ТВ епизод на FOX TV: СПАСИТЕЛИ НА ЖИВОТА!

Аз съм със самия Спайдърмен, разбира се, един от най-добрите в бизнеса. Късмет за мен!

Иван  ``Спайдърмен`` Кристоф по FOX TV

Добре Иване, закопчай ме! Уверете се, че сте го направили правилно и стегнато! (Иван казва: “Няма как да паднеш!”)
Това е, което ще ме задържи. Ще се приближа към ръба на сградата и ще се прикрепя въжето към сбруята си. Сега съм добре, ако падна върху главата си. За каквото и да е това, сигурно е! Още веднъж, няма начин да падна? Нали така?

Стълбата улеснява прекачването през ръба.

Иван превежда ТВ водешия на PMK Кайт Тайлър над ръба, решаващата точка, където ако всичко се обърка, то ще бъде отвъд тази точка. От този момент всичко е в областта на технологията за достъп с въже за управление на ситуацията по пътя надолу, нагоре или встрани. Той преминава тази точка на пречупване и обяснява процеса на следващите движения, стъпка по стъпка. Едно важно нещо, което трябва да запомните, е да останете спокойни, #StandingTogether и винаги да дишате бавно. Следващата стъпка е да спуснете заедно и да обясните как да инсталирате анкери отстрани на сградата.

Десендьор е прикрепен към въжето. По този начин мога да спра или да намаля спускането си по сградата със собствено си темпо. Добре е, че (чукът, който се усети) е прикрепен към предпазна връзка, в противен случай той ще падне там и ще убие някого.

Всеки инструмент, който използваме, трябва да бъде закачен за предпазна лента. Двете страни на висящата люлка са закачени към анкорите по този начин. Това ги предпазва от люлеене от вятъра. Сега Иван запълва дупката със специален цимент. Това е лепило, което държи “котвата” вътре. Обикновено правим това за всеки трети етаж, но сега можем да слезем. Добре, имаме много работа. Чувствам, че съм стигнал толкова далеч и имам още много да извървя.

За образователна цел Иван, телевизионният продуцент и екипът му са решили да направят нещата изненадващо „екстремни“, така че Кайт да изпита “Елемента на изненадата” и да се научи как да се справя с него и да развие издръжливост за това.

Нещо не е наред. Предпазната линия е твърде къса. Няма лента, която да ме свали по въжето. Иван ме освобождава от лентата. Хубавото е, че съм привързан към него, иначе щях да остана. Слизайки по реда, той ми каза, че трябва да импровизираме…

 
Tags: