по сила и множество други публикации в неговия уебсайт и новинарски платформи като ivankristoff.com, forbulgaria.com и aerialrescue.com.

През 2001 година, след събитията от 9/11, бях обявен за “Неотпетият герой на Торонто”, а през 2003 година станах първият човек, работил на върха на най-високата кула в света, преминавайки границата от 550 метра за аварийно-ремонтна дейност., което ме стимулира да пиша доста анализи по темата за крайнорискови операции

Като световноизвестен експерт във височинни и въздушни аварийни операции, като същевременно е и въздушен и екстремен фотограф, имам много журналистически акредитации за TOP GEAR, водещи световни изложения, в които участвам и фотографските си изложби и лекции, като Дубай Хелишоу 2010, 2012, 2014, и Intersec, под Егидата на Шейх Мохамед, Министър-председателя на ОАЕ и Владетеля на Дубай, в които съм и официален партньор, Заснимал съм атрактивни изображения от хеликоптери, балони, парапланери и делтапланери, както и от най-високите кули в света и съм член на Nikon Professional Services (NPS).

От опита си на посланик на световни марки като NIKE, ACER и FORTIS и ексклузивен промоутър за швейцарската компания за часовници TRASER, представяйки марката пред Принцовете от Кралското семейство на Дубай на Helishow 2010 и 2014, сега съм се фокусирал да развия новаторска журналистическа платформа, с която да помогна за журналистическата дайност около създаването на Спасителя на бъдещето и Spiderman.Academy за Новото Поколение спасители.

С моя богат опит в организирането на семинари, специални събития, рекламни кампании, SEO оптимизация, писане на уебсайтове, партизански маркетинг и управление на социалните медии, rразвивам казуси, създавам PR стратегии и следяновите тенденции и технологии в индустрията.

Тъй като имам световни рекорди във високото и във въздуха и събрах над $445,000,000 за благотворителност с кмета на Торонто Мел Ластман, основах „Екип за аварийно въздушно реагиране при високи сгради“ (H.E.A.R.T.) и други инициативи, които смятам да опиша в нов журналистически проект, за да помогна на новата генерация доброволци спасители.

Чрез своя опит и компетенция продължавам да внасям новаторски идеи и професионализъм в журналистиката и комуникациите

 
Aerial Rescue

Екстремни височинно въжени операции

За нас няма ограничения и граници във въжедостъпните дейности на многоетажни сгради, спешно реагиране, бързо отстраняване на незакрепени предмети и ремонт натруднодостъпни места. Решенията Иван Кристоф  за операции на екстремни височини и спасяване са изиграли важна роля в изследването на вертикалността и създаване на нови тенденции в работата с въжета.

Vertical Rescue

Въздушно въжени хеликоптерни операции

Иван Кристоф представя иновативни концепции за въздушни височинно/въжени операции на Дубай Хелишоу – Международното биенале за граждански и военни хеликоптерни технологии и операции бе домакин на глобални гиганти в хеликоптерната индустрия,  военната промишленост, вътрешната сигурност, гражданска защита, авио медицински и спасителни сектори.

Institute for rope access

Проект за височинна планинска тренировка

“Проекта Е.В.Е.Р.Е.С.Т. – E.V.E.R.E.S.T. е една инициатива в която можем да включим екип от доброволци спасители, които да обучаваме в България и в района на самия вр. Еверест. Идеята е спасителите, които ще обучаване на аварийно-спасителни дейности и въжение операции на всякакви височини, да бъдат обучавани от едни от най-добрите височинни гидове и шерпи в света.

от катер на Морската администрация

Спонсориране на студентски клуб

Презентация за “Спонсорство на културни и творчески инициативи на Клуб ЕКСTРИЙМ”

от хеликоптер

Създаване на доброволчески организации

Презентация за сдружение с нестопанска цел „Специализиран отряд за спасяване”

Екстремна фотография с мотор

1000км моторизиран преход през България

Концепция за първата и най-голяма моторизирана ПР обиколка в България

1991

Откриване на първия ни офис в Торонто

1997

Първия ни световен рекорд по спускане с въже от хеликоптер

2002

Първия ни световен рекорд по катеране по въже от хеликоптер

2003

Първия ни световен рекорд за работа с въжета на най-високата сграда в света

Нови технологии на екстремни височини

Създаваме иновативен проект, който ще стартира в района на вр. Еверест и тенденция за ново постижение, с нова методология за специализирано трениране на спасителни екипи, които да отреагират при всякакви височини и планини.

World's First E.V.E.R.E.S.T. VR Е.В.Е.Р.ЕС.Т. - 34 години след първото българско икзачване и 65 години след покоряването на Върхът, е време да направим това, което никой друг не е правил! Искате ли да се включите в този новаторски проект?fb.com/ProjectExtreme

GET SOCIAL WITH US

LINKEDIN

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FACEBOOK

КАКВО ПРАВИМ

Нашата творческа реклама прави огромна разлика. Ние се фокусираме върху новаторски идеи, които влияят положително и  оформят успеха на една марка и маркетинга на преживяването. Ние използваме най-ефективните начини за изграждане на едно незабравимо преживяване с брандове/марки и целевите им аудитория.

Ние създаваме мощни връзка за нашите клиенти и техните марки в местните и международните пазари, както и популяризираме събития в международните медии

Различният подход в PR и маркетинг

Нашата творческа реклама прави огромна разлика. Ние се фокусираме върху новаторски идеи, които влияят положително и се оформят успеха на една марка и от опита за пускане на пазара.

Специални събития

Ние сме бутикова маркетингова и спортно спонсорска агенция, със специализирани умения в събитиен мениджмънт, уеб ТВ и създаването на дигитално съдържание и професионални експертни програми за референции на продукти.

Графична, TV и видео продукция

Предлагаме високо качествена рекламни и вайръл цифрово съдържание. Имаме студио за фотография с видео производствени съоръжения за креативен дизайн, редактиране и специални ефекти, телевизионни сериали, и т.н.

Маркетинг и управление на проекти

Ние създаваме концепции за креативни рекламни, медийни и PR изпълнения, уебсайт и интеграция на социални медии, корпоративни и лични комуникации, B2B мрежи и развитие на бизнеса, за изпълнение спонсорство и т.н.

Комуникации

Ефективна публичност, която увеличава обществената осведоменост с изпълнението на новости  и заслужаващи новинарски каузи чрез креативни решения, стратегическо планиране, както и рекламни тактики за атрактивни проекти.

Оптимизация за социалните медии

Ние правим вътрешни продукции на информационни бюлетини, списания, книги, TV Series, както и интересни истории и копирайтърско съдържание за съобщения до медиите и публиката.

КОНСУЛТИРАНЕ ЗА ЕКСТРЕМНИ ОПЕРАЦИИ ЗА СПАСИТЕЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Иван Кристоф решава проблеми във вертикалната и въздушна среда на супер високи сгради и инициира иновативни концепции като Mid Air Rope Access (MARS) Един от неговите фирми приключи първия въжен достъп върху външната върха на най-високата кула в света през 2003 г. Той също така е създал Highrise Emergency Aerial Response Team (H.E.A.R.T.).

С нас можете да сформирате нови тенденции

Иван Кристоф ще представи развитието на концепцията си за Ultimate Rescue – M.A.R.S. Той е лектор по работа с въжен достъп и обучение по въздушни аварийно-спасителни дейности и използването на най-модерната GPS технология и мобилни комуникационни технологии за мониторинг в реално време на презентации

    Sorry, no posts matched your criteria.

World’s Firsts, Unique Experience, Creative Solutions and Know-How