• Solutions. For digital transformation, e-monitoring and e-mobility
  • Artificial Intelligence for Rescue (A.I.R.) - Изкуствен интелект в спасяването
  • Project xCloud: Gaming for edutainment of the New Generation of Rescuers

About This Project

Art Rescuing without a rescuer

ВОДА

Когато Полицията на Торонто покани Иван Кристоф да бъде част от Дена за правоприлагане и спешна помощ, той ги отбелязва с поставянето на Нова серия от световни рекорди и сега ще го направи за Европа.

ВЪЗДУХ

Иновативният Mid Air Rope достъп с височинно въздушно зависване над супер високи сгради ще бъде един от нашите акценти. Вече представихме на шейх Мансур Ал Мактум, принцът на Дубай, какво може да е ново за света на вертикалните операции.

ЗЕМЯ

Решения

За цифрово преобразуване, наблюдение и е-мобилност

дигитална мобилност
Rope Acceess from the CN Tower

Иновации в авиацията

Имаме три решения за подобряване на сигурността в реално време в авиационната индустрия: въздушно видео наблюдение от кабината, дистанционно управление при достъп до кабината и информация за полето, която се записва в черната кутия и се дублира в облака. Сега, когато целият свят е съсредоточен върху иновациите в космоса, трудно може да се мисли за иновации във въздуха, да се очакват космическите комуникационни и космически услуги, които все още имат пазарни ниши.

Иновации в AI

Нашият фокус към ИИ цели да събере информация, данни и нововъзникващи стартиращи компании от цял свят – за да обсъдим въздействието на ИИ върху приложенията и революционните начини, по които тя може да трансформира бизнеса и правителствените функции. Работим върху ключовите фактори, които в бъдеще ИИ обмислят моралните фактори на човешките модели за вземане на решения, когато една машина трябва да направи живи спестяващи избори в области, които са жизненоважни за човешкия морал и благоденствие.

Иновации в  A.I.R.

Проекта A.I.R. е разработена през последните 10 години и обсъдена, както с Президента на България, така и с някои от най-добрите експерти в света. Той и специализираното оборудване, обучението и методологията ще дадат възможност за провеждане на A.I.R. предизвикателството. Вярваме, че бъдещето е Спасяване без спасители, особено в рискова среда или критично опасни ситуации и враждебни обстановки. A.I.R. е следващото цифрово поколение.

Иновации в спасяването

Rescue One е новаторска концепция за самостоятелен спасител със специализиран достъп до данни с опростени процедури за Спешна помощ на голяма надморска височина, при екстремни спасявания и условия. Той има уникален Modus Operandi, разработен в подготовка за постоянно предизвикателния свят на екстремни спортове и дори враждебна среда, в които спасителят може да бъде изложен по време на специализирани операции. Този модел може да бъде модифициран за  цял спасителен екип.

За цифрово преобразуване, наблюдение и е-мобилност

Форум.1

Ф1-Истинска Иновация

Category
Projects
Tags
Rescue One, Решение за екстремно спасяване при екстремни ситуации и височини