План за възстановяване и развитие на въздушното спасяване у нас

Здравейте. Има ли желаещи да си направим един Дискусионен панел на тема дронове за Търсене и спасяване на Покрива на 5 етажна сграда или на върха на 11 етажен кран, където има страхотна глека към Витоша и заобикалящите планини около София? Пишете ни тук.
 
План за възстановяване и развитие на въздушното спасяване в България
 
И тъй като темата за Плана за възстановяване и развитие е актуална, ето ви част от Плана за възстановяване и развитие на въздушното спасяване в България, над който етаж ще се изгради експериментална Летателна площадка за дронове и…
 
квартал Бъкстон-Павлово
Тази дестинация и местоположение е много специално, поне за мен, защото освен за Новия дом и офис на доброволците към Спец. отряда за спасяване, който е и близост до родния ми дом, но там, в посока към цялата панормна гледка на Витоша и околните планини, се вижда, че природата е пробила път на високо, над сградите и блоковете:)

Специалното е, че още от долния етаж на този двуетажен Мезонет (Pentahause – Loft), ще има изградена изкуствена катерачна стена за Болдеринг, която започван от стената на 4ти етаж и таванно катерене, което започва по диагонала на спалнята (в дясно) на Спасителя на бъдещето и завършва с вграден анкер с вътрешен отвес за спускане на фона на Панорамната стъклена фасада.