Extreme Heli Skiing and Snowboarding

Your Dream Flight is Here

Go Off-Piste

Welcome to our heli skiing Program in the regions of Vitosha, Rila, Pirin and the Rhodopes. We are preparing flights for parents with children and there is another helicopter seat for a very enthusiastic skier. This is our decision to ski wherever we want in Bulgaria and to enjoy the restrictions for # Covid-19

Хели-Хет-Трик

Каним запалени въздушни фотографи, скиори и сноубордисти, които искат да кара екстремно по неотъпкани снежни склонове и извън пистите в България, да се включат в първия по рода си Хели-Хет-Трик в един ден: Хелискиинг на три планини от сутрин до вечерта. Имаме две (2) свободни места на борда на хеликоптер тази неделя за Extreme/Екстрийм ски и сноуборд по склоновете на вр. Мусала

Heli-Hat-Trick for climbers and skiers

We invite avid mountain bikers, climbers, aerial photographers, skiers and snowboarders who want to ride extremely on unpaved snow slopes and off the slopes in Bulgaria, to join the first Heli-Hat-Trick in one day: Helisking on three mountains from morning to evening.
We have two (2) free places on board a helicopter this Sunday for extreme skiing and snowboarding on the slopes of p. Musala ( 2925,4 m – the highest peask in Bulgaria) or climbing in the area of Pirin and Rila Mountains.
This is part of our Specialized training for volunteer rescuers and members of the Specialized Rescue Association and the SOS team. Our experience in solo climbing of high peaks comes from, Ivan Kristoff’s experience on top of the Mt. Elbrus, above 5555m.

Честит сняг!

Заповядайте на хели скиинг в районите на Витоша, Рила, Пирин и Родопите. Вече подготвяме полет за родители с деца и има още едно място на хеликоптера за много ентусиазиран скиор. Това е решението ни да караме ски, където си искаме в България и да се радваме на ограниченията за #Covid-19
Discover Yourself Heli Ski
skiing in Bulgaria

Сигурност в екстремното

Ски туризъм извън пистата, с алпийски ски рали каране извън зоната, каране на сновборд в немаркирани и непартирани зони, вътре или извън границите на ски курорта. С нас можете да карате екстрмено ски и на подържаните трасета, като Ви съпроводим със ски патрул.

Helicopter Skiing

For volunteer rescuers and extreme skiers, helicopter and paragliding pilots have emerged as essential partners. One such paragliding skier and pilot, Ivan Kristof, has come to specialize in helping skiers reach new terrain in Bulgaria.

Снимката и видеото са заснети от района на местопрестъплението: Трагикомедията Черни връх
Хели Еър

Споделен полет

Здравейте, търся един човек, който желае в събота да споделим полет за хелискиинг в района на Боровец или Банско. ще излитаме от подножието на Рила и в средата на седмицата, ще знам за времето. Ще се свържа и с курорта Боровец, да видя как стоят нещата с пистата им. Ще снимаме с 360 градусови камери за екстремни спортове с проследяване:)

За Спец. отряда

Това е част от специализирана подготовка на доброволци спасители от Special Operation Services (S.O.S.) Team, и новото поколение деца от Генерация Алфа, които ще обучавам в програмата на Spiderman.Academy. Затова каним още един скиор, който е с съприкосновен към каузата.

Окото в небето над Бул. Братя Бъкстон и планините...

The Best Aerial Experience

"We can film you from the ground and the air in 360 degre panoramic view."
Stoyan Stoyanov
Dron Pilot and Film Maker

снимане с 360 градусови камери за екстремни спортове с проследяване:)

Екстремно от въздуха

Споделено Екстремно Летене във въздуха, по писти и извън тях.

Предлагаме на всички, които са фенове на екстремните ски или могат да си позволят лукса да наемем най-икономичния хеликоптер за хели ски в България да се обединим и направим групови пакети за каране.

Хели Хет Трик

Излита се в подножието на Рила планина, в зависимост колко човека и къде предпочитаме, ще си направим график, да видим къде ще е най-желаната дестианция, а, може и като се спуснем по пистите, например от върха на вр. Тодорка, или около вр. Мусала, после да разменим терените и планините, и накрая напримет, да кацнем на вр. Черни връх и да се спуснем до най-ниската точка. Това мисля, че ще е предимството на хелискиинга и можем да направим Хет-Трик: три планински спускания на три планини за един ден. Яко

Алтернативни полети със ски и сноуборд

Можем да ви свържем с приятели, които практикуват зимни и летни спортове с леката и ултра леката авиация.

Филми за екстремни ски и сноуборд

Подготвяме заснемането на 360º късометражни филми, разкриващи сериозните предизвикателства в непристъпните планини, пред които се изправят екстремните фотографи и фрийрайдъри.

За наемането на хеликоптер и самолет за снимки в планината, се обръщаме към наши партньори, оператори на авио компании и тук споделяме, техния ориентировъчен ценоразпис

Оцеляване в планината

И в зимата и в снега, на пътя и на високо, ако го закъсате в планината и имате нужда от Спешна въздушна помо просто ни се обадете:)

Заповядайте на споделено екстремно въздушно зимно преживяване с fb.com/ProjectExtreme. Това е нов отворен проект за развиването на Търсене и спасяване в труднодостъпни места и целята инициатива се самофинансира от Спец. отряда за спасяване, като разходите за полетите ще ги прокрием от нас, като разпродадем наши италиански GARELLI скутер – 50сс и125 сс.
Ivan Kristoff дари Спец. отряда за спасяване всичките си скутери, които закупи от Фамилията на Силвио Берлускони, и от останалите, които са в повече е по-разумно да ги заменим с техника, която да помага за Търсене и спасяване по въздух.
Ще сме благодарни и за съдействие, и от благодарност, ще подкрепим бизнеса и хората, които се включат със силен Маркетингов екип и бюджет за дигитална реклама в Гугъл, за да развием идеята за Благотворителен търг, в който да разпродадем скутери ГАРЕЛИ и закупим или да ги заменим за дрон техника. Така направихме и скутер за Insta360 ONE R камера за снимане с 360 градусов обхват, която става за прикачване към дрон:
Support for the Air Ambulance in Bulgaria
Оцеляване в планината
Heli Skiing in Bulgaria
 • Полет за един човек
 • лв.500
  • Едно място до пилота
  • Един чифт ски/сноуборд
  • Една раница
 • Полет за двойка
 • лв.400
  • Две места отзад
  • Два чифта ски/сноубоард
  • Две раници
Aerial Filming
 • вЪЗДУШна фотография
 • лв.300
  • Заснемане от въздуха
  • 360° видео и LIVE
  • Сферични и панорамни r