Български иновации в Дубай

Minister Of Economy UAE

До края на годината Иван Кристоф ще стартира проектите си в Дубай. Целта е той да се създаде творчески център, чрез който неговия екип да поддържа контактите си и да развива идеите си в Близкия изток, Азия и Африка. Това съобщиха от екипа му, по време на откриването на изложението “Dubai Helishow 2012” в Обединените арабски емирства.

Изложението беше открито в началото на месеца специално от министъра на икономиката на Обединените Арабски Емирства Султан бин Саид Ал Мансури, който след откриването посети и разгледа щанда  на Иван Кристоф, и услугите и продуктите на партньорите му.

Кристоф е с установени контакти с държавните аварийно спасителни служби и контактни позиции в този регион. Целите, които стоят пред него за в бъдеще, са да работи по иновативни и атрактивни проекти, като заеме своето достойно място в света на екстремното, и визията на Дубай, каза самия той.

На изложението Иван представи идеите си и новата си корпоративна визия и лого, които предизвикаха огромен интерес сред посетителите на “Dubai Helishow 2012” в Дубай. Особен интерес за пилотите на местните авио компании и полицейски авио звена предизвика проекта му за въздушно въжени операции от супер високи сгради. Начина по който те ще бъдат извършвани досега не е правено никъде в света.

През последните няколко години Иван Кристоф създаде контакти с Кралското семейство на Дубай и Йордания, правителството на Арабските обединени емирства и регионалния бизнес.

На 12 декември, 2012г., от 12:12:12 часа в Нов български университет, Кристоф ще представи българските си партньори за проекта, който ще се реализира в Дубай.

Снимка: В дясно – Иван пробва новата сбруя за въздушно въжени операции, която ще тества по вертикала на най-високите сгради и от борда на хеликоптер – високо в небето на Дубай. С представителя на водещата компания в света за обезопасителни средства при работа с въжета и алпийски методи, Иван дискутира идеята си за създаването на нов модел височинно/въжена екипировка.