Спешна помощ в небето: В рамките на Златните медицински минути

Специално за планинските спасители и екстремните спортисти, в Spiderman.Academy се субсидира обучение за въздушно-въжени операции за извличане на хора от труднодостъпни места. Специално за партньори и подръжници на инициативата, правим специални и мотивационни полети, за да опитат с нас да лелят.

Mission Accomplished

 
 

ПРАВИМ НЕВЪЗМОЖНОТО ВЪЗМОЖНО

 
Специално за закъсали в планината, на пътя, в снега, жертви на бедствия и нужда от спасяване с хеликоптер, предлагах безвъзмездна евакуация по въздух със специално ВИП и детско меню, за да направим хората в беда по-щастливи и като подарък – да ги качим на по високо ниво и от високо да се насладят на красивата гледка над България. Специално за децата дори им раздаваме по фотоапаратче да снимат, както направи 7годишното ми хлапе от борда на хеликоптера:)
 
“Те прекараха ДВЕ ДЕНОНОЩИЯ затрупани от снега…” Ето това видях току що и за този случай, на два курса, по въздух можехме да евакуираме децата…
 
А аз предлагах на “спасителни” организации, институции и кметове ОЩЕ ПО-ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА – в рамките на Златните медицински минути, евакуация по въздух. Ние, като не се финансираме от никой, и сами си покриваме всички разходи, не можем да си позволим излишно разхищение и затова сме иконимически рационални и адаптивни. 
 
Оцеляване в планината
 
Ако и вие го закъсате в планината и ви е скучно да чакате поняколко денонощия да ви евакуират или спасят, просто ако успеете да се свържете навреме със 112, им поискайте да ми се обадят, за да ви донесем по въздух топло какао с био Casa Kakau Craft Chocolate и да направим чудесна и красива разходка по въздух, докато се чудите къде са институциите и защо в 21 век са ви докарали до тази трагикомична ситуация.
 
Няма да ви спасяваме, защото това влиза в конфликт на бизнес интересите на тези, коиото искат да печелят от хора изпаднали в бедствено положение или застрашаване на живота им.
 
Просто ще постъпим човешки и християнски, като ви извисим на по-високо и отгоре видите колко красива е България и колко по-сигурна може тя да бъде:)
 
Fortis Pro Flieger Chronograph With the Bulgarian Air Forcess
 
 
За ваша информация, с приятели  ще работим по най-здравословното (имам грях само, че се изкушавам със сладките и вкусни неща) меню за био и максимално изчистени от захар Casa Kakau Craft Chocolate за ВИП менюто на летателния екипаж, спасители и пострадали хора.
 
Представете си само какво удоволствие може да изпитат хората, изпаднали в беда, когато от въздуха идва помощ и вместо да питат “Имате ли застраховка или пари???” ви питат: “Предлагаме цяла гама от вкусни и 100% българско производство какао с горещ шоколад. Имаме с български ягоди и други плодове, както, с аромат на българска роза и… Какво бихте предпочели??? и да не забравяме, че ако пострадиалите са чужденци, ще има и съпътстващото “WELCOME TO BULGARIA”
 
Носи се легендата, че в швейцарските Алпи, Санбернарските монаси са слагали на врата на кучетата си мини бъчвичка с техно си питие – бренди. Не знам каква е достоверната история на този мит, но ние, неформалната група SOS ELTIE FORCE, реализираме по-добра идея, която ще се съгласува и с доктори. Но понеже имам огромен опит със замръзването на пътя и в планината, дори и с мотор и скутер, които съм карал през зимата, то както бивш многократно пострадал моторист на пътя и и в планината, бих бил щастлив на тази възможност.
 
За това в цял свят се знае за мита за известните Санбернарски кучета, но ние правим реалните неща с Добрите самаряни.  И щом там в Алпите, спасителите с много вековен опит и въздушните спасители, където има над 100 годишна история в спасяването по въздух, са правили иноввации, то ние в България, в Новия Миленоум, можем да направим нови.

 

Emerging Tech Drives Infrastructure

 

Пътна цистерна за авиационно гориво за хеликоптери

Имаме аварийно-спасителен всъдеход и идея за специализирана журналистическа кола, с която можем да правим уникален репортаж с излъчване на живо от земя и въздух. В момента правя и развивам концепцията за Embedded Extreme Journalism и  проект за Екстремни Off-road спортове, който мога да подсиля с бюджет за дигитална реклама в Гугъл в размера на $1,000,000 за 10 години.

Добрата новина, е че можем  да го ползваме заедно като мини цистерна за зареждането на двучасов полет, ако на хеликоптера му свърши горивото в по пътя, както и в труднодостъмни места, а за още по трудностъпни места, където само оффроуд мотор може да стигне, имаме два на разположение – 650cc и още по-лек -250сс.

Intersec

Искам да се извиня публично за споделянето си на истината, че по Божията воля и въпреки деянията на Сатаната и дявола, който още в Библията е описано, че ще се появява под всякакви форми и лица, (тогава не са знаели за телевизионите ефири…), бихме могли да евакуираме по въздух скоро пострадалите в Стара планина в рамките на ЗЛАТНИТЕ МЕДИЦИНСКИ МИНУТИ.
 
След специално проучване, установих, че всъщност тези хора, включително и тялото на… биха могли да бъдат евакуирани чрез Супер бърза Спешна въздушна помош в рамките на ЗЛАТНИЯ МЕДИЦИНСКИ ДЪХ.
 
След няколко кликвания с прътите си по телефона, открих информация за световния рекорд по задържане за въздух, (както отдавна говорихме за друг световен рекорд свързан с АПНЕА и се вижда в този репортаж), който е над 24 минути.
 
Тоест хората, за които бе казано, че са били сваляни над 10 часа пеша (това за мен си е садо-мазохизъм), а тялото на починалия човек в планината – за повече от два дни и половина, би могло да стане по въздух, и то не само по най-иконимичния начин и ефективен начин, а дори и за моя сметка.
 
В моменти на икономическа криза, особенно каквато е сегашната и предстоят сигурно по-тежки времена, оцелява този, който е най-адаптивен и намира най-разумните и логичните решения.
 
Да, всички искаме най-добрите и най-скъпите неща, както и медицински хеликоптери със сексапилни докторки и парамедички (каквито съм качвал на въже и…), но ние сме във война в момента и в такива случаи отреагираш с каквото можеш, а не с каквото искаш!

 

lesnovo niko ivancho

Сега ще опиша един случай от тази сутрин, който е показателен колко е важно, дори да си дете, да си запознат с комуникациите: Тази сутрин, след като качихме дето си в автобуса за деца, който е нает, за да ги откара безопасно в училището, детото ми се обади, за да ми каже, че ме обича… След малко обаче пак се обади, защото са го забравили в автобуса… Не е дори необходимо да ви обяснявам колко е бил притеснен и дали е плакал, както и дали би могно да се стигне до страх от затворени помещения, който може да се развие или отключи и за напред…

Така, че в случая “Те прекараха ДВЕ ДЕНОНОЩИЯ затрупани от снега в хижа…”, описан по NOVA TV, който пак се е случил в Стара планина, на два курса, по въздух можехме да евакуираме децата… А аз предлагах на “спасителни” организации, институции и кметове ОЩЕ ПО-ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА – в рамките на Златните медицински минути, евакуация по въздух

 

 

HEMS for Valentine's Day

 
 
 
 
Tази сутрин по БНТ, едно от момчетата, участвали в акцията с ловеца в района н с. Беласица каза: “…хеликоптер можеше да закара по-бързо спасителите и техника”… Ами тогава, защо не ни се обадиха??? Това може да се случи на всеки от вас в планината, затова подготвям отворената платформата за развиване на SAR и HEMS в България.
 
Една от причините е егото, другата е, че сега всички са се наточили и си мечтаят да се докопат до много пари и…, за това трябва да се реве, че няма хеликоптери, за да се лобира предизборно, а и това е извинение, да не се дава разход за полет с хеликоптер, тъй като е по-икомично жертвата да умре, отколкото да е спасена. А при подходящ смъртен случай, ще се търси вина в политиците и тези, коиото ще трябва да отпускат парите….
 
Сега имат отворен прозорец и тази им мантра, че трябват хеликоптери, за които държавата да плаща, а те само да ги ползват, ще я слушаме нон стоп докато минат изборите и не се подпишат договори или направи договор ката, както стана с Кугърите на ВВС. Чувал съм от военни пилоти, че там комисионна та е била около £20,000,000
 
Само с призиви, говорене и хленчене, че трябват хеликоптери не става. Дори моето хлапе не го прави, а летя с хеликоптера-призрак, за които някои казват, че го нямал, или го ингорират.
Щом едно дете го прави и е толкова отговорно, че желае да лети и да помага, то каня негови съмишленици, които иска да има и да се развива въздушното спасяване у нас, да ни пишат и се включат в Дискусионния панел, който до ден-два ще се постне на fb.com/ProjectExtreme. Там ще бъде направена платформата за развитието на тази дейност, която ще се субсидира от мен и международните ми партньори.
 
Но имайте в предвид, че има много силна и мощна Тъмна сила, която не иска това да се случи. Затова избора е Ваш!
 
Желаеш ли да летиш този уикенд в полет с хеликоптера-призрак или друго летателно средство в района на Боровец. Сетих се за теб, защото целта е да се изпитат новите технологии, за които говорихме в ефир и гледката ще е невероятна над вр. Мусала: instagram.com/p/CJW2VUAjUJW