Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
  • Art Rescuing without a rescuer
  • Art Rescuing without a rescuer
  • Rescuing without a rescuer

About This Project

СПАСЯВАНЕ БЕЗ СПАСИТЕЛ

В историята си по вертикалния свят над облаците, Иван Кристоф, известен по света като Spiderman – Човека паяк прилага и минава успешно през теста на времето с метода “Спасяване без спасител“.

В далечно бъдеще изкуствения интелект ще стане неразделна част от спасяването, особенно в крайно опасни ситуации. Едно то тях ще е работата и спасяването над облаците. SAR Tech механикът Иван Кристоф, който е един от малкото хора, които имат куража да стъпят на върха на най- високата кула на миналия век открива нови възможности за по-високо трениоране за въже достъпни дейности. Това негово откритие ще отприщи верига от събития – събития, които ще променят не само неговия живот, но и живота на новото поколение спасители.

THE TIMEKEEPER FOR THE R/EVOLUTION IN RESCUE

НА ФОРУМ 1,
ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ОТКРИЕМ НОВА ГЛАВА ВЪВ ВЪЗДУШНОТО СПАСЯВАНЕ И ПРОМЕНИМ ВЕРТИКАЛНИЯ СВЯТ КЪМ ПО-ДОБРО

Присъединете се към новаторската концепция за достъп до високото въже и спасяването на въздуха, хеликоптерните операции и авиационната безопасност. Разработваме ново поколение спасители, които да отворят границите за вертикално и въздушно спасяване. Нашата мисия е да инициираме проект A.I.R. и ние се фокусираме върху използването на най-новата технология и най-смелите концепции. Признаваме, че подобряването на достъпа до недостъпни места на Земята е фундаментално предизвикателна амбиция. Ще го постигнем само в дух на сътрудничество и с признание, че трябва непрекъснато да се учим и винаги да се подобряваме.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Ние осъзнаваме, че отговорите на много от предизвикателствата, пред които сме изправени в труднодостъпни места и правят това, което не може да направи човек, лежат в по-доброто използване на технологиите. Ние сме в зората на златната ера на проучването на спасителните въжета, което ще трансформира отношенията ни с авиацията и с ИТ индустрията. С Проект A.I.R. ще създадем нов бъдещ пазар. Той има потенциал да расте и ще се роди нова индустрия. Това ще промени света на спасяването за новото поколение спасители. С нашите партньори ние възприемаме бъдещите пазари за първата стъпка. Направихме Първата световна работа на върха на най-високата сграда в света през 2003 г. и до 2020 г. възнамеряваме да надхвърлим това.

CN Tower Първият в света достъп до въже работи на върха на градския свят

“Ние сме пред портите на една нова индустрия, определена за ново поколение пилоти и спасителите на спасение, която ще отвори нова ниша към света на вертикалните и въздушните операции”.
Иван Кристоф

По време на историята на високата сграда, желанието ни да отидем по-високо и по-високо ни накара да намерим нови начини да се справим с предизвикателството за отдалечен и въжен достъп на екстремни висоти, помогнахме ни да идентифицираме нови ресурси, нови технологии и ни научи нови умения сложни предизвикателства.

Със създаването на нашия екип за иновации, ние ще растеме и ще се развиваме само чрез продължаване на изследването на неизвестното.

Изследването на екстремния достъп и спасяването на въжето е крайният израз на желанието на доброволците да спасят границите и да преодолеят границите на нашата човешка природа и постижения. Не само за необходимостта да се живее по-ефективно, но и за факта, че без него модерното реагиране при извънредни ситуации ще бъде неразпознаваемо.

Каня хората, които желаят да се включат в инициативата SOS (създаване на доброволчески "Специализиран отряд за спасяване", който да отреагирва при Издирване и спасяване по земя, вода и възздух с хеликоптер на труднодостъпни места, да ни пише

ВДЪХНОВЕНИЕ

Малко е това, което може да се сравни с усещането за благоговение, което се сблъсква, когато можем да допринесем и да направим Световната Първа в спасяването. Въпреки факта, че има стотици хиляди височини, много високи издигания и няколко сгради с мега  височина, само подбрани хора са получили възможност да работят на най-високите сгради в света. И въпреки, че има технология и налични авио модели, които да довършат екстремния достъп до върха на градския и естествения свят, все още има малко хора, които имат шанса да извлекат ползите от нея. Именно това е вдъхновило създаването на новия H.E.A.R.T. проект.

THE RESCUER OF THE FUTURE

От 24-25 март. 2019г., в Дубай, в подножието на най-високата “урбанистичен връх” в света,  за български доброволци и световни експерти, Иван Кристоф ще представи новите тенденции в спасяването. Тъй като ток ще представя новаторски концепции в Изкуствения интелект и стартира развитието на нова платформа в тази насока, каним тези, които се интересуват от темата да ни пишат или следят развитието на проекта в Дискусионния панел AI: The next frontier in law enforcement на Dubai.WorldAIshow. и fb.com/projectExtreme

Category
Extreme, Projects
Tags
Innovative concepts for Aerial Rescue, СПАСЯВАНЕ БЕЗ СПАСИТЕЛ