Уникален подарък за Иванов ден

This domain is for charitable action

Благотворителен търг за инициативата “В търсенето на новият Спайдърмен”
Иван е едно от най-разпространени лични имена сред мъжете в България. С името Иван в страната има над 176 хиляди души, което се равнява на 2.% от всички мъжки имена.

Иван е титла, а не име. Затова Иван Кристоф смята, че домейна Ivan.bg трябва да се предостави за благородна цел и ще се освободи и обяви на търг за символичните 11,111 лв., за да подпомогне кампанията “В търсенето на новият Спайдърмен”Този проект описан както на български така и на английски в страницата  In search of new Spiderman.

Стойност на домейна
Това е един от първите регистрирани български лични домейни и се котира добре в индекса на Гугъл с по няколко хиляди посещения на ден. Самият сайт ivan.bg е добре промотиран на телевизионния екран в предавания като: Винаги в неделя на ТВ7 с водещ Николай Бареков, Въпрос на гледна точка  на ТВ7 с водещия Стойчо Керев и  COOL…T на бТВ с водеща Петя Дикова. За целите на SEO, сайтът е пренасочван от домейни CLASS 1, като aerialrescue.comverticalrescue.comivankristoff.com,garelli.ivankristoff.com и eiger.cc. В социалните мрежи е обвързан с https://www.pinterest.com/ivankristoff/,  facebook.com/ProjectExtremefacebook.com/101anniversary и др.

За да закупи домейн на 13/09/2011, сегашния му собственик, го записва като проект “International Vertical Access Network (IVAN)”, което ще представя новата методика за работа с алпийски методи на високи места.

Стойност на домейна ivan.bg за личен бранд и защо е ценен за подарък на следващото поколение.
Още преди 10 години четох в списание FORBS, че една от инвестициите, които родителите могат да направят за децата си, е да закупят домейни CLASS 1 с името на наследниците си. Така и направих, като закупих домейна ivankristoff.com, който се надявам да се наследи от моя син, Иван Кристоф Младши. Не е за учудване, че аз съм първият българин, който си е запазил името като уеб домейн клас 1 –www.ivankristoff.com през 1998г.

Tова, което видях в Америка и Канада, когато установих живота си в Торонто, е че да си “self-made entrepreneur” e въпрос на самоуважение и правилна бизнес стратегия. Затова и аз бях ентусиазиран да правя както са направили Доналд Тръмп и други личности, изградили се като брандове и марки на успеха”, казва Иван Кристоф.

Coming up soon: The new version of the official web site of Ivan Kristoff, aka Spiderman, the first person who worked on the inaccessible places of the tallest concrete tower in the world: www.IvanKristoff.com. There you will see a unique vintage point from the top of the world’s tallest buildings.