Благодарствен тенис турнир

Отворена покана за приятели 

Нашето общество дължи своето спокойствие на мъже и жени, работещи в спешните служби. Те работят неуморно за защита на гражданите при най-трудните обстоятелства. В тази връзка и по повод на разговора ми с приятели от МО и МВР за новаторски инициативи, които ще подобрят тренировките им и методиката на обучение, Ви споделям идеята си за Благодарствен тенис турнир и Ден на благодарността към служителите на спасителни служби и доброволци, в които ще се представи и развие визията за Спасителя на бъдещето. В нея, като родители, ще стимулираме децата си в интелигентни и полезни спортове.

Вече съм говорил с представители на Федерацията по тенис, Тенис Центъра в Борисовата градина и София Тех парка и други, да организираме и започнем с ден на Отворени врати, в които деца и родители да потренираме в edutainment модел на обучение.  Целта е да подпомогнем най-младите с най-добрите и модерни технологии да се развиват в правилната насока и да им се създаде положителна атмосфера и стимул за трениране. Това може да се направи в ранните часове през седмицата (преди работно време) а самото събитие през уикенда – в два дни и да бъдат поканени Ваши колеги с децата си, за които не е необходимо да имат каквато и да е тенис подготовка/екипировка, както и хора, които ни съдействат в развиването на инициативата. Затова развих он-лайн и LIVE TV  платформа.

Направил съм специални снимки от борда на военния хеликоптер над Тенис игрището в Борисовата градина, а през миналата година проведох разговор с Йелена Джокович и можем да обединим усилията си с Noval  Djokovic Foundation и други подобни.

От опита си за организиране, финансиране и провеждане на височинно-въздушни световни рекорди в Law Enforcement and Emergency Services Day в Торонто и въздушни полети у нас, както и моя Благодарствена вечер на служителите на МВР, мога да допринеса за развиването на тази иннициатива в дългогодишен план.  Така опита ни ще бъде предаден на по-младите в максимално сигурна среда и с научно-изследователски иновативен подход.

Най-добре ще е скоро да стартираме тази инициатива, за да я съчетаем със Закуска в небето и Форум 1 – в рамките на Златния медицински час на открито (преди да се закрият с балон тенис игрищата), която вярвам ще допринесе и за други обществено полезни такива.

С полет над София

За специални гости, които подкрепят инициативата и искат да я наблюдават от високо на живо, можем да включим и ВИП полет от въздуха с въздушно видеонаблюдение и фото мониторинг, който ще демонстрира постоянен он-лайн контакт с нови технологии и пренос на данни. 

A.I.R. фотография

Нашият фокус е да ре-революционизираме културата на иновациите и да въведем хора, които ще променят света на въжето, пожара и спасяването на въздуха. Експерт и фотограф във височинните дейности Иван Кристоф е на мисия да документира проекта и да създаде нови инициативи.

С полет над тенис игрището

С удивителния въздушен екип на българските ВВС, направихме скачане с парашут над София, столицата на България, за да покажем красотата около тенис кортовете и мястото за тренировки на открито, които могат да бъдат използвани за обучение на нови фенове на тениса и спасители на A.I.R.

С полет на Летящия българин

С младият Владислав Калоянов, Ви представямe специална рисунка за визията, която бихме искали да видим в български млади таланти на тенис корта. В навечерието на поредната битка на Григор Димитов, един българин, който се бори в един интелигентен аристократичен спорт, му пожелаваме успех от все сърце. Какъвто и да е резултата, той е направил много за стимул на младите и неочакваното: победи отново титана в тениса.

Григор Димитров тенис

Tennis #ForBullgaria Благотворителен тенис турнир

Тенис турнир

Очакваме с нетърпение да създадем Международен благотворителен турнир по тенис, който ще бъде първият по рода си в подкрепа на инициативи за обучение, безопасност и спасяване. Ние се стремим да разработим по-безопасно, по-интересно и ефективно обучение за мотивираща и релаксираща атмосфера, която включва тенис и обучение по нови технологии и методика за обучение,

За екстремни журналисти

ivan kristoff golf

Какво e новото

Тенис и голфa са за издръжливост, концентрация, личностно израстване и иновации в технологиите и методите за трениране. Тези пет елемента са жизненоважни за обучението и постигане на най-добри резултати и резултати. Ще ги комбинираме с екстремни мерки и обучение на ново ниво. Съвместните знания и опит могат да допринесат значително за нашия учебен процес и постижения.

Ефекта на домино от опита на Григор Димитров

Това, което направи Григор Димитров бе невероятно красиво, престижно и поучително за България. Но най-високия му успех според мен е изборът му на нов екип за тази година, защото колкото и да си талантлив, бърз и издръжлив, ако стратегията ти е в грешната посока, това работи само за конкуренцията ти. Поздравления на Григор и родителите му! Поздравления и за публиката, която го подкрепи уважи. Те поизчистиха имиджа на България и направиха това, което модерните маркетолози биха нарекли Experiential marketing #ForBulgaria.

Така Григор Димитров промени стереотипа за много неща, сред които, че старите мастодонти в тренирането, които са го обучавали, въпреки престижните си успехи, не можаха да направят това, което по-младия и едва ли толкова известен треньор успя да направи само за една година. Успеха бе уникален.

Именно по такава концепция работя – по най-подходящи и авангардни начини да се тренират спасители – без значение дали са доброволци или професионалист. Това може да стане със споделяне на опита на най-добрите спортисти в света, и затова скоро ще се организира един новаторски VR Forum в тази Extreme/Екстрийм платформа.

Както с Григор, така и от опита си на човек, който е израснал в България, но се е учил и утвърдил в чужбина сред най-върлата конкуренция и най-добрите в света, се вижда, че си трябва специален подход за емоционални хора, които са отрасли в малка България, но имат амбициите им са за “играта” на световната сцена. Същото се отнася и за тези от младото поколение българи, които са заобиколени в неподходящата обстановка тук, но искат да имат успехи, и да се учат от спортните и менажерски успехи на най-добрите ни спортисти, които живеят и тренират навън. Затова скоро тук ще можете да задавате въпросите, които ви вълнуват по темата а аз ще поема ангажимента да направя връзка със световните експерти, които могат да отговорят на въпросите ви.

Пишете ни и скоро на тази страница ще започнем дебата:)

Лимитирана Серия Благотворителен търг

Иван Кристоф дарява Лимитирана Серия швейцарски часовници за проекта #ForBulgaria, който вкючва и организацията на тази Лимитирана Серия от Благотворителни тенис турнири из цяла България. 

Спасителя на бъдещето

Благотворителен търг за сдружение “Специализиран отряд за спасяване” с нестопанска цел да популяризиране на доброволческото съзнание за спасяване.

Нашата мисия

Да обединим усилията си с Федерацията по тенис, Национален ОББ тенис център и всички желаещи да се вклюячат със своя кауза и идеи.

Нашата цел

С постигнатото ние ще дадем гласност на една новаторска за България инициатива, с която иксаме да иницираме нов и авангарден вид на обучения.

Limited Edition
 

Италиански скутери GARELLI, закупени за на целите на сдружение “Спец. отряд за спасяване”, ще се дарят за Благотворителния търг, за да подпомогнат творческата им дейност в промотирането на това събитие. 

Уникални!
 

Можем да направим уникални бройки скутери, като всеки един от тях е брандиран и нагласен с технически параметри според желанието на победителя в Благотворителния търг.

Оригиналност!
 

Скутерите GARELLI са купени от фамилния бизнес на Силвио Берлускони, Депутат от ЕС и бивш Премиер Министър на Италия, така, че това е италианския лукс по българските пътища.

 

ОБЕДИНЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Платформата #ForBulgaria е създадена през 2016 г. за да популяризира по нов начин ново българско творчествои да подпомага развитието на съвременното българско изкуство чрез награди, фото изложби, специални събития, тенис турнири, публикации и други.

Този турнир ще бъде първия по рода си и с опита на Българската федерация по тенис и Тенис центъра в Борисовата градина на столицата ни, се надяваме да дадем един интересен, силно емоциоанлен и пълен с адреналин старт на една инициатива за всички и цяла България.

#ForBulgaria