В подготовка за Иновационен полет с първият в света сгъваем компютър

СПЕЦИАЛНО ЗА ЛЕКАТА АВИАЦИЯ
И СИГУРНОСТТА ВЪВ ВЪЗДУХА

ПРЕДСТАВЯМЕ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ
И КОНЦЕПЦИИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Хибридно клетъчно / сателитно GPS проследяване
Подготвяме въздушно изкачване по вертикала на 31ви март, 2022. П0-късно ще има специализирани експериментални полети, за да направим нови снимки от въздуха, за да заснемем кадри за създаването на предстоящ щафетен маршрут на полети за каузата “Обединени за България” – #UnitedForBulgaria”.

S.A.F.E.T.Y. IN A.I.R.

За тази цел създавамe оригинална он-лайн платформа с надслова „Сигурност във всичко“ и за първи път ще тестваме в България дистанционен мониторинг на полет, в който можете да видите на живо една новаторска, модерна и крайно необходима инициатива за леката авиация.

rescue efficiency

Специално за полета ще покажем най-модерната хибридна дигитално/аналогова и сателитно/клетъчна навигационна система, и ще предоставим най-модерната снимачна техника, с която ще се запознаете ако искате да тествате с нов метод за мониторинг на критични ситуации. Това ще е първия по рода си демонстрационен полет на нови технологии и визията ни за A.I.R.

Нашата огромна страст към авиацията във всичките й форми и летателни средства, новите технологии, желанието ни да пробваме нови неща и на нови места ни направи първите, които организираха специални събития и заснети от високо с топловъздушни балони в гр. София, гр. Банско, с. Бистрица и над Седемте рилски езера в Рила. 

Последната въздущна линейка България е продаден в чужбина

Мото за презентацията ни е:  “Бъдещето на проследяването – Днес”. Това бе невероятна реклама не само на дестинациите, но и на развиването на въздушните екстремни спортове, които могат да донесат инвестиции в туристическия и приключенския бизнес у нас> Това е чудесна перспектива за промотирането на България навън приток на туристи.. 

Част от тези демонстрации бяха съпроводени с полети на парапланеристи, мото-парапланеристи, делта планеристи, мото-делта планеристи, дронове, хеликоптер и самолети от леката авиация. Ефекта в социалните мрежи бе над 15 милиона гледания само във Фейсбоок. милиони ТВ зрители успяха да видят невероятни красиви места и кадри над България на живо.

Опитайте системата за проследяване за себе си, без риск. Свържете се с нас за вашия безплатен пробен период.
За първи път в София

ПЪРВОТО ТЕСТВАНЕ НА СИСТЕМА ЗА ВЪЗДУШНО ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ НАД СОФИЯ

С екип от инженери по земя и въздуха се тества покритието на мобилните оператори в столицата във вертикална посока. Добрата връзка е необходима, за да се праща безпроблемно информация от камерата на хеликоптера. 

За първи път в България

ПЪРВОТО ТЕСТВАНЕ НА 3G И  4G И ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО ПРЕЗ ТЯХ ОТ ВЪЗДУХА

За всеки проект на Иван Кристоф събира невероятен екип в усилиятa Ви да направим по-сигурна София в четирите измерения на сигурността – земя, вода, въздух и космос (сателитни навигационни системи).

DEDICATED TО INNOVATION | YOUR PLACE IS HERE

ПОЛЕТ С ДВУМЕСТЕН САМОЛЕТ

ПОЛЕТ С ДВУМЕСТЕН САМОЛЕТ