Подготвя се изграждането на конструкцията на Авио кула с хет-трик мулти планински изглед за планински доброволци спасители, със собствена летателна площадка за излитане на дронове

— The construction of our Multi Mountain View A.I.R. Tower

 

Welcome to our Insta360 ONE R Virtual Tour

Very proud to present the development for my son’s Air Tower, where kids and young people, who have passion for new technology, and for those who want to become SAR techs for future volunteer HEMS and EMS training at his Spiderman.Academy. This the Top floor of our Mountain Training Center and a part of an experimental project for the #RescuerOfTheFutre at #BuxtonHeights. There at the top of the ceiling, we will use Insta360 ONE R camera for live video 360

Insta360
Insta360

Представяме ви изграждането на Първата Авиокула за дигитално обучение на планински и въздушни доброволци спасители и децата им. Макар и на сравнително ниска височина, от четирите страни – север, запад, изток и юг, тя има директна гледка към три планини и близката летателна площадка. Това ще е част от Spiderman.Academy, в коят0 малки и големи, ще могат да се запознаят с новите технологии, които се ползват при навигационно проследяване и мониторинг на мисии за Търсене и спасяване в реално време.

header kids

В подножието на Витоша планина се изгражда уникална тренировъчна база за авио високопланински доброволци спасители, която включва и изграждането на Въздушна кула с панорамна гледка за директна визуална връзка  при полети с дронове до близките планини и извличане на спасители от високо за спешно отреагиране.

Това е личен инвестиционен проект за бъдещето на младите, в който ние, отговорни родители, възнамеряваме да създадем една творческа и интересна интерактивна система, в която децата да създадем перфектните условия за децата ни да могат да творят и да изучават новите технологии по интересен за тях начин.

Затова каним специалисти по ИТ комуникации за дронове, архитекти, интериорни дизайнери, експерти по модерен дизайн да ни съдействат с идеи за най-добрия вариант как да превърнем това малко помещение – в модерен MISSION CONTROL CENTER, в който се ползва за подготовката на доброволци-въздушни спасители, да се свържат с нас,. Ние от наша страна ще го предоставим за ползване и заедно можем да изградим едно много по-ефективно занмание на деца с въвеждането им в изучаването на хуманитарни и риложни науки. 

Каня хора с опит в модернизирането на цялостна комуникационна система за мултикомлексно менажиране на полети с дронове и обучения, които искат да участват във A.I.R. Tech Forum да се свържем, за да подготвим едно представяне на най-доброто от Българското дрон общество.
 
За тази цел се подготвя изграждането на Авио кула с хет-трик мулти планински изглед за въздушни спасители: Представете си само: Multi Mountain View A.I.R. Trafic Tower със собствена летателна площадка за излитане на дронове.