Витоша Боянския водопад The Future of rescue

THE FUTURE OF TRACKING – TODAY

Без значение колко се подготвяте, ситуации на бедствие все още могат да се появят. Възможността за бързо предупреждение и хибриден мониторинг на спасителните екипи за органите за търсене и спасяване (SAR) увеличава шансовете ви за успешен резултат. Устройството, което предупреждава другите за спешна ситуация, е съществена част от вашия комплект за оцеляване и трябва да бъде съвместим с дейностите и местоположението ви. Затова ние разполагаме с най-доброто, технологиите и услугите на v2track: THE FUTURE OF TRACKING – TODAY

Хибридно клетъчно / сателитно GPS проследяване
Бъдете комуникативни! От решаващо значение е да се знаят както възможностите, така и ограниченията на устройството, което планирате да използвате като връзка за сигурност, оцеляване и спасяване. За да започнете обучението си с нас, ние позлваме различни авангардни технологии, които обикновено се използват за визуализация и имплементиране на планове за специални маршрути о време на специализирано обучени за работа при екстремни ситуации в труднодостъпни райони и крайно опасни терени, както и такива за хибриден монитроинг на тренировките и операциите на спасителни екипи в реално време. Всъщност смятаме, че използването на комбинация от хибридни, дигитални и аналогови технологи, както и работата и подготовката за работата им при пълната им липса е най-добрият подход за обучение на Спасителите на бъдещето!

Тази сутрин, пейзажа на най-атрактивната част от Бул. Братя Бъкстон, в гр. София, се промени… Там на ъгъла на булеварда и ул. 632, може да се построи Първата безплатна мобилна планинска спасителна служба. Всичко завивиси и от интереса Ви. От мен терена, инвестиционния план и строежа.  Ще имаме 7 етажен кран, на който доброволци спасители може да се обучават за височинно въжени операции и тренировки на симулация на излизане от борда на хеликоптер, зависване от External human hauling system и въздушно въжени операции.

Там на това място, с над 1 декар чист терен за полет с топловъздушен балон, можем да осъществим екsпериментален A.I.R. forum. Включете се в дисцусията на fb.comProjectExtreme с нас за повече информация:)

Spiderman.Academy ще има собствена палтформа, посветена на насърчаването на чужденците и посетителите в България, за да се информират за възможностите за SAR операции у нас ще съчетава онлайн и на място информираност с целенасочена работа, за да се опита да намали броя и тежестта на инцидентите при търсене и спасяване.

Следвайки три лесни стъпки, любителите на открито ще подобрят значително шансовете си за оцеляване, ако се наранят или загубят.

  • Планиране на пътуването (напишете план за пътуване, преди да отидете и да го оставите с приятел или семейство)
  • Обучение (придобиване на умения и знания, от които се нуждаете, преди да тръгнете
  • Вземане на Essentials (носете най-важното и знайте как да ги използвате)

Програмите ще учат децата как да не се губят в гората и какво да правят, ако се загубят и обучават.

На този терен от 1200 кв. м. може да се изгради един временен терен за обучение на каране в крайно тесни терени при екстремни ситуации. Имаме един авариен офф-роуд всъдеход, два офф-роуд мотора (Сузуки 650 / DRX Kawasaki 250KL) и около 25 скутера Garelli, които трябва да си съберем от цялата страна. Които са дарени от Иван Кристофф с благотворителна цел, и могат да се продадат на Блатоворителне търг, за да наберат допълнителни ресурси за специализирано трениране на доброволци спасители и тази инициативата. В Канада вече има такава успешна, макар и малко по-друга вариация.