EXCLUSIVE FLIGHTS for Unique
experience
We organize special flights for partners and volunteer rescuers to the LZ of the adventure of a lifetime
Up there, in the air, you can experience our new technology that we use for SAR operations and elements of air rescue.

СПЕЦИАЛНО ЗА ЛЕКАТА АВИАЦИЯ
И СИГУРНОСТТА ВЪВ ВЪЗДУХА

ПРЕДСТАВЯМЕ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ
И КОНЦЕПЦИИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Хибридно клетъчно / сателитно GPS проследяване
Подготвяме въздушно изкачване по вертикала през 2021. На 28.09.2019г. на борда на фиксиран топловъздушен балон с пилот Росен Касабов от Клуб Адреналин, се позиционирахме отново в района на НДК с гледка над София и Витоша, както се вижда от най-горната снимка, за да заснемем кадри за създаването на предстоящ щафетен маршрут на полети от сърцето на София, до сърцето на България.

S.A.F.E.T.Y. IN A.I.R.

За тази цел създавамe оригинална он-лайн платформа с надслова „Сигурност във всичко“ и за първи път ще тестваме в България дистанционен мониторинг на полет, в който можете да видите на живо една новаторска, модерна и крайно необходима инициатива за леката авиация.

rescue efficiency

Специално за полета ще покажем най-модерната хибридна дигитално/аналогова и сателитно/клетъчна навигационна система, и ще предоставим най-модерната снимачна техника, с която ще се запознаете ако искате да тествате с нов метод за мониторинг на критични ситуации. Това ще е първия по рода си демонстрационен полет на нови технологии и визията ни за A.I.R.

Нашата огромна страст към авиацията във всичките й форми и летателни средства, новите технологии, желанието ни да пробваме нови неща и на нови места ни направи първите, които организираха специални събития и заснети от високо с топловъздушни балони в гр. София, гр. Банско, с. Бистрица и над Седемте рилски езера в Рила. 

Последната въздущна линейка България е продаден в чужбина

Мото за презентацията ни е:  “Бъдещето на проследяването – Днес”. Това бе невероятна реклама не само на дестинациите, но и на развиването на въздушните екстремни спортове, които могат да донесат инвестиции в туристическия и приключенския бизнес у нас> Това е чудесна перспектива за промотирането на България навън приток на туристи.. 

Част от тези демонстрации бяха съпроводени с полети на парапланеристи, мото-парапланеристи, делта планеристи, мото-делта планеристи, дронове, хеликоптер и самолети от леката авиация. Ефекта в социалните мрежи бе над 15 милиона гледания само във Фейсбоок. милиони ТВ зрители успяха да видят невероятни красиви места и кадри над България на живо.

Опитайте системата за проследяване за себе си, без риск. Свържете се с нас за вашия безплатен пробен период.
За първи път в София

ПЪРВОТО ТЕСТВАНЕ НА СИСТЕМА ЗА ВЪЗДУШНО ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ НАД СОФИЯ

С екип от инженери по земя и въздуха се тества покритието на мобилните оператори в столицата във вертикална посока. Добрата връзка е необходима, за да се праща безпроблемно информация от камерата на хеликоптера. 

За първи път в България

ПЪРВОТО ТЕСТВАНЕ НА 3G И  4G И ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО ПРЕЗ ТЯХ ОТ ВЪЗДУХА

За всеки проект на Иван Кристоф събира невероятен екип в усилиятa Ви да направим по-сигурна София в четирите измерения на сигурността – земя, вода, въздух и космос (сателитни навигационни системи).

DEDICATED TО INNOVATION | YOUR PLACE IS HERE

ПОЛЕТ С ДВУМЕСТЕН САМОЛЕТ

ПОЛЕТ С ДВУМЕСТЕН САМОЛЕТ