Startup Accelerator

Ускорител за стартиране

И.В.А.Н. е Startup ускорител с широко портфолио от устойчиви инвестиции и рисков капитал с подчертана иновационна насоченост. Създаден през 2020 г., I.V.A.N. инвестира в пречувпащи ограниченията доброволчески спасителни модели, с особен акцент върху продължаващото р/еволюционен метод за развитие на доброволческия спасителен сектор. Предпочитаме да инвестираме в начинания на ранен етап, където експертизата и опитът ни могат да използват нашите финансови инвестиции, за да спомогнем за реализирането на пълния потенциал за растеж на нови инициативи за вертикално и въздушно спасяване. Инвестираме в следните области:

ОБУЧЕНИЕ

С фокус към иновациите

MЕНТОРСТВО

С мрежа от световни експерти

АКАДЕМИЯ

Строим Академията на бъдещето

ПАРТНЬОРСТВО

Със световни брандове и компании

процеса на стартиране

осведоменост

 

приложение

Към вертикално и въздушно спасяване

програма

Ние го разработваме с всеки нов тест

демонстрационен ден

В специален ден, със специално събитие

С ФОКУС КЪМ ИНОВАЦИЯ

The STUDIO for VISUAL and AUDIO COMMUNICATIONS (I.V.A.N.) е нашата нова област за визуализиране на иновативни проекти за вертикалния и въздушния свят на спасяване.

Специализирано обучение на нашия нов строителен проект

ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЛИЗКИТЕ ДО РЕАЛНОСТТА ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ НА ВИСОКО ЩЕ СЕ СИМУЛИРАТ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА СПАСИТЕЛИ ВЪВ ВРАЖДЕБНА ОБСТАНОВКА

Доброволци, професионалисти и служители на аварийни служби ще могат да изпълнят крайно опасни операции на нашата строителна площадка. Иван Кристоф предложи своя сторителен проект Институт за вертикални операции и навигация, за тази цел.

МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ

От поставянето на нови световни рекорди за спускане и изкачване от летящ хеликоптер до върха на градския свят
1920-×-610CNSpidernan.jpg

Иван Кристоф

Основател | Инвеститор
555

метра над земята

1111

метра над земята

5555

метра над морето

1111

метра във въздуха

Безопасни мерки за събитие и предаване на живо от въздуха

Ако всичко върви по план, предвид обстановката в момента, ще стартираме в началото на Април 2020! След това предстоят специализирани тренирвки и обучения в няколко страни, преди финалния старт – Дубай 2020!