Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Благотворителен тенис турнир #ForBulgaria

С полет над тенис игрището

С удивителния въздушен екип на българските ВВС, направихме скачане с парашут над София, столицата на България, за да покажем красотата около тенис кортовете и мястото за тренировки на открито, които могат да бъдат използвани за обучение на нови фенове на тениса и спасители на A.I.R.

Tennis #ForBullgaria Благотворителен тенис турнир

Тенис турнир

Очакваме с нетърпение да създадем Международен благотворителен турнир по тенис, който ще бъде първият по рода си в подкрепа на инициативи за обучение, безопасност и спасяване. Ние се стремим да разработим по-безопасно, по-интересно и ефективно обучение за мотивираща и релаксираща атмосфера, която включва тенис и обучение по нови технологии и методика за обучение,

За екстремни журналисти

ivan kristoff golf

Какво e новото

Тенис и голфa са за издръжливост, концентрация, личностно израстване и иновации в технологиите и методите за трениране. Тези пет елемента са жизненоважни за обучението и постигане на най-добри резултати и резултати. Ще ги комбинираме с екстремни мерки и обучение на ново ниво. Съвместните знания и опит могат да допринесат значително за нашия учебен процес и постижения.

A.I.R. фотография

Нашият фокус е да ре-революционизираме културата на иновациите и да въведем хора, които ще променят света на въжето, пожара и спасяването на въздуха. Експерт и фотограф във височинните дейности Иван Кристоф е на мисия да документира проекта и да създаде нови инициативи.