Brand Enhancement

PR for NGO’s

В презентацията си “Създаване на НПО с нов вид ПР методи, доброволчество и благотворителност в България“, представих един нов подход тип Партизански маркетинг за ПР събития.

За първи  път в България е създадена студентска организация, която да има собствена мобилна Уеб Телевизионна станция, която може да излъчва по вода, въздух и под земя. Скоро бе създаден  Клуб „Екстрийм“ към Студентския съвет на НБУ. Той стартира дейността си с нов вид ПР методи за привличане на нови членове и промотира доброволчеството и благотворителността в България.За кратко време, студенти от НБУ успяха да се превърнат в летци-журналисти, летящи студенти, катерачи-ПР-и и висящи фотографи. Тази година се разкрива възможността да се организират специални събития на екстремни височини и серия от световни рекорди за студенти и преподаватели от НБУ. Важен елемент от този проект е научно изследователката дейност в сферата на екстремни спортове и постижения.

Презентацията на тази тема бе продължена на 6ти юли, в предаването COOL…T на бТВ с водещата Петя Дикова. Коментарите от това представяне бяха от рода на „… интересно е да се занимаваш с доброволческа и височинна спасителна дейност на места, където много малко хора са готови да достигнат, но сега ми интересно да се занимавам с нови измерения на височината дейност…‘, „Експерт си, когато си изминал тестът на времето, минал границата на комфортната зона, изучил академичната част, открил нови практики и методики в индустрията си и сферата си на действие, и в пионерството (иновациите) ги правиш нещата успешно от първия път. Това означава, че на базата на познанията си и опита си, можеш да предвидиш.“ 

Това бе добро представяне на идеята за издигане на репутацията на студенти от НБУ и членове на клуб Екстрийм. Още повече, че в интервюто с Петя Дикова бяха показани кадри направени от членове на клуба. То бе промотирано предварително в анонси на бТВ и новинарския портал novinar.bg.

Интересна информация за развитието и целите на клуба ще намерите на уеб страницата ivankristoff.com

По време на следващото събитие,  ще се връчи награда от един италиански часовник с бранда Гарели, за най-оригинален коментар на снимка в борда pinterest.com/ivankristoff

Снимки:
The book of “The Extreme Mass Communicators”

Creative photography for NIKE