Интегра Радиостанции

NDK

Интегра Радиостанции

Заедно за едно по-сигурно бъдеще

NDK“За първи път през 2007 г. Национална служба “Полиция” и създаденият от мен „Специализиран отряд за спасяване”, в партньорство с други министерства, държавни институции, бизнес организации, частни охранителни фирми и неправителствени организации си поставихме за цел организирането и провеждането на Национален ден на превенцията, под надслов “Всички заедно за едно по-сигурно бъдеще”.

Като дата за провеждане бе определена 29 Hot Air Ballooning in Bulgariaсептември 2007 г., а за място на събитието – площада, тревните площи и района около НДК, гр. София. Със заповед на министъра на вътрешните работи месец септември бе обявен за месец на превенцията в цялата страна по отношение работата на полицията. На 29 септември се проведе финала на цялата кампания, който включваха организирани концерти на известни изпълнители, хепънинги, състезания за деца, викторини, спортни стрелби, демонстрации, изложби, томбола с награди и други мероприятия.

С Росен Касабов от Клуб Адреналин направихме едно невероятно изживяване за  децата.

И тъй като съм се спускал по вертикала (външната стена на НДК с д-р Соломон Паси и от фискиран топловъздушен балон), както и съм заснел невероятни кадри над НДК от борда на военен и частен хеликоптер, за мен ще е удоволствие да покажем сърцето на София на следващата си фотоизложба в Дубай”

ИванКристоф

 

NDK

 

“Всеки може да руши, както виждаме какво става с истерията около Паметника на съветската армия в София, но не е за всеки да твори и да надгражда. Първо е извращение да подменящ историята, само защото сега тя е полезна за някоя сила. Видели сме какво стана по света с такива дейности. Америка превзе Ирак и се започна, като по команда да им се рушат паметниците… Дори ИДИЛ стана световен експерт в тази дейност.

За мен било добре да се направи цяла сграда за комунистическия строй (и ако има обективна информация за окупатори) с доказателства и артефакти, както направиха в Будапеща и аз си платих, за да вляза и снимам. Беше вълнуващо преживяване…

Това ми бе предложението за друго вълнуващо преживяване, за да катериш в центъра на София, на фона на Витоша планина, на мястото на грозната останка от Паметника по повод на 1300 годишнината на България, да се направи изкуствена външна катерачна кула, много по ранно преди да имаше може би компанията WALLTOPIA, като идеята бе върху основата, да се направи вътрешна и външна катерачна стена, и с хватките и текстурата на стената да бе изписана славната история на България.

Но ми е наистина интересно как така, за първи път не видях моите приятели евреи или от Организация на евреите в България “Шалом” да не обвинят в семитизъм рушителите на ПСА или МОЧА, при положение, че съветската армия ги е освободила от фашизма и те са преборили, за да се освободят жертвите на концентрационните лагери.” Иван Кристоф