Two new categories for “The Guinness Book of World Records”

The Air Rescue Exhibition

Имахме щанд на едно то най-престижните места на Интерсек 2018 Дубай. Има възможност да се включим с участие на това или друго събитие в Дубай през 2022 със същите параметри. Това са цели 9 кв.м/ мебелирана площ на която може да се проведе Форум #ForBulgaria и партньорите ни могат да поканят на кафе техни потенциални клиенти. Ще осигуря и зареден бар с енергийни напитки. Фото изложбата се състои от 9 панела (234см височина на 91см ширина), на която можем  да представим български иновации на темите: Extreme | Auto | Moto | Sea | Air | Land | Space | Training.

With Fortis

Щанда/фото изложба #ForBulgaria е разположен наблизо и точно срещу централния вход, от където ще влязат Принц Мансур и представителите на Кралското семейство и правителство на Дубай. Изложбата ще се открие в първия ден на изложението с представянето на българската  доброволческа спасителна организация “Специализиран отряд за спасяване” с фото изложба на тема “Доброволчеството #ForBulgaria“. Тъй като Интерсек е най-голямото изложение за Safety | Security | Fire, респективно на български:  Безопасност | Сигурност |Пожарогасене и спасяване, ние българите имаме предимството, че Премиер Министъра и Президента на България са експерти в тази сфера. Те ще бъдат представени на едно от най-престижните събития в света за

Здравейте, 

Каня ви да представите доброволческите си организациите във фото изложба на тема “Доброволчеството #ForBulgaria“, което ще се състои от 17-19 януари догодина в Дубай.  Това е водещото световно събитие, на което ще присъстват повече от 1,300 изложители и 33,000 посетители.
 
Тъй като съм вече ангажиран с финансирането на определени инициативи, желая да подпомогна и доброволчески спасителни сдружение, които в чисти смисъл и некомерсиално искат да развиват такива организации, тази покана я отправям за тези, които търсят международно финансиране и желаят да се представят пред най-големите в света производители на спасителна и противопожарна техника.
 
За тези от вас, които имат интересни снимки и концепции по горепосочените теми, могат да ми предложат план проекта си с във висококачествен фото формат, за да ви представим на изложението. Най-криейтивните и интересни фото-проекти ще бъдат избрани и представени пред членове на Кралското семейство на Дубай и хилядите изложители, които се очакват да дойдат”, покани във Фейсбук страниците на доброволчески и планински профила Иван Кристоф, организатор на изложбата.

Можем да направим по пътя от София до Дубай през 2023г., първата международна интерактивна изложба за иновации във въздуха в Дубай, АОЕ, на която да представим български иновации и новаторски концепции.  Интерсек е най-голямото изложение в света за сигурност и безопасност. То е в близост до най-високата кула в света. Посвещавам и предоставям безвъзмездно щанда си на България и партньори. Една от опциите по които можем да работим е да се направят полети с хеликоптер от хелипада на близките хотели, както е показано в тази моя концептуална идея и фотография. За тези, които искат да дойдат на изложбата, ще им съдействаме с настаняването на преференциални цени в този хотел и осигуряването на коли, за да се придвижват в Дубай по време на събитието. Една от тези коли може да е Лимитираната Серия на Хъмър, с която разполагахме там.

Скоро ще споделя идеята си как по новаторски начин не само да подобрим имиджа на България, но и да покажете нова стратегия в мерките за сигурност в Хостинга и да доразвием сайтове за партньори с поддомейни.

Голям избор на конференции с добавена стойност на Intersec 2023

Високопоставени международни говорители са потвърдили за участието си Международната Конференция по време на Интерсек 2023, които включват серия от 4  конференции, включително Конференцията за пожарогасене и спасяване, Конференцията за сигурност в Близкия Изток, Конференцията на Близкия изток за дронове и Конференцията за Изкуствен интелект и Информационна сигурност.

За мен ще е удоволствие да запозная партньори с група от високопоставени международни лектори в тези 4 конференции, които са подкрепени от Дубайската полиция, Дубайската полицейска академия, Генерална дирекция “Гражданска защита” – Дубай, Агенцията за регулиране на сигурността (SIRA) и Община Дубай.  Конференциите, проведени в Интерсек са за експертите от индустрията, които ще обсъждат и анализират новостите, законодателството и променящите се парадигми в рамките на регионалната сигурност и безопасност. Една от новаторските концепции, които аз ще представя е нови вид спасяване по въздух в Дубай. Затова и Вие можете да се възползвате от специалните срещи, ПР и възможности, които ще се открият и предоставят на участниците в тази българска инициатива.

Intesec, в Дубай

 

СПОНСОРСКИ ПАКЕТ ЗА СНИМАЧНИЯ ЕКИП

Каним всички които искат да представят България, като атрактивна туристическа делегация или търсят инвестиции за български интересни бизнес инициативи, да ми пишат или да се свърже с Влади Иванова, от Royaline Ltd. имидж консултант за срещи с Принцовете на Дубай.   До този момент всичките ми три фото изложби в Дубай са единствениите офицално поосетение от Принцове от Кралското семейство на Дубай и Министър на АОЕ, като и отразени в ежемесечно списание, печатните и дигиталните медиите, ТВ Prime Time News. Сега ще вдигнем нивото на отразяване с най-новите технологии за снимане.