Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Благотворителен тенис турнир #ForBulgaria

С полет над тенис игрището

С удивителния въздушен екип на българските ВВС, направихме скачане с парашут над София, столицата на България, за да покажем красотата около тенис кортовете и мястото за тренировки на открито, които могат да бъдат използвани за обучение на нови фенове на тениса и спасители на A.I.R.

Tennis #ForBullgaria Благотворителен тенис турнир

Тенис турнир

Очакваме с нетърпение да създадем Международен благотворителен турнир по тенис, който ще бъде първият по рода си в подкрепа на инициативи за обучение, безопасност и спасяване. Ние се стремим да разработим по-безопасно, по-интересно и ефективно обучение за мотивираща и релаксираща атмосфера, която включва тенис и обучение по нови технологии и методика за обучение,

За екстремни журналисти

ivan kristoff golf

Какво e новото

Тенис и голфa са за издръжливост, концентрация, личностно израстване и иновации в технологиите и методите за трениране. Тези пет елемента са жизненоважни за обучението и постигане на най-добри резултати и резултати. Ще ги комбинираме с екстремни мерки и обучение на ново ниво. Съвместните знания и опит могат да допринесат значително за нашия учебен процес и постижения.

A.I.R. фотография

Нашият фокус е да ре-революционизираме културата на иновациите и да въведем хора, които ще променят света на въжето, пожара и спасяването на въздуха. Експерт и фотограф във височинните дейности Иван Кристоф е на мисия да документира проекта и да създаде нови инициативи.

Ефекта на домино от опита на Григор Димитров

Това, което направи Григор Димитров бе невероятно красиво, престижно и поучително за България. Но най-високия му успех според мен е изборът му на нов екип за тази година, защото колкото и да си талантлив, бърз и издръжлив, ако стратегията ти е в грешната посока, това работи само за конкуренцията ти. Поздравления на Григор и родителите му! Поздравления и за публиката, която го подкрепи уважи. Те поизчистиха имиджа на България и направиха това, което модерните маркетолози биха нарекли Experiential marketing #ForBulgaria.

Така Григор Димитров промени стереотипа за много неща, сред които, че старите мастодонти в тренирането, които са го обучавали, въпреки престижните си успехи, не можаха да направят това, което по-младия и едва ли толкова известен треньор успя да направи само за една година. Успеха бе уникален.

Именно по такава концепция работя – по най-подходящи и авангардни начини да се тренират спасители – без значение дали са доброволци или професионалист. Това може да стане със споделяне на опита на най-добрите спортисти в света, и затова скоро ще се организира един новаторски VR Forum в тази Extreme/Екстрийм платформа.

Както с Григор, така и от опита си на човек, който е израснал в България, но се е учил и утвърдил в чужбина сред най-върлата конкуренция и най-добрите в света, се вижда, че си трябва специален подход за емоционални хора, които са отрасли в малка България, но имат амбициите им са за “играта” на световната сцена. Същото се отнася и за тези от младото поколение българи, които са заобиколени в неподходящата обстановка тук, но искат да имат успехи, и да се учат от спортните и менажерски успехи на най-добрите ни спортисти, които живеят и тренират навън. Затова скоро тук ще можете да задавате въпросите, които ви вълнуват по темата а аз ще поема ангажимента да направя връзка със световните експерти, които могат да отговорят на въпросите ви.

Пишете ни и скоро на тази страница ще започнем дебата:)

Лимитирана Серия Благотворителен търг

Иван Кристоф дарява Лимитирана Серия швейцарски часовници за проекта #ForBulgaria, който вкючва и организацията на тази Лимитирана Серия от Благотворителни тенис турнири из цяла България. 

Спасителя на бъдещето

Благотворителен търг за сдружение “Специализиран отряд за спасяване” с нестопанска цел да популяризиране на доброволческото съзнание за спасяване.

Нашата мисия

Да обединим усилията си с Федерацията по тенис, Национален ОББ тенис център и всички желаещи да се вклюячат със своя кауза и идеи.

Нашата цел

С постигнатото ние ще дадем гласност на една новаторска за България инициатива, с която иксаме да иницираме нов и авангарден вид на обучения.

ОБЕДИНЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Платформата #ForBulgaria е създадена през 2016 г. за да популяризира по нов начин ново българско творчествои да подпомага развитието на съвременното българско изкуство чрез награди, фото изложби, специални събития, тенис турнири, публикации и други.

Този турнир ще бъде първия по рода си и с опита на Българската федерация по тенис и Тенис центъра в Борисовата градина на столицата ни, се надяваме да дадем един интересен, силно емоциоанлен и пълен с адреналин старт на една инициатива за всички и цяла България.

#ForBulgaria