AugustaWestland A 109 Police Boreder Patrol medical helicopter with whinch cabel system

БЪДЕЩЕТО НА ПРОСЛЕДЯВАНЕТО – ДНЕС

За хората на риска

Иван Кристоф предоставя тестване на специализирана мобилна техника и обучение за ползване на система и Технология за проследяване от следващо поколение Хибридно клетъчно / сателитно GPS проследяване и онлайн Платформа за управление на придвижване на наземна, водна и летателна техника.

Една от системата е устройство, което през 12 волтов плъг се включва към захранващия плъгин за цигарена запалка, за да проследява колата си в реално време онлайн (на компютър, таблет и телефона), като връзката е през GSM, Сателит и GPS. Допълнително с USB свързване се пращат съобщения и др.

Освен други устройства, услугата е скъпа, но за тестване и ползваме на партньори и желаещи да я пробват, тя ще е безвъзмездна. Това ще е тестови период и e подходящо за доброволчески и спасителни организации., мониторинг на живото спасяващи операции по въздух и намаляване на риска и разходите…

Разширени двупосочни съобщения и комуникация

 

Електронни контролни списъци

 

Предаване на планове за полети, манифест и персонализирани формуляри

Вход за външен датчик

 

Хибридно клетъчно / сателитно GPS проследяване

 

Платформа за управление на флота

Хибридно клетъчно / сателитно GPS проследяване

Има хора, които още при първия си сблъсък на пътя плащат с цената на травми, не възстановяващи физиологични процеси или живота си, други постоянно се движат на границата на риска, на ръба на живота и нищо не им се случва. Това е Руска ролетка, понякога въпрос на шанс, на късмет, може би… Но където и да си с транспортно средство – по вода, земя или въздух, винаги е добре да си откриваем ако се наложи, за да се окаже бърза помощ и спасяване в рамките на Златния медицински час

Опитайте системата за проследяване за себе си, без риск. Свържете се с нас за вашия безплатен пробен период.

Опитайте системата за проследяване за себе си, без риск.
Свържете се с нас за вашия безплатен пробен период.

Това не е обикновена система за проследяване. Докато традиционните следи за полети са ограничени до използването на сателитни мрежи, v2track революционизира индустрията, като въвежда тракер, който използва както сателитни, така и клетъчни мрежи. Каква е ползата? По-ниска цена, по-голяма безопасност.

Как? Нашата хитра хибридна система използва евтини клетъчни мрежи, когато има такива, като преминава към по-скъпи сателитни мрежи, като Iridium, само когато е извън клетъчния обхват. Прехвърлянето между клетъчната и сателитната система е напълно автоматично. v2track ви спестява пари – и не е нужно да правите нищо.

По-ниските разходи ви позволяват да следите с по-голяма точност. Тъй като мобилните мрежи струват по-малко, отколкото сателитните тракери, можете да увеличите честотата на актуализациите си по приемлив начин. Това ви позволява да наблюдавате самолети / превозни средства с прецизна точност – точност, която в случай на авария може да спаси живота.

На пътя

Пътят към планината от Витоша до плана, Верила и Рила – когато преживеш катастрофа и осъзнаеш, че може и да не стигнеш

Всички, които са катастрофирали в отдалечени райони, с почти всички наземни транспортни средства, познават усещането, че може и да не стигнеш закъдето си тръгнал. Такава мисъл е минавала много кратно Иван Кристоф и затова той не остава нещата на случайността, особенно в 21ви век – ерата на фигитални трансформации. Липса на подходяши технологии, знания за дистанциоонен мониторинг и ефективна връзка с аварийно спасителни екипи – такива, според него, са недопустими за менажирането на доброволчески спасителни отряди.

За желаещите да се включат в доброволческата спасителна дейност в Турция, предоставям безвъзмездно 4х4 аварийно-спасителната кола със спасителна техника и 250сс офроуд мотор(за тесни труднодостъпни места) и навигационна хибридна (сателитна и клетъчна система, за да са по-добре подготвени доброволци.

Но наистина е жалко, че отговорните служи би било редно да са по-ефективни спрямо доброволците. А още когато преди десетина години им предлагах и други техники, да се бяха стегнали, за да не трябва в последния момент да се задействат доброволци и то на принципа на “Руска рулетка”.