SpiderMan Conquers the world

Spiderman.Academy

НОВАТА АКАДЕМИЯ ЗА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЯ СПАСИТЕЛИ И НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИИ

Spiderman.Academy | Спайдърмен Академията е нова инициатива с нестопанска цел в процес на развитие от Иван Кристоф, известен още като Real Life Spiderman. От уникалния си опит като брейк и въздушен акробат, креативен човек, само обучавал се фотограф, графичен дизайнер, копирайтър, редактор, вграден екстремен журналист, екстремен спортист, Посланик на световни марки , създадтел на търговска марка със собствен бранд, той споделя своите знания с младите хора и ще отидете по-далеч най-младото поколение.

На 22 юни 1995 г., вестник „Торонто сън“, който има най-голямо разпространение в Канада, публикува за първи път статия за българин и екслюзивен матерал специалиста за работа с алпийски методии, който започва като техник за достъп до недостъпни места с въжета, който учи за това си хоби в Технически техникум за машинно инжинерство и Университета на Торонто.

Spiderman... on a wall near you

Статията на две централни страници „Спайдърмен … на стена близо до теб“ с подчертаното въведение със заглавието „Спайдърмен на Торонто“ на стр. 2, промени възприятието на хората за човека, който работи на високо с въжета и на висящи платформи на най-високите сгради. Това промени Иван Кристоф и цялата индустрия с “Ефекта на доминото”.

Все повече и повече хора се вдъхновяват от постиженията и подобренията на Иван Кристоф, които той направи във височинната индустрия и новите тенденции във въздуха.

INSPIRATION FOR INNOVATION

PREMIERE: 2022
Spiderman.Academy

WITH LENOVO INNOVATION

2022: С ThinkPad X1 Fold – първия в света сгъваем компютър представихме новите предизвикателства за вертикалния свят на Експо 2020 Дубай

PREMIERE: 2023
Spiderman.Academy

World´s First in the air

2023: С най-новите техънологии и иновации на ЛЕНОВО ще организиараме и представим на ЖИВО – Първия в света Дамски форум за спасяване.

PREMIERE: 2024
Spiderman.Academy

3 ДЕН

2024: Създаване на Академия за въздушно спасяване в Дома на спасителя на бъдещето и концепцията за нов вид спасяване.

Море - въздух - суша

Децата могат спокойно да се рисъединят към нас, за да снимат и рисуват нашите обучения за спасяване 

 
 

ДОСТАВЕТЕ НОВИ ВИСОКИ С СПАЙДЪРМАН

600x926SPidermanPhoto.jpg
EXTREME
PHOTOGRAPHY
600x926SPidermanUp.jpg
CONCEPTUAL
ART AND DESIGN
600x926SPidermanRopes.jpg
ROPE ACCESS
AT EXTREME HEIGHTS
600x926SPidermanClimb.jpg
ACHIEVE
NEW HEIGHTS

ПОСТИГНЕТЕ НОВИ ВИСОТИ С ЧОВЕКА ПАЯК

bdb0a715-fe63-459e-bc76-eb407cd9ba12
ЕКСТРЕМНА
ФОТОГРАФИЯ
600x926SPidermanUp.jpg
КОНЦЕПТУАЛНО
ИЗКУСТВО
600x926SPidermanRopes.jpg
ПРОФЕСИОНАЛНА
РЕАЛИЗАЦИЯ
600x926SPidermanClimb.jpg
ПОСТИГНИ
НОВИ ВИСОТИ