Cool horse trekking and training for Mounted Search and Rescue

Summer Kid’s Camp Garden for Spiderman.Academy

Welcome to the Spiderman.Academy Summer Kid’s Camp.  We are building the Creative Center for the Rescuer of the Future with its Gourmet Garden with apple trees and Barbeque hut. In 2020 we are building an experiemntal horizontal and diagonal trolley system, an artificial climbing wall for bouldering and a Training Tower for rope access.

Създадохме Райската градина с дървета от ябълки за приятели, съмишленици, доброволци авиатори-спасители и техните семейства, които са част от нашето семейство – хората с чистата кауза и постоянна стойност на ценности.

Ключовия момент за релаксиране след високо адреналиново преживяване за деца е в създаването на тиха изолирана от високи растения градина…С потенциал за изграждане на хоризонтална и диагонална тролейна система, висока изкуствена катерачна стена и боулдеринг траверс или кула.

Но, като всяка кауза, за която си заслужава да се бориш, трябва да мине и през Теста на времето и предизвикателства, за знаеш за какво се бориш и само тежките изпитания и битки ще покажат дали тя си заслужава. Без значение какво става, на какви изненадващи и дори ужасяващи неща ще се подложи, като например човешко или природно предизвикани бедствия (не знаем дали корона вируса е сътворен от човека или природата), когато имаш разум и здрава основа, това го възприемаш като дар от Бога и просто се пренастройваш и запазваш любовта. Тя е в основата на всичко и тя ще победи злото. Ето 5те компонента:

 
1.Любовта
2.Природата – в Битието е описана Райската градина и Дървото на знанието – ябълката (разцъфналия клон)
3.Познанието – започва се от Табула раса и се развива с обучението
4.Технологиите – и първо бе Словото – Комуникациите
5. И всичко останало
 
Мисията ни е от сега да развиваме децата си за Бъдещето поколение спасители.
 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на