Smart сграда с фокус към зелената среда и е-мобилност

Интелигенти решения за дистанционен мониторинг
НИКМИ

 С възможност да се построи хелипад над София

Get Ready

Един сертифициран хелипад (хеликоптерна площадка) за HEMS, ще надхвърли бюджета за строежа с близо половин/един милион лева. но може да се изгради в близост до нас, а в предвид на хубавата 360 градусова панорамна гледка над София, можем да изградим конструкция, която да бъде като отворен надвес за специални фотосесии, събития и преживяване.

 

Smart сграда

Витоша

Това ще е най-модерната сграда в сърцето на кв. Павлово и бул. Братя Бъкстон в София. 

В подножието на Витоша планина и на север от Боянския Водопад

София, видяна от Витоша

Сигурност и безопасност

Сградата ще съдържа сложни механични устройства, системи за контрол и пакет от функции за подобряване на безопасността, комфорта и производителността на живущите и гостите им, като ще взаимодействат с инструменти и технологии за по-добра работа, повече комфорт и най-вече повече сигурност с по-малко пари, по-малко енергия и по-малко въздействие върху околната среда.

Свързване с ИТ

Много от тези системи с комуникацията от машина към машина свързаност между всички системи и оборудване в сградата, с охладителеня оптимизатор за растения, което увеличава ефективността на работата чрез включване на външни метеорологични данни и информация за заетост.

Енергийна независимост

Използването на данни от системата на сигурността на сградата, за да се изключат светлините и да се намали охлаждането, когато обитателите не са там, ще се управляват дистанционно. Предвиждаме и соларни панели около покрива.

С фокус към иновациите

Смятаме да вкараме  интуитивни инструменти,  предназначени за подобряване и засилване на съществуващите усилия на жителите. Както smart сградите се развиват, споделяне на информация между интелигентни сградни системи и компоненти ще предостави платформа за иновации.