Tihomira – Tihich

  • Fortis to the rescue

About This Project

TihichС Тихомира Методиева- Тихич от Булфото направихме страхотни кадри с невероятни гледки на района около с. Белчин и горната му част – Цари Мали град с новата ВИТАРА на Сузуки

Кадрите са уникални за фото сесии с коли в България. Не вярвахме, че има такива красиви места с гледка към Рила, Мальовица и околностите от висока перспектива. Затова ще направим съвместна фото изложба в залата на БАН, до Народното събрание.

Следващото ни фотосесия се очертава да е страхотно събитие, особено със специалните гости, които ще дойдат и направят страхотно представление на земята и ще има интересни репортажи от въздуха – с най-новите технологии за дистанционно заснемане. Затова обявявам Награда за най- добър репортаж за отразяване на събитието с часовник на италианската марка GARELLI.

Тихич е фоторепортер на Агенция Булфото. През последните години запечатва ярки образи от пожарите и наводненията в страната, антиправителствените протести в България и украинския „Майдан”. Носител на е наградата за репортажна фотография „Снимка на 2014 година” на „Канон България”. Тихича е член на Експедиция „Преоткрий България”, чийто екип се е заел се мисията да популяризира забравени или съвсем неизвестни исторически паметници в България, новоизследвани от учените археологически обекти и мистични места.

Tihomira Metodieva-Tihich

Custom Field

Date
Category
Photo, The Brave
Tags
Tihomira - Tihich, Тихомира Методиева- Тихич