Залеза над Братя Бъкстон

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В Арт Проект "Бъкстонски възвишения"

Сториборд:
 
Залез. След края на работния ден. Обезлюден терен готов за строеж на Дома на Спасителя на бъдещето. Красива девойка, която обича здравословното хранене, решава да по тренира по вертикала, сред природата, необезпокоявана от никого.
 
Тя се лута сред най-красивите квартали на София, но сред пренаселените сгради, най-сетне намира един тих кът, заобиколена сред борове и брези.
 
Но вниманието и привлича едно сухо, но красиво творение на природата, в което тя вижда възможност за уединение, на фона на Витоша планина.
 
Тя се доближава до него, докосва го и вижда в дълбочина живота на това дърво, изписано сякаш от Твореца на света върху стволите му…
 
Тя поглежда нагоре, към Пътеката на живота на Стария орех, към небесата, където фотографа на снимката е гледал като малко дете, когато е прокарва първите си стъпки по вертикала на природата.
 
В мига на докосване, в допира със Смъртта причинена от човека, съседа, който умишлено е посипал с нафта, ден след ден това дърво, девойката се замисля как то е било живо, разцъфвало и е давало плод.
 
Тя ще погледне към отсрещното орехово дърво, което като брат-близнак стои само, единствения оцелял сред враждебна обстановка орех, на който автора и фотографа на предстоящия Арт Проект “Бъкстонски възвишения” се е катерил като дете.
 
Тя се покатерва, като Жената-паяк и това преживяване създава нови емоции, каквито само във въздуха и на това място изпълнено с много любов в историята си може да изпита човек с характер.
 

Тя си представя как само тя, сред обхвата на един изсъхнали орех, ще си направи един чудесен плодов микс с престани орехи от брата-близнак дърво и ще..

Варианти на Сториборд на Живия орех:
Сама. …, първородна, в една вселена от аромат на орехи. 
Природната гледка на фона на Витоша планина ни подадеява едно прекрасно триизмерно и пълно с живот произведение на изкуството, в което да се потопош и усетиш с всичките си си сътива. Мястото и времето, където копнееш да се изгубиш.
 
СПОДЕЛЕНО ИЗКУСТВО:
Това е отворен за всички проект, в който за краткото време от една седмица, ще позволим на всички желащи да се снимат на дърветата на Бул. Братя Бъкстон 44, в гр. София. Това  е уникална възможност, защото до две седмици, очакваме да сменим тотално пейзажа в една от най-привлекателните места на кв. Бъкстон-Павлово. Авторските права ще се разпределят между моделите и фотографите.  Представяме Ви част от дърветата и околната гледка:

Следващи възможни фото проекти:

Отворени врати на Сдружение “Специализиран отряд за спасяване” с наземни и височинно въжени технически демонстрации със специално пригодена авто и мото офф-роуд техника за Търсене и спасяване на труднодотъпни места.

Каним пилоти, дрон оператори,репортери, фотографи и художници на една интересна фотосесия