Стилиян Петров

🌟 Заедно с Иван Кристоф Младши и новите приятели в “Спасителите на бъдещето” създаваме магия! 🌟

Доброволческото и добротворческото сдружение в обществена полза “Спец. отряд за спасяване “, на паметната дата 11 септември, в #BuxtonHeights – Дома на Спасителя на бъдещето, даде старт на Седмицата за пожарна безопасност с нетрадиционна ThinkPad & ThinkCenter Работилница за деца:) instagram.com/p/CxF5-C4NTbs За края на кампанията Ви каним на Хелипада ни в близост до Рила планина, където ще Ви запознаем с хеликоптера ни и потенциала за развитие на въздушната пожарна в България. Който желае да се включи, да ни пише.

Здравейте, приятели! Искам да споделя с вас нещо страхотно, което ме вълнува до дълбочината на душата ми. Със сина ми Иван Кристоф Младши и неговите нови приятели, се включваме във вдъхновяваща серия от благотворителни инициативи, която е вдъхновена за детските сърца.

Децата със своята невероятна енергия и бързоразвиващо се въображение създават чудеса, и този път те отново възпалиха детското в мен. Заедно с още девет деца ще направим приятелски мач и обсъдим идеята за създаване детския отбор на “Спасителя на бъдещето” с един цел – да направим света по-добро място за нашите деца и бъдещите поколения.

Искам да ви поканя утре, в 11:00 часа сутринта, на игрището в с. Равно поле, Елин Пелин, където ще стартира благотворителна инициатива, организирана с ентусиазма на Детето Паяк – Иванчо. Там ще има много забавления и усмивки, и ще им представим идеяята за организирането на Благотворителен търг и други специални събития, където всички средства събрани от тях, ще бъдат предоставени за подкрепа на децата – бъдещите спасители.

След това, нека продължим с някои изключителни моменти – игра на голф преди “Мача на надеждата” на The Stiliyan Petrov Foundation и споделим идеите си, с които ще помогнем в постигането на невероятни цели и промени в живота на деца, които най-много го нуждаят.

Благодаря ви, че сте част от този невероятен път, който създаваме заедно! 🌟💫 Да направим разлика и да предоставим възможност за по-добро бъдеще нашите деца! ❤️👧👦

Здравейте, приятели! Искам да споделя с вас нещо страхотно, което ме вълнува до дълбочината на душата ми. Със сина ми Иван Кристоф Младши и неговите нови приятели, се включваме във вдъхновяваща благотворителна инициатива, която е вдъхновена от детските ни сърца. Децата със своята невероятна енергия и бързоразвиващо се въображение създават чудеса, и този път те възпалиха детското в мен. Заедно с още девет деца създаваме детския отбор на "Спасителя на бъдещето" с един цел - да направим света по-добро място за нашите деца и бъдещите поколения. Искам да ви поканя утре, в 11:00 часа сутринта, на игрището в с. Равно поле, Елин Пелин, където ще се проведе благотворителна инициатива, организирана от нашия собствен Иванчо. Там ще има много забавления и усмивки, а всички средства, събрани от събитието, ще бъдат предоставени за подкрепа на деца в нужда. След това, нека продължим с някои изключителни моменти - игра на голф преди "Мача на надеждата" на The Stiliyan Petrov Foundation. С това ще помогнем в постигането на невероятни цели и промени в живота на деца, които най-много го нуждаят. Не забравяйте да използвате следните хаштагове: #СпасителитеНаБъдещето #Деца #Благотворителност #ЗаДетето #СъздавамеМагия #Иванчо #БлаготворителнаИнициатива #НадеждаЗаБъдещето Благодаря ви, че сте част от този невероятен път, който създаваме заедно! 🌟💫 Да направим разлика и да предоставим възможност за по-добро бъдеще нашите деца! ❤️👧👦

Специални пожелания на невероятно готиния Стилиян Петров, за утрешния рожденя ден на Иванчо Кристоф Младши, който подкрепи каузата му:) 

Бях изключително много впечатлен от футболната ни легенда, подхода му с всички, с разговорите ни и с факта, че хендикапа му на голф е 7. Желаем успех на The Stiliyan Petrov Foundation и я подкрепихме с три билета. Който ще ходи на “Мача на надеждата” или иска да играе в благотворителната инициатива на Иванчо в 11:00 часа на игрището в с. Равно поле, Елин Пелин, и после на голф преди мача на звездите, да ни пише:)

Благодаря и на АКУМУЛАТОРИ БГ, за дългодишната подкрепа и акумулатора, който ми предоставиха, за да стартираме тази инициатива.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff)