Maliovica

Maliovica

Люлката на българския алпинизъм е Мальовица, върха, идеала, заветът!

Централната планинска школаМного хора се притесниха за това, което се пише, че се случва с района Мальовица, където е била и “Централна планинска школа”, но това просто означава, че с възстановяването на въздушното планинско спасяване с проекта на AerialRescue.com, е възможно да има по-положително развитие.

Долината на Мальовица е емблематичен символ за парапланеристи, катерачи, планинари и алпинисти. В Централната планинска школа, направена по подобие на друга в Алпите,  са се обучавали преподаватели и планински водачи. Ангел Боев в крайна сметка, кой е отговерен за тази ситуация, защото първо се дава информация, че района на Мальовица се придобива, което не е ясно как може някой да придоби планински ракон и един човек е виновен за това, а сега се споменава, че тя е докарана до такава ситиация, и какво означава това? Но в крайна сметка вече се работи по създаването на нова Централната планинска школа, създадем иновация в обучението и вградената екстремна журналистика в България.

Ние сме независим строители и започхнахме строежа на сградата в София, в близост до Витоша, скали, ски писти, връх Черни връх, планински преходи и др. 

Затова търсим български фирми и стартъпи дори, които биха разработили специализиран дрон за търсене и спасяване в планини. Ще ги подкрепим с бюджет от $100,000 в дигитална реклама за разработването, тестването и производство на специален модел, който да носи товар до 5-10кг. и оперира в радиус на поне 100км

 

 

 

 

Tags: