За Български иновации във въздуха | Иновации в движение

Здравейте,
 
За тези, които смятат да пътуват от София до Дубай около 3 март, Националния ден на България и да се връщат над/след 8 март, Международния ден на жената, и желаят да се включат в специален и новаторски полет, с което ще станат и световни рекордьори, може да ми пишат, за да ви запазим места в самолета. Засега са 69 места останали:)
 
Очевидно е, че след като и Русия и Украйна ясно заявиха, че нямат намерение за водене на война, измислено се създава паника и несигурност, защото точно в такива моменти на хаос се оправдават причините за набиране на пари и се търсят нови схеми за сделки, като Фонд за модернизация на армията. Е ето една идея, за споделяне на опит и технологично ноу-хау на Българските Военновъздушни сили с едни от най-добрите в света, не за сметка на народа, а за сметка на група хора, които можем да направим едно общо финансиране, за да се изпрати елита на ВВС на България, за да изчисти лошата репутация на бранда БЪЛГАРИЯ, който умишлено бе омаскарен. Нещо повече, с демонстрация на иновации в реално време, можем да издигнем не само репутацията на Родината ни на ново и по-високо ниво, но и да се наложим като напишем нови страници в сигурността и спасяване по земя, вода и въздух, но и България може да бъде представена като светове лидер в създаването на Спасителя на бъдещето и иновацията в авиацията.
 
За тази цел, създадох платформите и началото на събития за Love Branding на асоциацията с БЪЛГАРИЯ, като започнахме с “Полета на любовта” с червен топловъздушен балон с формата на сърце и в сърцето на София, в Деня на влюбените. И крайната цел е да направим специален новаторски “Полет на българските иновациите” от София до Дубай, с което не само, че ще представим иновации във въздуха, но и станем световни рекордьори и за нас в ОАЕ и на Експо 2020 Дубай, което сега е най-голямото световно изложение, може да чуят за нас и иновациите ни, още преди да сме пристигнали там. Затова си залагам имуществото и започвам организацията по тази инициатива.
 
След като бях много запален да направя международен проект, за да представя по уникален начин българското участие и присъствие на Експо 2020 Дубай, и след като видях кой на какво е способен, се замислих, че
 
ИНИЦИАТИВАТА ВИНАГИ Е НА ТОЗИ, КОЙТО Е ГОТОВ ДА РИСКУВА НАЙ-МНОГО И ДА ДАДЕ НАЙ-МНОГО ОТ СЕБЕ СИ.
 
Затова и се отказах от Поканата да участвам в една Гала вечеря и световен форум, със световни звезди, като Никол Шерцнегер, Ричард Квест от CNN и други, на който трябваше да летя с топловъздушен балон, на който в България бях осигурил участие и фиксиран полет на други сънародници с него, както и да направя специален филм за него, за да го представя по света, реших, че е по-добре всякакви иновации във въздуха да бъдат за максимално български инициативи и за представяне на българския дух по уникален начин по света.
 
Защо???
Защото моите предци, родители и деца сa българи!
 
Innovation in Aviation | Innovation in MotionНо, за да уважим домакините и приятелите, както и Принцовете на Дубай и Министъра на икономиката на ОАЕ и бъдещите ни местни партньори, коша на който ще ги поканим да летим, ще бъде BLACK LIMITED EDITION, в черно, за да допълни Символиката на Емирството от четирите цвята, с който се надгражда общото в националните ни флагове, и на него може да се сложат от вси страни, логото на България, на ОАЕ, на Expo 2020 Dubai и #UnitedForBulgaria.
 
Ето последните уточнения, в които прилагам и концептуална снимка, на която правя визията за създаването на максимално български балон, с българската символика, с българския трикольор, на който са изписани/вградени български послания на българската азбука (старата Аз, Буки, Види) и новата кирилица, с българското лого, с български летателен екип със специално проектиран от мен и произведен от българската фирма MAZE пилотски екип (въздушно спасителна спортна екипировка), и на който ще се показват български иновации в движение, под оригиналния български надслов “ИНОВАЦИИ В ДВИЖЕНИЕ”.
 
Специално за заснетите кадри с Никон и Insta360 камери, както и отразяващи на живо V2track навигацията с авангардната техника кадри заедно с вече направени при досегашни полети на различни места у нас, ще влязат в документален филм “България в Космоса – полети с иновации”. В него ще бъде показана и хронологията на българските успехи – от постиженията на космонавтите ни до обучението на спасители на бъдещето, с което се занимава Човекът паяк. Затова вече проведох разговор с първия ни космонавт Георги Иванов, с когото се запознахме на живо при първата по рода си българска правителствена делегация в Москва, прие поканата и ще ни предостави личните си кадри, които е правил от космоса.
 

Това прозрение ми дойде, и затова прецених, че ще е по-добре да не хвърля усилия в заснемане на полета и събитието, което дори днес, на 13 декември се провежда, и покрай което имаше чудесни възможности да направя документален филм за полета, тъй като проектирам много по-добър вариант за представяне на българската символика, която да е недвулично разпознаваема навсякъде откъдето се погледне: земя-вода-въздух-космос… А аз не търся най-лесния начин, a най-оригиналния и интересния:)

Поздрави,
Иван Кристоф

Полети с хеликоптер от Седемте Рилски езера до Седемте емирства
Helicopter flights from the Seven Rila Lakes to the Seven Emirates