квартал Бъкстон-Павлово

Via Ferrata – Да ходиш по Железния път

Обявяваме конкурс #ForBulgaria за създаването на най-свежата реклама на България, с високата снимачна сцена в сърцето на кв. Бъкстон-Павлово. Целта е да снимаме уникални неща, каквито не са правени, особенно високо във въздуха и покажем нова визия за творческата среда в София, като заснемем филм на темата”Да ходиш по Железния път“.
 
Той ще проследи едно от последните артистични приключения на световноизвестен българтки творец и заснемането му ще се гледа онлайн. Идеята за проекта #BuxtonHeights, се роди през 2015г. с Предизвикателството за $ 100,000
 
За тази цел ще направим специална екстремна фотосесия по вертикала и хоризонтала на най-високия кран в кв. Бъкстон-Павлово, на който има страхотни 360 градусови панорамни и и сферични гледки към Витоша и заобикалящите планини на София.
 
Снимачната платформа ще се монтира по вътрешната и външната страна на крана, намиращ се в подножието на Витоша планина, и позволява преминаването от една сграда на друга, чрез свързаните железни паяжини, съставени от стоманени въжета и лично от Иван Кристоф, известен като Човека паяк.
 

Режисьорът ще търси нови хора, които ще поставят под въпрос представите за изкуството в екстремното. От няколо часа суров материал, заснети от различни гледни точки на крана, ще съберем най-ключовите моменти, в рамките на Златния медицински час, точно 60 минути, за да покажем разнообразните страни на твореца, когото определяме като “Скайуолкър”.

Филмът ще бъде  достъпен в платформата YouTube. За да гледате на живо, експерименталните тренировки и сесии, се абонирайте за канала TeamKristoff, който от скоро предлага все по-разнообразно и актуално съдържание.

 
За Наградния фонд: ivankristoff.com/portfolio/forbulgaria 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на