Полет над София с топловъздушен балон

НАЙ-ЗРЕЛИЩНИТЕ ПОЛЕТИ С ТОПЛОВЪЗДУШЕН БАЛОН

IVAN TRIFONOV BALLOONING EXTREM |  НАЙ-ЗРЕЛИЩНИТЕ ПОЛЕТИ С БАЛОН ДНЕС

Очаквайте първата по рода си фотоизложба за Невероятния Иван Трифонов, с най-вълнуващите приключения след Жул Верн

Големи постижения с балон с горещ въздух. Дръзкият се осмелява да пресича граници, планини, континенти и океани.
 
Постигане на привидно невъзможното: нон-стоп около света и до вратата на космоса.
 
Животозастрашаваща борба със силите на природата: вятър, огън и вода.
 
Очарователното бъдеще на стратосферния балон със слънчева технология в услуга на човечеството.
 
"Бъдещето е сгъваемо" е първата по рода си мултимедийна фотоизложба, създадена на ThinkPad X1 Fold, Първият сгъваем компютър в света
 

Реализирана съвместна инициатива със СО

Човекът-паяк развя българския флаг от балон над Южния парк в София

БНТ, Неделя 31 Декември 2006

Българското знаме се развя на 50 метра височина над Южния парк в столицата. Иван Кристоф, известен по света като човекът-паяк, спусна националния флаг от балон високо над земята. Инициативата е на Столична община по повод присъединяването на страната ни към европейската общност.

Нагорещеният въздух издигна балона пред погледите на десетки смаяни зрители. Тази атракция общината подари на столичани в ранния следобед в Южния парк.
Човекът-паяк даде първото си интервю след като стъпи на твърда земя за “По света и у нас”.

БНТ: Вижда ли се Европа от високо вече? Иван Кристоф: “Ние отдавна сме в Европа, ние сме част от Европа и смятам, че Европа трябва да се гордее, че българите ще влезнем, защото ние сме много по-криейтивни. Аз съм виждал българския дух как успява”.

Иван Кристоф живее и работи в Канада от 15 години. Той е известен като човекът, покатерил се на най-високата сграда в света.

Човекът паяк се спусна с балон над южния парк в София

Иван Кристоф, известен като Човека паяк, се спусна от балон с българския флаг над Южния парк.
Балонът е на височина 100 метра над Южния парк в София. Човекът паяк скочи с въже, на което беше развято 15-метрово българско знаме, информира Дарик радио.
Инициативата е организирана съвместно със Столична община. Разветият в небето над София флаг носи посланието “Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин”.

Човекът паяк се спусна с балон над южния парк в София

News Bg – 31 Декември 17:49

Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин. Иван Кристоф, известен като Човека паяк, се спусна от балон с българския флаг над Южния парк. Балонът е на височина 100 метра над Южния парк в София. Човекът паяк скочи с въже, на което беше развято 15-метрово българско знаме, информира Дарик радио. Инициативата е организирана съвместно със Столична община. Разветият в небето над София флаг носи посланието “Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин“.
30 декември 2006

Иван Кристоф ще скочи от височина 100 м с развят български флаг

Иван Кристоф, известен на световната общественост като Човека паяк, ще осъществи в неделя (31.12.2006 г.) в 14 ч. спускане от балон с българския флаг  над Южния парк.
Съвместната инициатива на Иван Кристоф и Столична община е подарък към софиянци и гостите на града в навечерието на Новата година.

Балонът ще бъде на височина 100 метра над Южния парк в София. Човекът-паяк ще скочи с въже, на което ще бъде развято 15-метрово българско знаме.  Балонът ще отлети според посоката на вятъра и това ще даде възможност знамето да бъде развято и заснето от земята.

Развятият в небето над София флаг ще носи посланието „Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин”.
На мероприятието ще присъства заместник-кметът на София по култура и образование Йорданка Фандъкова.

Човекът паяк ще се спусне от балон с българското знаме в ръка над Южния паркДемонстрацията е организирана съвместно със Столична община. Тя е по повод предстоящото посрещане на 2007 година и присъединяването на страната ни към Европейския съюз.

30.12.2006 – 16:06
Иван Кристоф, известен като Човека паяк, ще се спусне от балон с българското знаме над Южния парк утре в 14 часа, съобщи самият Кристоф, цитиран от Агенция “Фокус”.

Демонстрацията е организирана съвместно със Столична община. Тя е по повод предстоящото посрещане на 2007 година и присъединяването на страната ни към Европейския съюз.Спускането с балона ще бъде и в знак на съпричастност към съдбата на българските медици в Либия.

Демонстрацията е отражение на безапелационната ни позиция във връзка с осъдените български медици в Либия, както и към семействата на стотиците заразени със СПИН либийски деца.Развятото в небето над София знаме ще носи на българите посланието “Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин”.На снимката: едно от катеренията на Човека паяк.

Човекът паяк се спусна от балон с българското знаме

31 декември 2006 17:16

Иван Кристоф, известен като Човека паяк, се спусна от балон с българския флаг над Южния парк.

Балонът бе на височина 100 метра над Южния парк в София. Човекът паяк скочи с въже, на което беше развято 15-метрово българско знаме.

Инициативата е организирана съвместно със Столична община. Разветият в небето над София флаг носи посланието “Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин”.

Отразено в следните медии:
Дарик Радио, Сп. Кой, в. Монитор, в. Жълт Труд

Други репортажи в ТВ Новини:
Reuters, Българска Национална Телевизия, Сателит България, bTV, BBT ТВ, Tv7 Diema+, Evropa  ТВ

Интернет:
www.Sofia.bg, www.BNT.bg, www.Focus-News.bg, www.SofiaDnes.com, www.MediaNet, www.Bulphoto.com, www.Obektiv.info, www.Insurance.bg, www.Monitor.bg и др.