About This Project

Avatar Extreme Sports

С мото делтаплан

Avatar Extreme Sports

С джет 

Avatar Extreme Sports

С Флайборд

Ендуро s
С мотор
Екстремно каране
С кола
С Оффроуд

Удобства и привилегии:

Всяка една от стаите и апартамента разполагат с безжичен достъп до Интернет, IP цифрова телевизия, богата библиотека и  LCD телевизор.

Всяко помещение на хотела има просторен балкон с масичка и столчета. За всички гости ние предлагаме денонощно обслужване по стаите /room service/ и безплатни списания и вестници.

Цени за вечер на човек:  20 лв. на апартамент, включва дневна с телевизор, два отделни балкона, две стаи  за спане, кухня,  баня и санитарен възел.
В цената влиза и закуска с пресни млечни био храни. Всяка сутрин в 9 часа се зарежда прясно мляко и краве сирене от съседното село Света Петка.

Вила “Евридика” е в гр. Велинград, наскоро официално обявен за “SPA столицата на Балканите”.  Вила “Евридика” е царството на спокойствието.

Вила “Евридика” е разположена на живописен хълм в квартал Лъджене на едноименния град. Това е вилна къща, която предлага панорамна гледка на своите гости към красивата борова гора наоколо. Намира се на 130 км от София, на около 1.30 ч. път от летището на столицата и на 80 км път от Пловдив. За повече информация използвайте бутон  Местоположение.

Вилата разполага с общо 2 апартамента, от които 3 стаи с  баня.

Резервации: + 359890304706
Адрес: ул. Евридика # 4, кв Лъджене, гр. Велинград, код 4600
Управител: Севда Кадинова

 

Bulgaria - Yours To DiscoverМотори, 4х4 всъдеходи, скутери и колела под наем – Очаквайте скоро да предоставим услугата под наем на достъпни цени

Най-удобният и сигурен начин да наемете скутери в гр. Велинград. Тази година ще можете да закупите или наемете от нас Гарели скутери с различна кубатура – 50 cc и 125 cc: Ендуро Мотори – 250 cc и 650 cc. Ще предлагаме мотори, скутери, 4х4 всъдеходи и кола във Велинград на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари и оборудване под наем за мотопедите, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно.

За феновете на планинското колоездене ще предоставим и и моунтайн байк колела.  За повече информация: fb.com/ProjectExtreme

Невероятни приключения във Велинград

gsx-rПрограма “Екстремни предизвикателства”

Добре дошли в света на вертикалните операции и клуб EXTREME където Ви каним скоро да се присъедините към нас в нашето преследване на спортни развлечения и предизвикателства. Водачи на програмата са експерти по вертикална, въжени операции и екстремни спортове. Наслада и удовлетворението от преживяването ни е нашата крайна цел и вашата безопасност е нашата непосредствен приоритет. Присъединете се към нас за изключително преживяване в света на екстремните спортове и приключения, въздушни операции, спасителни, технически иновации и безопасност.

В района на Родопите, около Велинград, ще заснемем поредица от късометражни филми за екстремни спортове и полети с балон, в който ще представим нови достижения в техническите иновации и безопасността на въздушните летци-спасители. Можете да видите трейлър на предстоящия филм за Летящите хора – The Flying People – Летящите хора

Как да стигнем до скалния феномен “Славееви скали”

Излизате на ул. Пушкин , в дясно от Вила Евридика, и се изкачвате до параклиса “Свети Георги” над Каменица и продължавате към параклиса “Свети Никола”. Разклонът в местността Николова църква е своеобразно “кръстовище”, от което едината посока сочи към Стария чарк, а другата – към Славееви скали. Широкият горски път дава възможност редом с любителите на велосипедния и пешеходния туризъм да преминават различни Ендуро мотори, бъгита и АТВета. Но в един момент маркировъчните табели отклоняват желаещите да се качат до Славееви скали от широкия път към планинска пътека, която се вие нагоре в гората. В средата на изкачването пред погледа се извисява група скали, но не бързайте да се радвате, че сте достигнали крайната точка – това са Мечи скали, а до Славееви скали има още катерене.
Чак когато изкачите билото, пред вас се възправя внушителният скален феномен. Услужлива ръка е поставила дървена стълба в основата на голямата Славеева скала, за да може човек да се изкачи до най-високата й точка. А оттам до хоризонта Родопите се ширват пред погледа в цялата си красота, величие и простор. Скалата е висока около 15 метра и се откроява сред останалите.
Удовлетворението да се изкачиш до скалите и да се насладиш на гледката е огромно. Екстремно каранеF.O.R.T.I.S. Adventure Rally – за ектремни мотористи

Скоро, в района на Ждрелото по пътя за Велинград, ще снимаме късометражен филм за кампанията “Безопастност и на две колела” с чисто новата кола на Иван Кристоф –  2017 Nissan Qashqai Tekna. Екип от пет любителите на приключения и кинаджии ще тестват тази спортна кола във високите планини в България. Целта на това събитие е да се търси най-доброто място за проекта F.O.R.T.I.S.  (Films for aerial Operations, Rescue, Technical Innovation and Safety) Филми за въздушни операции, спасяване, технически иновации и безопасност.

 

СУПЕР АТРАКТИВЕН ИМОТ, В КУРОРТА “ЦИГОВ ЧАРК” – ОБЩИНА БАТАК

Имотът се намира в центъра на курорта, разположен на главния за:

  • гр. Велингград – СПА столица на Балканите, отстояващ на 15км., известен с лечебните си минерални извори, многобройни минерални бани и минерални плажове.
  • гр. Пазарджик на 45 км.
  • гр. Пловдив на 70км.

Имотът е сплощ 4231 кв. м. разделен от 2 пешеходни алеи на 3 части. По своето местоположение представлява 100% търговска площ, подходящ за внушителен курортен комплкс, което гарантира бърза възвращаемост на вложените инвестиции.

Имотът е в регулация, със скица, нотариален акт, с необходимите комуникации – ел. ток, вода, канал.

“Цигов Чарк” е предпочитано място за целогодишен отдих на българи и чужденци. Панорамата е възхитителна!
Другата очарователна екстра е “Голямото изкуствено езеро” – Язовир Батак. В него може да се лови риба, да се плува, да се прави плаж край брега. Невероятно е усещането да караш яхта, лодка или водни ски в кристалните му води.

Възможността да се ползват минералните води и базите за рехабилитация в СПА столицата на Балканите- Велинград, съчетано със спокойствието и кристално чистия боров въздух, разходките по вода и карането на ски през зимата правят Цигов Чарк първокласерн целогодишен курорт.

Фактът, че имота се намира в центъра на такъв земен рай, го правят особено ценен и търсен. Той се намира лесно и е на централно място – първия парцел в ъгъла на разклона между пътя за Якоруда и е началто на курорта Цигов Чарк.

Имотът се състои от следните парцели, които се продават и самостоятелно:

#99 – 332 кв.м
#100 – 2304 кв.м
#103 – 373 кв.м
#1807- 1222 кв.м
_____________
Общо – 4231 кв.м.

 

Date
Category
Extreme