Burj

Където благотворителността ще отиде, за да направи промяна

Нови тенденции

H.E.A.R.T. е нестопанска организация за доброволно спасяване, основана през 2000 г. Тя подкрепя и ускорява идеите за нов A.I.R. специализирано обучение за осигуряване на подкрепа и видимост на авангардните спасителни операции на екстремни висоти. Самостоятелно управляващ орган, организацията е алтернатива на основните институции и процъфтява в мрежата от активни участници. Тя подкрепи програмата за стипендии #ForBulgaria с първата си самостоятелна изложба в Дубай в Световния търговски център в Дубай през Intersec 2018.

В рамките на 12-месечен период участниците ще посещават ежемесечни семинари за професионално развитие в България, ще получат студийни посещения от професионалисти в областта на изкуството, наставничество от A.I.R. художник и техническа подкрепа от H.E.A.R.T. Персонал. Тази програма има за цел да насърчи нов артистичен подход за насърчаване и за засилване на диалога за A.I.R. проект и EMS, авиационната и спасителната общност.

Extreme Vertical Rescue
Achieve New Heights

HIGH ALTITUDE TRAINING

2023 ще бъде етапа на подготовка за тригодишния проект, като се организира най-високата безжична видеоконференция и срещата на върха за обучение по спасяване на въжета на планината. Еверест. За това ще направим местоположение на скаутски район в района около планината. Еверест. Нашата инвестиция ще бъде да отидем следващия път с български екип и да направим нашето специализирано обучение на екстремни висоти там.
Fortis Brand Ambassador

Отвъд границите

“За повечето техници за достъп до въже, най-голямата възможност, която очакват от живота, е работата на височина на върха на най-високата структура в света. След като постигнах тази цел през 2003 г., реших да отида по-далеч и да покажа на другите защо Промяната на живота и излизане отвъд границите на постоянно развиващите се висши и по-високи структури Аз вярвам в силата на примера като дълг за всички нас и за привличане на вниманието на българите, че можем да имаме по-голям успех от обединението и следването на да се преодолеем във въображаемото нововъведение и заедно да преодолеем ограниченията във вертикалния и въздушния въжен достъп и инициативата за благотворителност на България може да ускори проекта.

 

Заедно можем да покажем как благотворителността изпълнява мечтите и как работата носи резултати! Заедно можем да постигнем успех отвъд границите ”, казва Иван Кристоф

Altitude with Attitude

E.V.E.R.E.S.T. Beyond the Limits

Каним ви да бъдете в миналото на един вълнуващ проект, който ще събере някои от най-квалифицираните и опитни планински водачи, пилоти и спасители в света за провеждане на най-високия иновационен форум.