BRAND-AMASSADOR

#Svoge

Ivan Kristoff set new world records for ascending and rappelling on a rope, suspended by helicopter over 100 meters.

Later, he crossed the boundary of working on ropes and the exterior of super high rises over 200 meters off the ground.

He created the first volunteer rope rescue team that handled the aftermath of natural disasters above 300 meters off the ground and the world’s highest restaurant.

He went higher, when he performed the very first emergency repair above 400 meters off the ground.

He climbed to the top of the world’s tallest structure in 2003, just to do the very first selfie at extreme heights, above 500 meters off the ground.

Now he has a mission to bring aerial rescue to new levels – to perform aerial rescue on mega high rise structures, above 600 meters off the ground

Иван Кристоф стана лице на марка часовници и ще представи новата им колекция.

Изкачването на най-високата кула в света не е достатъчно за Иван Кристоф. Той ще стане лице на новата рекламна кампания на световно известната марка за часовници. Точно преди изложението BaselWorld  2017 концепцията му за нов вид въздушно спасяване ще бъде представена пред публиката. От бранда са решили да пуснат тийзър на клипа в Интернет, точно преди шоуто. В рекламата Иван ще обясни за иновацията и движещата го сила да работи по проекта си. Трейлъра е в чернобялата гама и набляга на слогана “Love at the First Flight”. 

Самият изпълнител коментира участието си в кампанията на марката в една от социалните мрежи: „ За мен е чест да съм част от семейството на този бранд, с над сто годишна история. Не съм просто горд да носия часовник, който са ни подарили – но да си даваме сметка, че това е отговорност от това да си силен, амбициозен и креативен. Това превръща проблемите в решения“.

Иван Кристоф ще представи новата колекция с известния бранд по време на Bazel World 2017. Освен с позната марка, Иван Кристоф си сътрудничи и с представителите на най-голямата в света платформа за публично финансиране, с която ще представят благотворителната кампания #ForBulgaria.