Електронно списание Vertical Rescue

В РАМКИТЕ НА ЗЛАТНИЯ МЕДИЦИНСКИ ЧАС, ОБЕДИНЕНИ СМЕ ПО-СИЛНИ

Ще осъществим Първия Световен Форум във въздуха. Бъдете Номер 1 с нас. Каним Ви на едно вълнуващо преживяванене в бъдещето на екстремното спасяване, на високо, по-високо от всеки друг форум, който се е провел на Земята. COVID-19, промени света и ние се променяме за по-сигурния свят на спасяването…

Време да променим света

ПИЛОТЕН ПРОЕКТ ЗА ПО-СИГУРНА И БЕЗОПАСНА БЪЛГАРИЯ

 

Веднага след 11 септември, 2001,  Иван Кристоф е отличен с полицай, пожарникар, доктор и парамедик за “Невъзпятия  герой” на Торонто. От тогава той не е престанал да работи по идеята и развива концепцията за “По-сигурна България” съвместно с приятели и съмишленици от МВР и МО. Сега той ще представи една инициатива за “Невъзпятите герои” на България. За повече информация, натиснете тук: EVERYDAY HEROES

МЕЖДУНАРОДНИ ТВ НОВИНИ, СВЪРЗАНИ С ИНИЦИАТИВИ ЗА СПАСЯВАНЕ 

Здравейте,
 
Каня ви да си партнираме в организирането на Благотворителен планински форум за 28 моторни превозни средства за Спешна помощ по пътя и в труднодостъпни райони.
 
Тъй като сме обсъждали идеята с основателите на форума тук – един скутер ще бъде заделен за томбола, награда или както се разберем. Но за да го излъчим LIVE ще ни трябват заветните 1000 абоната, каквито са новите правила на Youtube.
 
За желаещите да се включат в организирането на Форума и представят свои инициативи за по-ефективно спасяване, са добре дошли да ни пишат на Extreme/Екстрийм и ще се срещнем и съгласуваме програмата.
 
Предвидили сме за всяка община в страната по един от тях или ако се продадат – със средствата да се купи спасителна техника по приоритет или да се заплатят летателни часове за обучение на въздушни спасители.
 
Затова ще сме ви благодарни ако се абонирате за тези канали в които има видеа с инициативите: youtube.com/user/teamkristoff/channels
 
Благодарим сърдечно.

Международна мрежа

Международната мрежа за вертикален достъп е съвсем нов начин за посрещане на съмишленици.

Eкстремална журналистика

Чисто нов начин за обучение и изживяване на нови нововъзникващи технологии в екстремни ситуации.

Уникална концепция

Споделяйте разрушителни иновации по света и обменяйте знания и опит с експерти.

2020

Екстремно в София

2021

Екстремно на Еверест

2022

Екстремно в Дубай

2023

Екстремно в Торонто

Какво може да се случи

In the Sea Suqare

1 нов световен рекорд

#ForBulgaria и за голяма кауза.

In the Extreme

час полет

Витоша, Верила и Рила планина.

1 нововъведение

Екстремно събитие над София

The Innovation Forum Magazine

Темите на списанието Форум 1

В рамките на Златния медицински час

На 11 септември 2019 г. може да  се проведе организираният от Иван Кристоф  дискусионен форум на тема “Възможностите на България да се превърне в европейски хъб за иновации в спасяването “.

За участие ще бъдат поканени, научни организации, частни компании,  партньори, учени и експерти в областта на здравеопазването и спасяването, представители на Национални научни програми, заинтересованите от темата членове на Националната контактна мрежа по РП „Хоризонт 2020“, представители на научни организации и др. В рамките на форума се постави акцент върху темите за новатроски подходи обучебнието за спасяването.

 

Снимка от „Покрива на света” а света” през 2003 през 2003 в Торонто - CN Тауър-, където Човека паяк виси като у дома си с пилотския екип и емблемата на ВВС

Синопсис на късометражния филм за събитието

60/60 полет в рамките на Златния медицински час и 60км

Mисия "Спасител на бъдещето"

Мисия “Спасителя на бъдещето”

Да създадем най-ефективния спасителен екип

във вертикалния свят

2020 Новото предизвикателство на вертикалния свят

Да създадем най-ефективния спасителен екип

Shooting Diary

2018