Тестване на иновации във въздуха

За спасители без граници

TENNIS AND GOLFING FOR THE NEW DIGITAL GENERATION

 

Building a digital society for SAR, vertical and aerial rescue operations

We invest in new ideas to improve the efficiency in saving lives that The Powers That Be neglect. Our goal is using first the available technology to do it, to search for the weak spots and missing capabilities and work wit global technological leader to invent and develop our solutions.  Our focus is to inspire interest in improving digital skills and the right education by protecting people and business. by empowering the New Digital Generation.

IoT innovations for A.I.R.

What

Artificial Intelligence for Rescue (A.I.R.): IoT innovations for intelligent edge devices at Embedded World.

 

Why

We’re focused on simplifying the Internet of Things by making it easier to quickly use secure, smart devices for SAR.

Екстремно с балони

We continues to partner with Club Adrenalin and equipment providers to ensure testing of IoT in the air.

S.O.S. Вградена журналистика

За да създадем модела за най-елитния екип за екстремно спасяване, вече поканихме на полети първите вградени е-журналисти да документират процеса в новаторския проект S.O.S. на сдружение “Специализиран отряд за спасяване”.

 

A.I.R. Екстремна журналистика

Преди да представим модела за най-елитния екип за спасяване на въже, ще създадем първите вградени екстремни журналисти, които ще документират процеса в новаторския проект A.I.R. За да постигнем това, Ви каним на нашите специалнии събития.

Специални благодарности на Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR TV

Екстремно във въздуха

Нашият фокус е изграждането на общност от новатори и хора, които искат да променят света за по-добро. За новия филм “A.I.R” се отправяме към света на екстремното, за да разкажем една история, която е едновременно чисто развлечение и се основава на реалността.

ЗАСНЕМАНЕ ОТ ВЪЗДУХА

GOLF #ForBulgaria 

Създаваме Благотворителен голф турнир, с инициативи и маршрути по земя, вода и въздух, които ще стартират от България. Както Иван Кристоф направи с  Мел Ластман, Кмета на Торонто, на нея ще са представени пилотите, мотористите, капитаните на самолети и яхти, с които е имал удоволствието да лети и плава. Както и за пилотите и летци-спасители, с които сме летели и ни предстои да летим. 

ДА ЖИВЕЕШ НА РЪБА

Екстремно в голф турнира

Създаваме плaтформата Ride.ForBulgaria.com, с инициативи и маршрути по земя, вода и въздух, които ще стартират от България. В нея е представена идеята за мотои авто поход от София до голф игрището, на което ще има мулти дисциплинарно спортно събитие. Това е платформа, която ще бъде добър ориентир за екстремни маршрути и проекти, които обхващат целия свят. 

Ще се радваме и Вие да се включите в инициативата или да споделите Ваша такава:)

Вградена е-журналистика

Развиваме вградената е-журналистика – модерния фотограф-репортер, мулти медиен журналист, който да може да работи ефективно в новите предизвикателства и екстремни обстановки. Както се вижда в събитията ни, не е толкова лесно … мислите за хиляди неща за времето, в което трябва да мислите само за едно нещо.  Затова работим по развиването на първата по рода си безплатна спасителна служба в България.