Boiiko Borisov with Spiderman

SPIDERMAN BACKS UP GEN. BOIKO BORISSOV

Бойко Борисов

Bulgarian-born Canadian and 29-years old fan of extreme sensations Ivan Kristoff, more famous as Spiderman will back independent gen. Boiko Borissov in his quest for Sofia Mayor. Kristoff presented to the mayor runner a project named “For Safer Sofia”, that draws the creation of an expert rescue team, thus turning Sofia into one of the safest cities in Europe.

During the meeting Kristoff demonstrated videos of him saving people and safe-proofing buildings in Toronto. He advised Borissov on the need of creating a coordinated system of interaction between police, fire-fighting and medical units. Borissov shared his ideas of forming a small firefighting crew that he had already discussed with other European city mayors and with local police forces.

Videos:

ЧОВЕКЪТ ПАЯК БРАНИ СОФИЯ СЪС СПЕЦОТРЯД

СОФИЯ. Създаване на спец отряд за спасяване на хора обсъдиха вчера Иван Кристофф с кандидат-кмета Бойко Борисов. Човекът паяк представи идеята си “За по-сигурна София” на генерала. Предвижда се екип от 5-има спасители да са на пейджър връзка и на линия по всяко време и за всяка ситуация. Такъв отряд може да се ползва и в зимно време за спасяване на хора, коментира Борисов. Според него е наложително създаването на пожарно-авариен отряд от добре обучени специалисти.
в. Стандарт

Бойко Борисов поздравява свойски Иван Кристоф, известен като човека-паяк. Кристоф представи на генерала идеите си за специализиран спасителен отряд и заяви, че го подкрепя за изборите в София. Снимка: в. Сега

ПАРИТЕ ЗА КМЕТСКАТА ПОЛИЦИЯ МОЖЕЛИ ДА СЕ НАБЕРАТ ОТ ДАРЕНИЯ

Да бъде създаден специален отряд към общината, който да спасява столичани, попаднали в екстремни ситуации, предложи човекът-паяк Иван Кристоф на независимия кандидат-кмет на столицата Бойко Борисов. Кристоф живее в Канада, където спечели прозвището си със спасителни операции на труднодостъпни височини. Борисов и Кристоф представиха в НДК проекта си “За по-сигурна София”.

Всички големи градове по света имат нужда от пожарно-авариен отряд, който да бъде координиран от кмета, заяви Кристоф. Той може да помага при спасителни операции, които не позволяват използването на традиционната полицейска техника. Точно в такива ситуации е необходим отрядът на човека-паяк, който може да се промъкне навсякъде и да помогне на хората в беда, обясни Кристоф.

Той разказа, че преди година, за да докаже за пореден път уменията си пред градоначалника на Торонто, с когото били в много добри отношения, влязъл в движение в лимузината му през капандурата и му сервирал шампанско.

За да стане София известна туристическа атракция и за да могат посетителите и жителите й да се чувстват сигурни, трябва да има един такъв специален отряд от 4-5 души, които да реагират при спешни ситуации, каза ген. Бойко Борисов. Парите за сформирането на подобен отряд ще дойдат от дарителски центрове или големи и богати фирми, които чрез известността на Кристоф ще рекламират продуктите си.
Велислава Панова
в. Новинар

НЕЗАВИСИМИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ГЕН. БОЙКО БОРИСОВ СЕ СРЕЩНА ДНЕС С ИЗВЕСТНИЯ НИ СЪНАРОДНИК ИВАН КРИСТОФ, ПОПУЛЯРЕН КАТО ЧОВЕКА-ПАЯК.

Той представи на ген. Борисов своя проект “За по-сигурна София”, чрез който столицата щяла да се превърне в един от най-сигурните градове в Европа.

Основното, което предвижда проектът, е да се създаде специализиран отряд за спасяване. “Ние сме в състояние да обучим 4-5 души, които да са на пейджър-връзка и на линия по всяко време и за всяка ситуация. Такъв отряд може да се ползва и в зимно време за спасяване на хора”, каза кандидатът за кмет на София. Според него е наложително създаването на пожарно-авариен отряд – от малко, но добре обучени специалисти. Човека-Паяк вярвал, че Борисов ще се справи като кмет на София. “Личности като генерал Борисов не знам да има. Аз вярвам, че Бойко Борисов е моят избор и не искам да бъда безучастен”, каза Иван Кристофф. Дир.бг

АКО БОЙКО БОРИСОВ БЪДЕ ИЗБРАН ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, ДА СЕ СЪЗДАДЕ СПЕЦИАЛЕН СПАСИТЕЛЕН ОТРЯД, ПРЕДЛАГА ИВАН КРИСТОФ

Човекът-паяк Иван Кристоф, който живее в Канада, предлага, ако Бойко Борисов бъде избран за кмет на София, да се създаде специален спасителен отряд.

Проекта си нашенецът нарекъл “За по-сигурна София”. Според него отрядът трябва да включва няколко, но висококвалифицирани спасители. Иван Кристоф предлага да се изгради GPS-система между полицията, пожарната и “Бърза помощ” по подобие на тази в Канада.

Така екипите на трите звена ще са по-организирани по между си. Според независимия кандидат за кмет на София Бойко Борисов е възможно да се създаде подобен отряд, който да наподобява някогашният пожарно-спасителен.
Новото звено трябва да е от 4-5 души, които да разполагат със специална екипировка и техника. По думите на Борисов няма да е проблем тя да се съхранява в поделения на МВР. Медиапул.бг

Генерал Бойко Борисов за Иван Кристоф:

Спайдърмен Иван Кристоф представен от Бойко Борисов

Gen. Boiko Borisov for Ivan Kristoff

ББТ интервю с ген. Бойко Борисов

Всички го познават като Човека паяк. Много малко знаят истинското му име.  Дори приятелите му го наричат така. Те двамата са пълни противоположности.  Докато единия стои здраво стъпил на краката, другия обикновено можем да го видим на високо, катерещ се по стените на някоя сграда. Иван Кристоф е човек с много висок адреналин и необикновени умения. За него такъв какъвто малко го познаваме ни разказа приятелят му Бойко Борисов. “Това, което повече ме учуди в него, вече когато го познавах е, че той е един много добър дипломат. Ходи, среща се с кметове губернатори, говори за България, знамето вее..”
Ген. Бойко Борисов за Иван Кристоф