Добре дошли в първия летящ

Екстремен

Морски

Въздушен

Наземен

Спасителен

Форум

Целта на нашата нова инициатива #UnitedForBulgaria е организирането и провеждането на Първия в света Форум във въздуха. Това не е ли иновативно? 

Каним ви на едно вълнуващо пътешествие, на няколко хиляди метра височина, по-високо над всеки форум, провеждан на Земята. Предполагаме, че никога не сте ходили на форум, който започва с откриването си в доброволчески спасителен хелипад, после по въздух се оказвате над на-високите езера и върхове на България, след това имате кафе-пауза над Седемте Мусаленски и Рислки езера, след това гледате вълнуващи презентации над Скакавишкия и Боянския водопад, пиете коктейл с безалкохолно шампанско във въздуха над Ел Пасо Ранчо, Дома на Силвестър Сталоун и приключвате с конна езда, водни и ски джетове. Какво ще кажете за това?

Постигни нови висоти

Високо над езера, високо над върховете, високо над облаците, вие ще имате привилегията да се присъедините към група необикновени и смели хора, които ще ви представят нов начин за наземно-водно-въздушно спасяване, и на който ще се напишат нови глави в историята на авиацията и спасяването.

Бъдете част от най-високия форум в света

До края на българския въздушен Innovation Forum, в заключителната реч на организатора на събитието, можете да погледнете през прозореца и да видите най-високата част на България. Погледнете и към Мусаленските езера, където можем да поставим нова серия от световни рекорди. Това е височината, на която можем да тренираме за екстремни вертикални спасителни операции с хеликоптер. Без значение какво казват другите. Буквално!

100-200 км.

В района на вр. Мусала и Тренировъчните бази на Сдружение “Спец. отряд за спасяване”

Поставете нов световен рекорд, докато си почивате

В рамките на Златния медициснки час ще бъдете част от Първия в света форум във въздуха. Можете да сте част от нови световни рекорда дори докато се наслаждавате на невероятно красивата и динамична гледка от високо.

Защо не?

Просто оставете пилота и фотографа да си свършат работата и когато кацнете, ще получите своя сертификат за World’s First от командира на полета Не е ли вълнуващо!?

Fortis Pro Flieger Chronograph With the Bulgarian Air Forcess

Casa Kakau Craft шоколадови подаръци за вас

 

Имаме 50 Българска розова вода @ Кардамон за 50-годишнината на ОАЕ. Веган занаятчийски шоколадов камък, смлян на зърна до бар. 100% какаови зърна в шоколада и 0% изкуствени добавки.

360

градусово заснемане

100

Километра радиус

1

С по едно различно летателно средство

1

Нов световен рекорд

Нашите четири свята

 
Extreme352x

Extreme Rescue

Air352x0

Water Rescue

AIR Vertical Rescue

Въздушно спасяване

LAND със супер скъпа фототехника

Вертикално спасяване

Концепцията на първия в света женски летящ форум

100%

Първият в света INNOVATION A.I.R. FORUM 

VR Foum

Към нов хоризонт на въздействие

 

Това е форум за глобалната VR, Vertical Rescue и Vertical Reference екосистема, където представители на правителството, лидери в индустрията, експерти и доброволци споделят идеи, изследват технологии и обединяват сили, за да оформят иновации и растежа на икономиката.

Web design for Rescue

Чрез силни международни партньорства с водещи институции по света, ние ще увеличим капацитета си да се справяме с предизвикателствата във вертикалното спасяване на екстремни височини и ще създадем нови възможности за лицата, реагиращи при спешни случаи, да се възползват от интернационализирано обучение

Иван Кристоф

Организатор
Покана за презентация в Дубай, по време на най-голямото световно изложение за сигурност, безопасност и и пожарогасене

ИНОВАЦИИ ВЪВ ВЪЗДУХА: Започваме с експериментални полети на иновациите от България до Експо 2020 Дубай със самолет Boeing 737 MAX и обратно. Иван Кристоф, Lenovo България и v2track работиха заедно върху концепцията за внасяне на иновации на борда на самолет и създаването на първия VR форум във въздуха. С Lenovo ThinkPad X1 Fold, първия в света сгъваем компютър and v2track хибридна навигационна система, планираме да предаваме НА ЖИВО A.I.R. Форум за спасителя на бъдещето. По този начин можем да имаме първия в света форум във въздуха, най-голямото разстояние за A.I.R. Форум и най-високата надморска височина A.I.R. Форум.

В ЗЛАТНИЯ МЕДИЦИНСКИ ЧАС: ФОРУМ 1

The A.I.R.forum, explained in 3 seconds

Artificial

Intelligence for

Rescue

Authentication of

Information for

Rescue

Air to

AIR

Rescue

Ivan Kristoff, Dubai Police AI and Vancouver Police: The next frontier in rope access at extreme heights

Работа на високо
Extreme operations on CN Tower

Преди повече от десетилетие българин/канадец изпълни първия в света въжен достъп на върха на най-високата конструкция в света. Сега той ще въведе нова глава в историята на авиацията.

“Много сме доволни от най-високата височинно-въжена операция, която завършихте над Skypod на CN Tower. Работата беше извършена с професионализъм и вашите стандарти за безопасност бяха безупречни. Както знаете, CN Tower е чудото на съвременния свят на височина от 1815 фута и 5 инча.”

Ник Миглиоре

Изп. директор на операции и сигурност – СиЕн Таур
2005

Годината в която е основан Спец. отряда за спасяване (SOS).

2007

Годината в коятоS.O.S. екипа проведе първото 3G и 4G въздушно видео наблюдение от летящ хеликоптер

2010

Международната мрежа за вертикално спасяване  беше представена на Dubai Helishhow пред принцовете на Дубай

2023

Първият в света INNOVATION VR FORUM ще бъде представен като дигитална платформа за доброволци спасители

Contact us for more information