ТВ епизод на TV Guide: СПАСИТЕЛИ НА ЖИВОТА!

Американският телевизионен сериал “Популярна механика за деца” последва Иван Кристоф, известен още като Спайдърмен, по вертикалните стени на високото в Торонто. Life TV Network представи Спайдърмен от истинския живот на работа с телевизионния водещ Тайлър Кайт. В този телевизионен епизод Иван показва работа с въже за деца.

Днес в „Популярна механика“ правим история, наречена СПУСКАНЕ ПО ВЪЖЕ, която влиза в общата тема на ЖИВОТОСПАСЯВАНЕ. Как снимате рапел? Вие го снимате от много различни ъгли и сме свързани с три различни основни въжени системи, така. На първо място, безопасността е основното нещо. Ние сме с един от най-добрите в Канада по отношение на спускане на рапел и спортна безопасност. И ние сме свързахме с различните въжета и ленти, за да не се случи нещо непредвидено. Той е смел човек да се спуснеш с него по стенаста на сградата. Дори не можах да погледна надолу, добре, че той го направи сам”, казва Сид Голдбърг, сценарист и режисьор.

Притесняваш ли се?
Притеснявам се за мен!
Притеснявам се за теб и мен!

“Акулите не бяха толкова страшни. Знаех със сигурност, че съм в безопасност. Бях в клетка и те не изглеждаха толкова злобни, каквото и да е. Това е повече, че нищо не е под мен“, казва Тайлър Кайт.

Чувствам се доста добре. Наблюдавах как експертите работят по всичко това. Пълня удобно. Увереността на Тайлър е добре, така че аз се чувствам много уверен и така, ние сме готови да тръгнем!

И този задкулисен подход към преподаването изглежда работи.

„Децата обичат шоуто, защото могат да се идентифицират с него. Те виждат тези много грандиозни, много екстремни ситуации, които могат да видят само по телевизията. И могат да мечтаят, да фантазират и да кажат – Хей, мога да направя това. И децата обичат да Така че, когато нашият домакин отиде и направи тези приключения и те трябва да го изживеят и да се забавляват, в екстремна сфера и всички тези неща, през които преминават, тогава децата го гледат и се залепват за това.

И предполагам, че и педагозите харесват предаването, защото им помага да обяснят нагледно какво получават само в учебниците. и е много забавно”, казва Сид Голдбърг.

„Сега, ако винаги можем да получим работа като Тайлър... Popular Mechnics for Kids се излъчва в 25 контини по целия свят и въпреки че първоначално е проектиран с по-младите нагласи, това е уникален подход към образователната телевизия, който направи хит с родителите също. За TV Gide Television аз съм Мишел МакКри.``