• Vertical rope rescue
  • Време да променим света
  • helicopter rappelling training
  • rappelling out of a helicopter
  • rappelling out of a helicopter

About This Project

The best way to see Ivan Kristoff's work on the exterior of CN Tower SkypodВъздушно-височинен аварийно спасителен отряд

Светът върви вертикално. Не много отдавна, вие би трябвало да отидете до Ню Йорк,  ако искате да работите или живеете в небостъргач —- но не повече…

Градове в целия свят се строят по-високи и по-сложни височинни структури. Днес, архитекти и мега строители от всеки голям град се надпреварват да видят кой може да изгради по-голям, по-висок и с драматична архитектурен небостъргач. Хората приветстват тези нови съвременни чудеса и нашите митрополитни  градове изпъкват. Единственото решение е да се продължи да се покачват нивата на изисквания.

Това глобално явление също така създаде предизвикателства. Огнеборни  и аварийно-спасителните процедури са все по-трудно усвоими, тъй като сградите стават все по-високи и по-сложни. Височинните строители увеличават обръщенията си към хората, като Иван Кристоф, експерт по вертикалното спасяване, за да им помогне да развият революционни техники за спасяване и процедури за отреагиране при най-лошите сценарии в тези растящи супер-структури.

“Височинен аварийно спасителен отряд” (HEART) е извънредно нов телевизионен сериал, който отвежда зрителите на пътешествие от първа ръка, заедно с Иван и неговия екип, тъй като те поставят своите собствения си живот в риск с надеждата за спасяване на другите. Това, което прави Иван е изключително опасно и немислимо за повечето от нас, но неговите спасителни техники могат да спасят живота ви един ден в този нов вертикален  свят.

Highrise Emergency & Aerial Response Team

Category
Filming, Projects
Tags
Въздушно-височинен аварийно спасителен отряд