Meet Beatris Hristova

  • BeatrisHristova
  • BeatFit

About This Project

Запознайте се с Беатрис Христова

Кое е момичето от кампанията “СТО ЛИЦА НА ЕКСТРЕМНИТЕ СПОРТОВЕ”?

Беатрис Христова  учи специалност Медицинска козметика в Медицинския колеж. Освен с мода, тя се занимава с фотография. Тя е новото лице на Екстремните  спортове. 

В началото на седмицата, телевизия ще заснемем ТВ епизод с Беа и света на екстремните спортове  Миналата седмица имах доста интервюта на тази тема, които представиха част от инициативата: 

БНТ: Опасност и отговорност в екстремните спортове

Bulgaria ON AIR TV: Meet the EXTRЕME TEAM,

Дубайската филмова звезда Мансур Алфеели за проекта #SVOGE,

Човекът Паяк доведе дубайската филмова звезда Масур Алфеели в България

Обичам да се снимам и обичам да се развивам. Искам да мотивирам хората да живеят здравословно, съвместно с това и тренирам, имам последователи и старя се да им помагам… Обичам новите неща…., да пътувам, екстремните спортове. Екстремно за мен са ските, уча се да карам ски, плуването ми харесва, сега ще скачам с парашут скоро. Има много неща и ще се науча с времето. Подбирам хората около мен, обкръжението ми и се радвам, че има хубави хора и такива, с които да работя. “, казва Беатрис Христова в интервюто си с Милен Цветков.

Повече информация за Беатрис и нейните хобита, ще видите скоро в един интересен епизод за събитието “Полет над Седемте рилски езера”

Беатрис Христова

Скоро ще стартираме един нов проект с режисьор Людмил Първанов. Завършил „Екранни изкуства“ в Krastyo Sarafov National Academy for Theatre and Film Arts.  Той основава рекламна и продуцентска къща. Оператор на видеото ще е всепризнат професионалист в областта на операторското майсторство, чиято камера обикаля целия свят. Каскадите ще се извършат от Беатрис и едни невероятни въздушни акробатки. 

Тя ще участва в предстоящия нов сезон на Club EXTREME. От трейлъра на клуба става ясно, че участниците в него ще се превъплътят в образа на екстремни спортисти. В лентата по книгата #ForBulgaria, която ще бъде представена през 2017 година, ще има зрелищни екстремални сцени.

 

Category
The Brave