Office-Coffee Place for Rent in Sofia

Office Space – to support the bulgarians to deal with the aftermath of COVID-19

Моята финансова помощ за българи, работещи в подкрепа на своите общности по време на COVID-19, е да предоставя безвъзмездно труда си и ресурсите си, както и помещения за безвъзмездно ползване на средни бизнеси, които предлагат услуги в подкрепа на своите общности. Едното място е в центъра на София. Даваме помещението, което е подходящо за Stree Food, Закуска на бързо, кафене или офис на много добро място – 5те кюшета, с вход от към Бул. Христо Ботев 3, София.

Мястото е малко -10.20. кв.м, икономично и ниско рисково. Не очакваме наем, а да го стегнем и ползваме съвместно със Стартъп Акселератора I.V.A.N. и в подкрепа на доброволчески инициативи.

Статута е на Търговски обект – кафене в приземен етаж на жилищна сграда, узаконено като самостоятелен обект със застроена площ от 10.20 /десет цяло и двадесет квадратни метра/ и допълнително – санитарен възел с размери 1х1 кватдратни метра , състоящо се СЪГЛАСНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ СТRОИТЕЛНИ КНИЖА ОТ КАФЕНЕ, ТОАЛЕТНА И СКЛАД В ГР. СОФИЯ – бул.”Христо Ботев” № 3 -ЦЕНТЪРА

кафене

Бул. Христо Ботев 3

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Бул. Христо Ботев 3, София

   

  Write or call us for an aporitment 

  09:00-19h Monday - Friday

  fb.com/Spiderman.Academy

  +359 878 189 423