Dubai HeliShow Sheikh Madjid

Представяне на български инициативи и България с Канадския павилион по време на Expo 2020 Dubai

Здравейте, 
 
Проекта, с който България може да се възползва, с подкрепата на  Канадското правителство, които ще ми съдействат като канадски гражданин, бе описан в статията ” След идеята да превърне София с спасителен център” от Виктория Пенкова на първа и 6та страница в днешния брой на в. ТЕЛЕГРАФ.
 
Повода на  по темата е за споделяне на идеи  и реализирането им от хора, които се вълнуват от възможностите България да бъде представяне по най-добрия начин и по тази причина да се подпомогне както българския бизнес по света, но така и развитието ни в България в по-положителна насока и това да доведе до подобряване на сигурността и прилагането на най-важните световни  икономически ресурси в полза на развитието на децата и тяхната сигурност. Сега подготвям дори специален полет с наемането на самолет от София до Дубай, за Бизнес Форум в подкрепа на доброволческото спасяване, като уреждам да се направя световен рекорд, който да бъде признат на място от екипа на THE GUINNESS BOOK OF WORLD RECORDS и това ще бъде чудесен подарък за България и АОЕ. За ползването на най-новата екипировка за дишане на кислород в екстремни ситуации и на екстремни височини при въздушен десант, която ще се представи по време на нова серия от световни рекорди, тествахме авангардни газоспасителни олекотени системи, както на земята, зад загряващ самолет преди полет (каквито ще бъдат въздушните течения и турбуленции при поставяне на новия световен рекорд във въздуха), така и по време на полет. Затова първо се започна с подготовката за въздушни операции на височината на осемхилядници, за което ще ползваме най-добрата в света специализирана техника и мобилна кислородна апаратура.
 
Една от идеите е в тези рекорди да участва и българка, затова Ви каня да сте част от този проект. 
 
AND MINISTER OF uae
 
С тези рекорди ще спечелим сърцата на местните емирати и Кралското семейство на Дубай, от които Принцовете на Дубай, НВ Шейх Маджит Бин Мохамед Бин Рашид ал Мактум и НВ Шейх Мансур Бин Мохамед Бин Рашид ал Мактум, синове на Шейх Мохамед Мохамед бин Рашид ал-Мaктум, Владетеля на Дубай и Премиер Министър на Арабските обединени емирства и  Министъра на икономиката на ОАЕ посетиха фото изложбите ми на Dubai Helishow 2010 | 2012 | 2014. 
 
Затова, мога да помогна на български положителни инициативи и на за тези, които искат да си представят проекти, които са атрактивни за инвеститори на най-голямото световно изложение Експо 2020 Дубай с инициативата Expo2020Dubai.ForBulgaria.comЧаст от темите са:
 
На Форума ще представим темите /Security/artificial-intelligence-for-rescue-a-i-r и /rescueone, по които работим сега е в подготовката на специална Програма за представянето по възможно най-добрия имидж на България в Близкия изток, особено в Дубай, където на 30 септември е Официалното откритие на Expo 2020 Dubai, най-голямото международно събитие за 2021-2022, както и други, като Intersec, най-голямото изложение в света за сигурност, безопасност и пожарогасене, което е пак под Патронажа на Шейх Мохамед, Владетеля на Дубай и Премиер-министър на ОАЕ,  в което съм участвал като партньор и за изцяло моя сметка представих България със специален щанд с фотоси от България, направени по вода, земя и въздух:
 
Затова и инициирах каузата #UnitedForBulgaria за всички, които имат желание да се обединим в представянето по най-добрия начин на България като атрактивна дестинация за инвестиции и посещения. Затова тръгнахме на едно авто пътешествие в страната, за да снимам от хеликоптер и г наземната флотилия на “Спец. отряда за спасяване” от НИСАН коли и  имахме уникални преживявания по земя, така и по въздух.
 
#unitedforbulgaria
 
Kаузата #UnitedForBulgaria за търсене на атрактивни места за представяне на България – дестинация за екстремни спортове по време на Експо 2020 Дубай за всички, които имат желание да се обединим в представянето по най-добрия начин на България като атрактивна дестинация за инвестиции и посещения. Затова тръгнахме на едно авто пътешествие в страната с най-новите #nissangtr, #nissanqashqai и #NissanJuke.
 
И имахме уникални преживявания, както по земя, така и по отношение на проекта ни да направим иновативни проекти за спешна помощ по въздух.
 
За този проект ще ни съдейства Дубайската филмова звезда и продуцент Мансур Алфеели, който сам е заснел два филма за България.

Проектите, които можем да представим в Дубай и да се развият там на място са:
spiderman.academy  | ivan.bg  |  verticalrescue.com | aerialrescue.com | forbulgaria.com  | sos.forbulgaria.com