S.A.F.E.T.Y. Marshal

Нова концепция за транспортна безопасност по земя, вода и въздух, каквато въздушните шерифи на САЩ и специални агенти осигуряват безопасност по време на полети, може да се разработи и приложи в България. Идеята е новаторска и стартовата база за развиване на модела на Спасителя на бъдещето.

AERIAL

По въздух.

MARITIME

По вода.

TERRESTRIAl

По земя.

The Concept

За да направим по-сигурна българската гражданска авиация с новаторски подходи за SAR операции при авиационни произшествия – по земя, вода и въздух, създаваме стратегия, която ще помогне за изготвянето на проекта на Национален План за Търсене и Спасяване при Авиационни Произшествия (НПТиСАП). За тази  цел имаме план и методология за обучение на височинно-въздушни спасители и канадския National Ground SAR Мanual. който е минал теста ба времето.

The Solution

#BelchinAirShow

Проблем 

В Бългагария голяма част от авиацията и дейността в сферата на екстрмените спортове е нелегална.

#BelchinAirShow

Решение 

За да намалеят инцидентите и жертвите и негативните последвия, трябва да се подходи по нов и по-ефективен начин.

#BelchinAirShow

Ресурси

За да променим това, ние инвестираме с наши рисурси, техника, пари, програми и платформи.

Our Projects

Ще направим полет. в който можете да видите част от първия по рода си начин за мониторинг на въздушно спасяване и как налагаме основата на развитието на най-напредналия начин за обучение и спасяване по въздух. В него ще ползваме най-модерните сателитни навигационни системи за гражданска употреба. За тази цел създаваме оригинална он-лайн платформа с надслова „Сигурност във всичко“, тема изключително важна и още по-актуална във връзка с последните трагедии в гражданската авиация и жертвите на пътя и в морето у нас.

S.A.F.E.T.Y. Marshal

Като канадски гражданин, учил в един от най-престижните световни университети (Университета на Торонто), пионер на авангардни методи за работа на най-високата кула в света през 2003г., поставил световни рекорди от хеликоптер над един от най-сигурните градове, Иван Кристоф може да въведа нов метод за мониторинг на критични точки дейноста на ГВА и открием нова професия A.I.R. Marshal за въздушни операции. Това ще даде легитимност и възможност да се положи основата за партньорство с институции върху, която да се надгражда.
Предстоящо събитие S.A.F.E.T.Y.

За първи път в света

Иван Кристоф има опит, като създадде първия в света доброволчески височинновъжен въздушен авариен отряд, който мина теста на времето по земя, вода и въздух, както и на най-високата в света аварийна дейност – на най-високата кула, през 2004г. Методологията му на обучение, новаторски подход, ноу-хау, изпълненията на поставените крайно рискови задачи и предизвикателствата, които постоянно поставям, предизвикаха световния интерес на заинтересовани страни, които искат да инвестират в инициативата.
На върха на света през 2003г.

Трeниране с джет за търсене и спасяване по вода и земя

Time to train for Water SAR missions in the Black Sea, where there were too many fatalities in the last few days..

The S.A.F.E.T.Y.  Marshal is a solo operator – a well trained self sufficient field operative individual, who can on his own or collaborating with other counterparts, executes his assigned duties anywhere, anytime and at any conditions.