Фотопленер “Аз съм авто-фото фокус”…

Специални благодарности на екипа на представителите на Хонда, фото техника Никон в България и Евгени Димитров от БулФото. Нямаш втори шанс за първо впечатление и организаторите направиха страхотно и приятно “edutainment’ събитие. Много емоции, хубави коли и … яка фото техника – японско техника и суши, и много приятна обстановка…

По време на това събитие, отскокнахме до района над Паничище, в Рила планина, за да огледа място, което би било новата база на Клуб Екстрийм.

” Едно много интересно, забавно и полезно събитие, в което карахме актуалните модели на Honda, учихме се да правим атрактивни снимки на движещи се обекти и експериментирахме с техника Nikon. Ето какво сътворих аз :)”, пише Стефан Димитров на страницата на събитието “Аз съм авто-фото фокус”

В следствие на това събитие, смятам , че  с екипа ни можем да организираме благотворителен търг на който да продадем специален пакет от нови скутери ГАРЕЛИ с швейцарски часовници  (дарение от Иван Кристоф), с които да закупим нови мотори и АТВта за клуба.

Tags: