Explore together

Discover the most engaging places you’ll never forget.

Exploration

Discover new experience and new sacred places.

Adventures

Experience an all-inclusive extreme safari.

Ендуро s

Equipment

We will provide you with what you need.

Exotic Adventures

Vitosha – Rila – Rodopi – Pirin Mountains

Ivan Kristoff’s Adventure offers personalized service and true Bulgarian and Canadian hospitality. through stories, insights and unique journey, he takes you straight to the heart of Bulgaria, the Balkans and the adjacent countries.
Extreme Branding

Sofia

С топло въздушен балон над София, можем да се отправим към Витоша, Верила, Рила или Пирин планина и по земя да проследим полета с хибридни – сателитни и клетъчни навигационни системи.

Extreme Communications

Bistrica

Ще направим специално събитие и заснемане от въздуха България с екипа на Клуб “Адреналин”. Вече се издигнахме над района и знаем какво вълнуващо преживяване ви очаква.

Extreme Projects

Alino

На езерото на с. Алино, пов и атрактивен начин ще засбнемен района, с което да се представи не само красотата на България в проект като #ForBulgaria, но и в медиите и социалните мрежи.

Extreme Services

Belchin

В с. Белчин, ще представим идиеята за съвместно учение на баща и син, в което ще се разиграят всички ситуации, в които доброволци-спасители могат да реагират и да са в помощ на хората и животни – издирване и спасяване и евакуация на пострадал по земя и въздух със снимачната техника на НИКОН с GPS/GSM услугите за проследяване тези дейности с новите технологии на V2Тrack.

Exteme events

Cari Mali Grad

Вече разговаряхме с няколко от ТВ водещи на топ телевизии у нас да направим специално излъчване за Новините по актуални теми с проследяване на новите дитиални решения – директно от въздуха. Новаторството в тази идея, е, че Клуб “Адреналин” и аз имаме необходимите сертификати, лицензи и техника, за да направим неповтопримо преживаване за зрителите и не само, че спазваме правилата за сигурност, но и дадем едно много позитивно позлание.

Extreme Promotions

Borovec

В момента разработвам платформата Аdventure.ForBulgaria, която може да бъде таргетирана към хотела и дестинацията Ви, с която съм запознат още от детството си и инвестирам в проекти за екстремни спортове, трениране на планински, вуздушни и водни спортове, както и специализирано обучение за спасители. 

Avatar Extreme Sports

Water Sports

From Sofia, the Iskar Lake to Alino Lake, we can combine a true triathlon with adventure.

Avatar Extreme Sports

Air Sports

Let our pilots take you on a unique and magic journey across the the mountains.

Avatar Extreme Sports

Extreme Sports

Bouldering, Rock and Ice climbing from indoor to outdoor, there is no limit.

Explore region of Velingrad

With Avatar Extreme

2290

Black Peak in meters

1167

Cari Mali Grad Peak in meters

2925

Musala Peak in meters

Watch the video

Join the Avatar Extreme Sport

Открийте най-атрактивните места, които никога няма да забравите.

“Avatar Extreme Sport” е мястoто където вашите сънища за екстремни спортове се превръщат в реалност. Тази годимна ше стартираме инижиаитивата за трениране на екстремни спортисти в четирите ни свята.

Местността около Велинград е подходяща и за алтернативен туризъм, в които можем да привлечем и международни инвеститори, за да се развива тази тенденция по-модерно и по примера на успешни световни модели.