Run #ForBulgaria

Една от идеите ни е да направим специален Маратон за Сигурност по маршрута София – Бистрица- Железница – Ярема – Алино – Белчин – Цари Мали град

100К Триатлон: София - Цари мали град
Здравейте,
 
belchinКаним Ви да се обединим за съвмeстна инициатива за нов начин на представяне на решения за безопасност по пътищата, която вярвам, ще има по-добри резултати за сигурността ни на две, три и повече колела.
 
В предвид на една тежка катастрофа в събота, която вярвах,че е много възможна в предивид на острите и наклонени завои по маршрута София – Бистрица- Железница – Ярема – Алино – Белчин – Цари Мали град, Ви каня да направим един маратон за тичане, вело и мото преход по него и да го заснемем с дрон. Аз ще поема ангажимента за организацията и въздушното му заснемане.
 
Маршрута е около 50 км и е подходящ и за тези, които провеждат маратонски бягания по междуселските пътища.
 
Едно от предложенията, които подготвям е там да се направи Е-рали и ще лобирам да се оправи този път.
 
Каня тези, които имат куража и желанието да променят за по-сигурно и добро начина по който се кара и маратонски тича по отсечката София-Витоша и Верила планина, да се включат в организацията и провеждането на Extreme/Екстрийм 100К Триатлон – Маратонско бягане, кололездене и плуване.
 
+/- 48КМ колоездене, още толкова планинско или шосейно бягане и останалото е плуване в езерото на с. Алино.
 
Идеята е да подкрепим предложените радикални промени за Закона за безопасност по пътищата, които предлагаме тук и маршрута София-Белчин да се обходи, както правят състезателите на Ф1 и други ралита, защото предсто и да старира идеята, да се лобора за подобряването на пътя и на него да се направи Е-рали.