About This Project

Концепция: Уеб страницата е предназначена предимно за партньори на събитието на Иван Кристоф, чиято основна цел е да представи визията, значимостта, популярността, актуалността на проектите му.

Основна цел: Да се създаде интересна и уникална визия на събитието, което ще остави незабравими преживявания за публиката. Изпълнителя на въздушно височинната операция от хеликоптер, Иван има дарба да завладява хората и както казва ген. Бойко Борисов в интервю за ББТ ТВ– „Той може на земята да те накара да се чувстваш на високо”. Предизивкателството за дизайнерите на aerialrescue.com е чрез визуални ефекти да създадaт максимално това чувство в зрителя докато разглежда снимките, видео и чете посланията на уеб страницата.

Цел:

 1. Тази уеб страница да се развие като един вид портал за иновативност и нови тенденции в света на вертикалното и въздушно пространство на работа с въжета и алпийски методи за достъп до труднодостъпни местности и обекти;
 2. Да се подчертаят ключовите послания на Иван Кристоф;
 3. Да се демонстрира на потенциалните спонсори, че това събитие ще бъде добре промотирано, ще е достатъчно популярно и предизвикава интерес на публиката, за което си заслужава да се инвестира в него;

Главни елементи: Това събитие би представлявало интерес за много тясно специализирана и техническа аудитория за хората от сферата на:

 • аварийно спасителни организации
 • правителствени агенции и институции занимаващи се със сигурност
 • екстремни спортове и дейности
 • деца и ученици на които прозвището СПАЙДЪРМЕН и ЧОВЕКА ПАЯК им действа пленяващо

Посока: Подхода към планиране и развиване на уеб страницата е многоетапен с цел да се приложи най- напредналата технология и стратегия за максимално популяризиране на уеб страницата, посланията и визуални материали в Интернет:

Специални събития:

 1. Атрактивни мероприятия около основното събитие
 2. Фотоизложба и мултимедийна пресентация
 3. Изработване на уеб ТВ
 4. ДВДта, плакати, снимки, аксесоари, мърчендазинг с реализирани проекти, тренировъчни програми и помощни пакети за организирането на специални събития, изложби, ПР мероприятия, пакети за спонсорство и др.
 5. Други технически демонстрации за въздушно/височинните дейности

ПЪТ ЗА РАСТЕЖ: На първо време ще се акцентира само на предстоящото за сега събитие-декември, 2007г.

СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ:   Дискутиране на съдържанието и развитето на уеб страницата.