Интегра Радиостанции

NDK

Интегра Радиостанции

Заедно за едно по-сигурно бъдеще

NDK“За първи път през 2007 г. Национална служба “Полиция” и създаденият от мен „Специализиран отряд за спасяване”, в партньорство с други министерства, държавни институции, бизнес организации, частни охранителни фирми и неправителствени организации си поставихме за цел организирането и провеждането на Национален ден на превенцията, под надслов “Всички заедно за едно по-сигурно бъдеще”.

Като дата за провеждане бе определена 29 Hot Air Ballooning in Bulgariaсептември 2007 г., а за място на събитието – площада, тревните площи и района около НДК, гр. София. Със заповед на министъра на вътрешните работи месец септември бе обявен за месец на превенцията в цялата страна по отношение работата на полицията. На 29 септември се проведе финала на цялата кампания, който включваха организирани концерти на известни изпълнители, хепънинги, състезания за деца, викторини, спортни стрелби, демонстрации, изложби, томбола с награди и други мероприятия.

С Росен Касабов от Клуб Адреналин направихме едно невероятно изживяване за  децата.

И тъй като съм се спускал по вертикала (външната стена на НДК с д-р Соломон Паси и от фискиран топловъздушен балон), както и съм заснел невероятни кадри над НДК от борда на военен и частен хеликоптер, за мен ще е удоволствие да покажем сърцето на София на следващата си фотоизложба в Дубай”

ИванКристоф