Уникален подарък за Иванов ден

This domain is for charitable action

Продава се домейна IVAN.BG

Целта е набиране на средства за Благотворителен търг за доброволчески инициативи за подпомагането Стартъп Акселератор за екстремните спортове и супер екстремното спасяване у нас.

Това е никален подарък за Иванов ден с добавена стойност/подарък $10,000 с на месец от Гугъл AdWords за една година от момента на закупването му от този, който го придобие. 

Благотворителен търг за доброволчески инициативи в екстремното спасяване
Иван е едно от най-разпространени лични имена сред мъжете в България. С името Иван в страната има над 176 хиляди души, което се равнява на 2.% от всички мъжки имена.

Иван е титла, а не име. Затова Иван Кристоф смята, че домейна Ivan.bg трябва да се предостави за благородна цел и ще се освободи и обяви на търг за символичните 11,111 лв., за да подпомогне кампанията “В търсенето на новият Спайдърмен”Този проект описан както на български така и на английски в страницата  In search of new Spiderman.

Стойност на домейна
Това е един от първите регистрирани български лични домейни и се котира добре в индекса на Гугъл с по няколко хиляди посещения на ден. Самият сайт ivan.bg е добре промотиран на телевизионния екран в предавания като: Винаги в неделяна ТВ7 с водещ Николай Бареков,Въпрос на гледна точкана ТВ7 с водещия Стойчо Керев и  COOL…Tна бТВ с водеща Петя Дикова. За целите на SEO, сайтът е пренасочван от домейни CLASS 1, като aerialrescue.comverticalrescue.comivankristoff.com, forbulgaria.com и други. В социалните мрежи е обвързан с pinterest.com/ivankristoff,  facebook.com/ProjectExtremefacebook.com/101anniversary и др.

За да закупи домейн на 13/09/2011, сегашния му собственик, го записва като проект “International Vertical Access Network (IVAN)”, което ще представя новата методика за работа с алпийски методи на високи места.

Стойност на домейна ivan.bg за личен бранд и защо е ценен за подарък на следващото поколение.
Още преди 10 години четох в списание FORBS, че една от инвестициите, които родителите могат да направят за децата си, е да закупят домейни CLASS 1 с името на наследниците си. Така и направих, като закупих домейна ivankristoff.com, който се надявам да се наследи от моя син, Иван Кристоф Младши. Не е за учудване, че аз съм първият българин, който си е запазил името като уеб домейн клас 1 –www.ivankristoff.com през 1998г.

Tова, което видях в Америка и Канада, когато установих живота си в Торонто, е че да си “self-made entrepreneur” e въпрос на самоуважение и правилна бизнес стратегия. Затова и аз бях ентусиазиран да правя както са направили Доналд Тръмп и други личности, изградили се като брандове и марки на успеха.

Целта е да подпомогнем доброволчеството и идеята за развиването на сигурността в крайно рискови спасителни операции, но най-откровено Ви споделям, че тази идея не се възприема в България по най-чистия и истинския начин. Затова решихме с екипа ни да го предоставим на търг, защото  сме инвестирали доста в развиването на домейна и популяризирането му:
 
Аз много специално следях закупуването на този домейн, първо, защото мама ми даде това име ИВАН и затова много си го ценя, още повече, че това е името на сина ми и за него го бях запазил, за да продължим делото на дядо ми ИВАН Минев и тази година все още празнуваме 100 Годишнината на бранда: ivankristoff.com/the-100th-anniversary-of-the-ivan-brand

Още повече, че името е регистрирано като запазена търговска марка и в развитието й и в нея са инвестирали международни организации и компании и тя е част от Дипломната ми работа: 
ivankristoff.com/brand, казва Иван Кристоф.
 
Support for the Air Ambulance in Bulgaria
 
НАЗДРАВЕ!
 
Благодаря за всички мили пожелания и подаръци за имения ни ден (ние сме най-ефективния ИВАН екип – баща и син). Едно от тях е и безалкохолното вносно пенливо вино, което ще тествам за ВИП менюто за летателния спасителен екипаж и всеки, който лети с нас на Хеликоптера-Призрак, за който пишат и говорят, че не съществува.
 
Този ден бе много специален ден и защото преди да празнувам свърших работа, за да изпълня пожеланията на приятелите си и пътувах в страната, за да се срещна с нови приятели, невероятни хора, които подкрепят каузата за създаването на Спасителя на бъдещето. С тях и надявам се с българско производство на безалкохолни бели вина, черен и червен хайвер (официалните цветове на регистрираната марка ИВАН – IVAN), както и специализирана екипировка за спасяване, ще екипираме най-ефективния спасител, за да му помогнем да стигне се развива до съвършенство идин вечно развиващ се елитен модул: Спасителя на бъдещето.
 
Това е пътя на устойчивото развитие и бъдеще виждам за нашите деца, които от малки разполагат с технологии, с каквато и спасителните служби у нас не разполагат.