Скутери ГАРЕЛИ – Италианският лукс

Италианската марка и  “Легендата Garelli” – 100 години история

Продавам Италиански скутери GARELLI

Който си търси скутер, ще ви свържа с новите ни партньори, които ще ги раздадат на Благотворителен търг на себестойност, за подпомагане на доброволчески инициативи. На тази страница ще са представени информация за контакт и организациите и каузите, които подкрепяме и ще има точно описание къде ще отидат даренията.

След състезания и преследването за световни на рекорди през 1920 и след частичното привличане на Agrati през 1961 г., ГАРЕЛИ се завръща в преследване на спортни отличия, за да разпали интереса на публиката в марката. Големите спортни сезона започват със световни титли на Nieto, Gresini, Cadalora и незабравимите занимания на Lazzarini с 50 Vitali  на 250.

Триумфи, разочарования и завръщания на една велика марка мотоциклети. Защото, дори ако само за малко време, всеки един от нас носи легендата на Garelli в сърцата ни.

Много събития и обиколки изградиха спортната историята на нашата компания, която същевременно е част от фенове и последователи всеки ден живот.

Garelli, марката който ни кара да мечтаем отново.

Capri Италианските Garelli – класата в скутерите
Capri Garelli
Гарелли
Garelli
Garelli Comfrot
Comfort Garelli
Tiger
BrochureTiger Garelli 1200x848
50сс
 • Capri

 • .900лв,
  • Скутер/Мотопед c Автоматична трансмисия
  • Двигател: 49 куб.см., едноцилиндров, 4-тактов,ел.стартер
  • Охлаждане: въздушно, Разход на гориво: 2,0 л./100 км.
  • Без документи – подходящ за затворени комплекси и обучение
  • Цената е за Благотворителния търг

50cc
 • Cyclone

 • .1300лв.
  • Скутер/Мотопед c Автоматична трансмисия
  • Двигател: 49 куб.см., едноцилиндров, 4-тактов,ел.стартер
  • Охлаждане: въздушно, Разход на гориво: 2,0 л./100 км.
  • Цената е промоционална за преди Благотворителния търг
   

125cc
 • Comfort

 • .1400лв.
  • Скутер/Мотопед c Автоматична трансмисия
  • Двигател: 125 куб.см., едноцилиндров, 4-тактов, ел.стартер
  • Охлаждане: въздушно, Разход на гориво: 4,0 л./100 км.
  • Цената е промоционална за преди Благотворителния търг

125
 • Tiger

 • .1500лв.
  • Скутер/Мотопед c Автоматична трансмисия
  • Двигател: 125 куб.см., едноцилиндров, 4-тактов, ел.стартер
  • Охлаждане: въздушно, Разход на гориво: 4,0 л./100 км.
  • Цената е промоционална за преди Благотворителния търг

GARELLI – достъпният лукс подкрепя обществено полезни инициативи

Радвам се да ви информирам за новия си проект – подарък от екипа на  Garelli. Когато си получите наградата за участието в инициативата #ForBularia, ще получите от нас скутер Garelli,  часовник Garelli и защитна мото екипировка за каране на скутер.

С пожелания за безопасно каране,
Иван Кристоф, Управител

Exlusive dealer for Garelli scooter
Гарели
Италианските Garelli – класата в скутерите
Гарели скутер

Гарелли
СРЕЩА НА ДВЕ ЛЕГЕНДИ: МАРКАТА GARELLI И ФУТБОЛЕН КЛУБ „МИЛАН
ИТАЛИАНСКАТА МАРКА GARELLI – ДОСТЪПНИЯ ЛУКС ЗА МОТОПЕДИСТИ ПОДКРЕПЯ ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗНИ ИНИЦИАТИВИ
Иван Кристоф, вносителят на Garelli, италианска марка за скутери с над 80-годишна история и собственост на италианския премиер Силвио Берлускони, са обединени в една страст – ГАРЕЛИ

Garelli to the Rescue

С радост ще споделя, че по повод на нови интересни инициаитиви и близо 100 годинишнината история на италианската марка и  “Легендата Garelli”. 25 скутера ще се предложат за дарение или Благотворителен търг, за да се подкрпят новаторски инициативи за безосност по пътищата от София до Рила и ефективно отреагиране при SAR мисии.
 
По нов модел, с елементи, които са се доказали в Канада и други държави, бих искал в отсечка от 100км да с едата на доброволци, които да могат с тях да отреагират на спешни повиквания, когато се налага… Например, познати от с. Бистрица, Martin Běhal, който менажира Ранчото на Рамбо, в с. Ковачевци и други по пътя, тя чак до Боровец, Рила или Пирин…
 
Скутерите, може да се предоставят на спортни клубове или доброволчески спасителни отряди, които по този начин ще имат с какво да отреагират по шосе или ако ги продадат, да си закупят офф-роуд и друга техника, която ще спомогне за тази цел.
 
Основната ми идея да подкрепям доброволчеството, когато с приятели създадохме компания за продажбата на атрактивни италински продукти, бе с печалбата да инвестираме в новаторски проекти. Но вече имам други подходи в тази сфера, затова вярвам в организации като Национална браншова организация ИКЕМ и хора с опит, като Илия Левков. Иван Костов, Angel Toshev и Ludmil Parvanov, да пеомат инициативата и сформираме най подходящата и ефективна стратегия, дио началото на мото сезна за 2019г. да реализираме гореописаната идея.
 
Може и да се създаде събитие като Е-рали в отсечката София – Бистрица – Алино – Белчин – Самоков и др., с награден фонд за скутери от 10 000 лв. за отбора с най-креативна и приложима идея… Който иска да се включи и спомогне, нека ни пише.” 
Иван Кристоф

СРЕЩА НА ДВЕ ЛЕГЕНДИ: МАРКАТА GARELLI И ФУТБОЛЕН КЛУБ „МИЛАН”

Ето какво видяхме във в. „Стандарт“. Там от една снимка ни се усмихват Иван Кристоф и капитана на „Милан“ – Масимо Амброзини. Иван като представител на италианската марка скутери GARELLI за България, а Амброзини като рекламно лице на марката. Марката GARELLI е собственост на италианския премиер Силвио Берлускони, а фирмата на Човека Паяк е нейн представител за България.

Марка с голяма история се нуждае от големи имена, особено, когато компанията е GARELLI – първият истински бранд в италианския мотоциклетизъм. Това е причината GARELLI да спонсорира широко известния футболен клуб Милан и Масимо Амброзини, един от водещите играчи и капитан на отбора, ще участва в рекламната кампания на новия модел Tiesse.

Милан и GARELLI имат много общи неща: освен червеното и черно, техните официални цветове, те делят величествено минало и едно бъдеще, пълно с предизвикателства. Няколко примера от тeхнoто общо минало са 50те години на миналия век, когато GARELLI започва повратен момент с Москито – един важен за поколения мотористи модел, а Милан печели 5 Шампионата за 11 години, както и 80те, когато GARELLI спечели редица Световни Шампионати и Силвио Берлускони стана президент на Милан.

През 2007г. великата марка GARELLI официално стартира нов живот, а Милан спечелва седмата си купа на Шампионската лига.

Но големите шампиони не могат да спрат да си поставят нови цели: ФК Милан e посветен всекидневно да печели нови победи, също както GARELLI се връща на пистата, за да възроди превъзходството си в състезания и над всичко, в сърцата на мотористите.

Масимо Амброзини ще подкрепя GARELLI по пътя му към успеха. Известният полузащитник с номер 23 стартира кариерата си в Милан през 1995 и печели 3 италиaнски шампионски титли, 2 пъти Шампионската лига, 2 Европейски Суперкупи и 1 Италиaнска купа.

Митът се връща на пистата и Милан яхва GARELLI, за да завладее света.

Днес и утре, както те правиха и вчера.

гарели скутер
Гарели
ГАРЕЛИ СКУТЕР

В контекст на предложението да се създаде “Методика за обучение за височинно спасяване с въжета и въжени/алпийски устройства”, тя ще бъде промотиранако-финансирана  и субсидирана. с част от замяната/продажбата на тези скутери. 

Скоро ще тестваме един пилотен проект за бъдещето на въздушното планинско Издирване и спасяването в България и част от него ще се финансира от продажбата на тези скутери – тъй като това е доброволческа инициатива. Така, че за тези които искта да си закупят и с това възможността да получат едно място на борда на хеликоптер или самолет, ще направим специално намаление:)

Този 125cc скутер TIGER на марката GARELLI се продава зз 1,100 лв за да попомогне дейността на клуб Extreme/Екстрийм и да се закупи екипировка и картинг за деца от Школата на Шумахер. Който го купи и ни помогне и другите да продадем, за да си направим цял състезателен екип, ще може и той да тренира:)
 
Може да се свърже със Софийска Мото Борса за тест.
Благодаря на приятелите, които взеха скутерите Гарели и подкрепиха каузата да бъде изграден Творчески център за Spiderman.Academy за децата ни, в които те ще могат да помагат на други деца, лишени от лукса родителите им да се грижат за тях.
 
Това е част приятелска семейна колекция от усмивки на деца, с тези скутери GARELLI, с които семейно се обвързахме в началото на създаването на компания за екстремни мото спортове, но решихме да тестваме по-безопасно първо с италиански скутери с по-малка мощност от 49cc и 125 cc, защото така няма да стимулираме високите скорости и рискове. Тогава приятели и адвокати се присъединиха, за което съм им вечно благодарен.
 
Целта ни бе, с приходите от тази търговска дейност да подпомогнем и общата кауза за доброволчеството на сдружението “Спец. отряд за спасяване”, която обсъждахме с човека по която идея се обвързахме с Гарели и фамилията на Берлускони. Но, в последстие, пренасочих интереса си към иноватни проекти и затова над 20 скутера бяха дарени за сдружението, но бяха държани на склад. Останаха няколко , които ги заменяме за техника, както направихме с един скутер за пълен комплект Insta360 ONE R или с парите от тях, ще закупим нови мобилни комуниклации за деца на 7 години и създадем експериемтнална стая за Mobile Mission Control Center for Kids

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на