• Ve

About This Project

Веселина Ангелова Кореспондент на в.”Труд” за Великотърновска област

 
Веселина Ангелова Кореспондент на в.”Труд” за Великотърновска областВеселина e вграден екстремен журналист с 25 г стаж. Отразява събития от всички сфери-политика, икономика, култура, медицина, светски, криминални и съдебни новини. Най-сериозни постижения има в разследващата журналистика. Награди за цялостна дейност-три национални отличия „Кореспондент на годината” на вестник „Труд”, приз на Съюза на българските журналисти за „Кореспондент на 2007 г”, както и награда на ВМРО за обективна журналистика. В свободното си време спортува-фитнес, йога и латино танци. Хобита и любими занимания-приложна психология, алтернативна медицина, литература и изкуства.
Статии на Веселина за въздушни проекти:
Шейхове долитат да слушат Човека паяк: Българинът от Канада Иван Кристоф, по-известен като Човека паяк, предизвикал фурор на международно изложение за хеликоптерни технологии и операции преди броени дни в Дубай. Шейх Маджид бин Мохамед ал Мактум и неговият брат шейх Мансур се срещнали с известния нашенец.Иван трябвало да изнесе лекция по проблемите на въздушно-височинното …
Спайдърмен подготвя серия рекорди в Дубай
Човека Паяк обучава доброволци за екстремно спасяване в Дубай

“С Веси работим по наш проект и градим стратегия, която е насочена към интересите на Община Велико Търново, популяризирането й като атрактивна туристическа дестинация и промотирането й в комуникационни канали, които биха увеличили престижа на Велико Търново и интереса на чуждестранните туристи и инвеститори към региона.

В тази връзка, може да се демонстрират иновации в авиацията и ефекта от специални събития (Нови световни рекорди), когато са направени от високо, акцентират върху дестинацията и популяризирането на града.

Пример за това ще дам с кмета на Торонто Мел Ластман, с когото, както ще видите от благодарствените му писма (Letters of appreciation), събрахме близо половин милион долара за благотворителни каузи:
Aerial acrobatics with the Mayor of Toronto, Mel Lastman

Saving Mel Lastman
World’s most recognized rope access expert

Три вида рекорди могат да се направят над Велико Търново:

  1. с хеликоптер;
  2. с балон;
  3. с хеликоптер и балон

Веселина Ангелова от в. Труд

“ Животът не става по-лесен, ти ставаш по-силен!”

Иновации и световни рекорди‏

Една от водещите световни ТВ мрежи искат да заснемат цяла ТВ серия за проектите ни и ако реализираме събитие във Велико Търново, то ще бъде отразено и заснето в един от първите епизоди. Това би било уникална за България и Велико Търново реклама, в която Американската ТВ продукция ще инвестира за заснемането и показването на ТВ епизода по света.

С Веси можем да направим това, което направихме с кмета Мел Ластман. С него направихме специално събитие на което събрахме близо $500,000 за благотворителните организации и три детски болници в Торонто, Рекламната стойност за града бе тройно по-висока и това бе бонус за над $2,000,000…

Основната му идея да ме наеме и да организираме това събитие бе, за да възстановим филмовата индустрия в Торонто в началото на Новия Милениум, защото град Ванкувър в Британска Колумбия, Канада бе иззела този бизнес. Ванкувър предлагаше по–добри условия за снимане на филми, но ефекта от демонстрацията ни бе, че Торонто възстанови филмовата си индустрия. За това и помогнаха даже от Сони Пиктърс, които имат правата за снимането на филмовите серии с Човека паяк.

Виж цялата история:

AERIAL ACROBATICS WITH THE MAYOR OF TORONTO, MEL LASTMAN

Доброволци от Спецотряд използват модерни дронове с термални камери за търсене и спасяване