Високо, високо, с българския флаг

Hot Air Ballooning with the Bulgarian flagДнес, отново покрай истерията около Пилона на Рожен, на който трябва да се вее българското знаме, забелязах същата масова психоза на псевдо-еко-зелените-планински колонизатори, които са завладели огромни територии от България, в които дори да инвестираш на собствен терен и в полза на обществото, трябва да им платиш пари под всякакви форми, иначе ти правят живота „черен“ и губиш инвестициите си. 

Та тези експерти злато-търсачи, които са получавали и получават огромни суми от държавно и чуждестранно финансиране, за да стопират процеса на нацията, строежите на крайно необходими и стратегически международни пътища и магистрали, са  плащали огромни суми на медиите. журналисти, адвокати, прокурори, тролове и обществени групи, за да им подържат един невероятен житейски и божествен статус. Някои от тях например са получавали баснословни суми, от рода на над 100,000лв, само за да броят делфини за по седмица, докато си пият бирата на плажа и наблюдават делфини по Черноморието и други подобни проект за биоразнообразието.

Навремето подивяха, че за първи път в историята на човечеството не успяха и от мен да измъкнат над 100,000лв, които исках да дам, за да се включа лично във високопланинското спасяване на един човек, който въобще нито познавах, нито ме интересуваха неговите подобни каузи, но се оказа, че от подобни действия, той става сам жертва. И това стана, въпреки, че при първия ми коментар по темата, за която бях поканен в Bulgaria ON AIR и откликнах на поканата, за да обясня как се прави процедурата в такива случаи, въпреки, че виждах, че нищо не се връзва, както в 2:25 минута на репортажа, а по късно бяхме информирани на  живо, (5:09), че по последната информация, която излезе след изказване на Деян Петков, който е организатор на експедицията по БНТ, е че в момента финансови проблеми няма.

– Как може да познаеш, че едни политици лъжат?
– Като си отворят устата! Виж 01:50 в това видео:) 

Освен чисто човешкото желание да помагам, имаше и елемент на национално излагане по света, че не само, че това бе най-зле организирана закъсняла симулация на спасяване, куп още негативни неща за българския имидж по света, но и национален репетиционен риск, защо показваме, че нямаме наши специалисти по Търсене и спасяване в екстремални условия, а аз точно за там се бях подготвил технически, а и имах опит със световни рекорди във въздуха, и преминати изпити, които можеха да ме акредитират, за да се включа в международния спасителен екип в „Зоната на смъртта“ на осемхилядника Шиша Пангма, Китай.

И както споменах в репортажа,  имиджа на България е много лош (4:54) и затова първата ни реакция бе да представя моя Proof of Funds (2:37), който имах още от месец април, 2018г.

Вярно, е че имаше и по-жизненоважни каузи (2:40) за безопасност на спасители и живото спасяване, като парашути (2:51) на Авиобаза Крумово и затова си създадох Фонд за спасяване (2:51)

Това, което тези хора са свикнали е, че при тях няма корупция, а то се наричало „пренасочване на публични фондове, затова и мен ме притискаха за (3:48) пренасочване на личния фондов

E, затова реших за по-разумно, всички рекорди и постижения с българското знаме и символика, да се направят във въздуха, за да не дразнят нашите “патриоти” с техните евроатлантически ценности:)